Κάπου πήρε το μάτι στο twitter πως είναι φεικ, δεν ξέρω παραπάνω context και βρμ να ψάχνω
Αυτό που είδα στο Τουίτερ είναι δεξιά ακκαου να βγάζουν μια φεικ φωτογραφία χωρίς τη Δόμνα, και να μιλάνε για πρακτικές Σταλιν. Με τη Δόμνα είναι η κανονική. Και να μην είναι αυτή αληθινή, είναι αυτή
Πω ρε σεις, τα εχουμε γραψει δεκαδες φορες. Ειναι ευκολο να τσεκαρετε ενα ινφο, ειδικα σε τετοιο επιπεδο. Η φωτο βρισκεται σε ολα τα ψηφιακα ΜΜΕ απο την πρωτη μερα. Επισης, την εχει η κυρα Δομνα στο ΦΒ της. Ισως παλι να ηθελε πολυ μια φωτο με τον Κασσελακη και να προσθεσε τον εαυτο της μονη της.
Όσες φωγραφίες έχουν Δόμνα μέσα είναι αληθινές
21/9/2023
Τι βλεπουμε εδω? Α ναι, 60000 κοσμος κατω απο ενα ακαταλληλο στεγαστρο…
Παμε και οπου βγει
Καλά θα πάει αυτό.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες της κυβέρνησης οι επόμενοι ολυμπιακοί αγώνες θα διεξαχθούν το 2312. Θα φτιάξουμε τώρα το στέγαστρο?
Οι Ολυμπιακοί αγώνες στην Ελλάδα γίνονται κάθε 108 χρόνια. Ποιός ο λόγος να φτιάξεις ή να συντηρήσεις ένα στέγαστρο μόλις 19 χρόνια μετά τη τέλεση των τελευταίων αγώνων;
Μάκης Βορίδης
lol !
“δανειστηκα” την φωτο απο αρθρο της Εφημεριδας των Συντακτων με τον ευγλωττο τιτλο «Η κυρία Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη» απαντά ο Στ. Κασσελάκης
(πηγή: «Η κυρία Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη» απαντά ο Στ. Κασσελάκης | ΕΦΣΥΝ)
Εγω παντως το πιστευω αυτο, αφου αν καποιος προσπαθησει να την βαλει με φωτοσοπ σε φωτογραφια το αποτελεσμα θα ειναι μια φιγουρα χωρις προσωπο και με κοκκινα ματια, δεν μπορεις να παιξεις με δαιμονες και υπολογιστες ετσι απλα - αν και παλια μας λεγανε οτι ειναι τα μηχανηματα του διαβολου (!)
Τον έχω αναφέρει τουλάχιστον 2-3 φορές εδώ μέσα τον Παπαχλιμίντζουρα.
Έχουμε φανταστικά νέα για αυτό το ΑΡΔάκι (απ’ τους χειρότερους του συναφιού)
Το τελευταίο έχει απόδοση 1,01
Εν τω μεταξύ ο τίτλος “Επεισόδια στην Άλλη Μεριά” σου βγάζει κάτι το… μεταφυσικό!
Διαβάζοντας βέβαια ότι ο πολίτης που είχε το επεισόδιο με τον δήμαρχο Μπέο, πήγε μετά στο Δημαρχείο να του ζητήσει συγγνώμη, σκέφτηκα πως ίσως θα έπρεπε να του προσφέρει και ένα αντίτυπο του… Imaginations from the Other Side των Blind Guardian για να τον θυμάται!
Μιλαει για ενα πολυ σημαντικο θεμα και το πως πρεπει να βοηθηθουν ολα τα παιδια που χρειαζωνται παραλλη στηριξη … Το ζω στο πετσι μου με την κορη μου που εχει αυτισμο … εδω Τσεχια εχει δωρεαν απο το κρατος υποστηρικτικη καθηγητρια απο το νηπιαγωγιο ( φετος 4η δημοτικου πλεον δεν χρειαζεται επειδη απλα την πηγαμε σε ειδικο σχολειο που ολοι οι καθηγητες εκει ειναι εξειδικευμενοι, αλλιως θα ειχε κανονικα ) … Οι συκγρισεις απλα δειχνουν σε ενα ακομα τομεα την διαφορα του τι σου προσφερει αυτο το κρατος… να πω και οτι σε καθε σχολειο εδω υπαρχει και ψυχολογος…
μεγαλες στιγμες, θυμηθηκα την παλια “επιθεωρηση” με τον διακριτικο τιτλο “τα θελει ο κωλοτραβας μας”
παλι καλα που δεν γκρεμιστηκε κανα σιδερο περσι οταν τρολλαρε ο βρασιδας για τον αλεξανδρο
…σε αλλα νεα, σε μια ψυχιατρικη-κοινωνιομπουρδολογικη αποπειρα casual αποδοχης του Stefanos, μαθαινουμε οτι:
"Ζούμε σε μια εποχή που δεν επενδύουμε στον εαυτό μας αλλά στην ψηφιακή μας εικόνα, σε μια εποχή που δεν επιλέγουμε ανθρώπους αλλά προφίλ.
Δεν είμαστε εμείς. Είμαστε εκδοχές του εαυτού μας και η περσόνα μας κινδυνεύει να γίνει σύνολο της ύπαρξής μας. Γιατί λοιπόν παριστάνουμε τους έκπληκτους; Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι η αντανάκλασή μας. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το σύμπτωμα του ναρκισσιστικού πολιτισμού."
(ολο το παραληρημα που επιστρατευει μεχρι και τον Καρλ Γιουνγκ εδω: Ενας νέος ανθρωπότυπος | ΕΦΣΥΝ)
απο το “ολοι μαζι τα φαγαμε” στο “ολοι μαζι μπορουμε” στο “ολοι μαζι ειμαστε αυτοδημιουργητοι ναρκισσοι”.
well Bitch, ως genuinely αυτο-δημιουργητος ναρκισσος, let me say this about that: η αντανακλαση μου ειναι πολυ πιο fabulous than that.
Νομιζω το πιο εκπληκτικο απο ολα οσα λεγονται και γινονται γυρω απο τον Κασσελακη, ειναι το πως τα media και ολοι οι καθυστερημενοι που τα αναπαραγουν, βρισκουν την εκλογη του Κασσελακη ως προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ως το χειροτερο πραγμα στην πολιτικη σκηνη της Ελλαδας, οταν υπαρχουν πιθανοτατα περιπου 300 πραγματα που ειναι πολυ πολυ χειροτερα (158 εκ των οποιων ειναι καθε ενας βουλευτης της αιρεσης με το μπλε χρωμα - καλα για Σπαρτιατες κτλ δεν μιλαω καν).
Πωπω τι λες τώρα! Τσάκωνας, Μουστάκας τεράστιες απώλειες για το θέατρο.
Φοβερές επιθεωρήσεις τότε, άλλες εποχές!