Με το ζόρι δηλαδή να κάνω tag? Επιλογή δεν έχω ή μόνο αυτός τρόπος είναι ο σωστός? Απαντήστε μου να ξέρω πρκλ πλ πλ
Μήπως όμως πολλοί από αυτούς έριξαν ψήφο αντίδρασης στο ΚΚΕ και μόλις πέσει το παραδάκι θα επιστρέψουν εκεί που ξέρουν και αγαπούν ή de facto ψηφοφόρος που ψηφίζει ΚΚΕ είδε και τη θεία φώτιση? Νομίζω πρέπει να το ψάξουμε λίγο παραπάνω αυτό το σενάριο, όχι?
Στα υπόλοιπα που λες, και για να απαντήσω ευθέως (επειδή ξέρω πότε να χρησιμοποιήσω το tag και πότε το reply για τους άτυπους κανόνες ανάγνωσης του forum), απαντούσα με βάση αυτά που ανέφερε ο Κουτσούμπας (
) χθες στην ομιλία του και όχι σε εσένα. Τώρα αν αυτά ταυτίζονται, δε φταίω εγώ.
Σε σένα @Curehead θα απαντήσω για αυτό, γιατί πες μου ό,τι θες αλλά για τα μαθηματικά μου τα παίρνω τοις μετρητοίς
κατά σειρά του πίνακα που δείχνεις (περιφέρεια, ψήφοι 19, ψήφοι 23, διαφορά):
Θεσσαλία, 29267, 23427, -6000 ψήφοι
Αττική, 132066, 93191, -40000 ψήφοι
Στερεά Ελλάδα, 17822, 12499, -5000 ψήφοι
Κεντρική Μακεδονία, 52288, 31751. -20000 ψήφοι
Πελοποννήσου 16261, 10709, -6000 ψήφοι
Όταν ξεκίνησα, έλεγα να το κάνω για όλες τις περιφέρειες αλλά βαρέθηκα στην πορεία αφού το point μου γίνεται ευδιάκριτο μόνο από αυτές τις 5 περιφέρειες (να κάνω λάθος που δεν το συνεχίζω και να αναπληρωθεί το νούμερο στις εναπομέιναντες, οκ παίρνω το ρίσκο), καθώς παντού όσοι ψήφισαν “ΚΚΕ” στην περιφέρεια (με βάση τον πίνακα που αναφέρεις) ήταν λιγότεροι από όσους ψήφισαν το 2019. Άρα μάλλον το ότι δεν ψήφισε κόσμος, βοήθησε να μπορεί να βγει ο Κουτσούμπας και να πει για θετικές διεργασίες, με 75 χιλιάδες λιγότερες ψήφους από το 19 και ίσως να μπορούμε να μιλήσουμε και για δημιουργική στατιστική (oh no he didn’t)