Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Μου κάνει εντύπωση αυτό. Δηλαδή αν πει το ζευγάρι ότι θέλει μόνο 1 παιδί, ή κανένα, θα συμφωνήσει η καθολική εκκλησία; Εγώ νόμιζα ότι είναι υπέρ του “όσα παιδιά σου στείλει ο θεός, τόσα να αποκτήσεις”.
Δεν είμαι υπέρ του να επεμβαίνει η οποιαδήποτε εκκλησία στο ζευγάρι. Εάν δεν τα έχουν συζητήσει μόνοι τους - ο γάμος είναι σοβαρό βήμα και πρέπει να τα έχεις συζητήσει - υπάρχουν και σύμβουλοι ζευγαριών. Η εκκλησία το μόνο που μπορεί να θέλει είναι νέα φυντάνια για τα κατηχητικά της, τα παιδιά των ζευγαριών που προσεγγίζει. Κι αυτό μόνο ως αρνητικό το βρίσκω.

1 Like

Θα βγει κάποια στιγμή να πει παγκοσμίως να το διορθώσει, πάλι μούφα βέβαια αλλά κλασικά εικονογραφημένα με δαυτους

50/50 το να πάει φυλακή με το να υπογράψει τελικά ο Δήμος σύμβαση μαζί του.

3 Likes

Δεν μπορουν να γινουν και τα δυο μαζι; Γουιν - γουιν.

3 Likes

Σου λέει οι άλλοι της ανακύκλωσης είναι πιο έξυπνοι δηλαδή και τα καίνε? Για κάτσε να σας φτιάξω

2 Likes

Η καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών, ο καλύτερος υπουργός υγείας όλου του εξερευνημένου σύμπαντος.

Πάμε γερά!!

4 Likes

Ο Οικονόμου λέει " *Δεν θέλω να σχολιάσω τις συγκεκριμένες χυδαιότητες κι αθλιότητες πραγματικά, που για εμένα δεν έχουν προηγούμενο. Να λέγονται από δημοσιογράφους τέτοιες αθλιότητες! Είδαμε χθες την αντίδραση όλων και των παικτών για αυτήν την αθλιότητα και μέσα στο γήπεδο. Αυτά πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή κι ίσως και η Ένωσή μας θα πρέπει να βάλει ένα φρένο κάποια στιγμή, να ξυπνά και να είναι πιο κάθετη". Ο Οικονόμου ρε μλκες
Ξέσπασμα Οικονόμου για Μπάλντοκ: «Να λέγονται από δημοσιογράφους τέτοιες αθλιότητες!» (vid) | PLUS by gazzetta

4 Likes

Τον Υπονομου λες;

2 Likes

Έλα μωρέ, δεν παίζει.

Summary

Αν γίνει κι αυτό, θα φύγω από την χώρα.
(Καλύτερα να πεθάνω της πείνας παρά να πεθάνω εξαθλιωμένη.) Ντροπή.

Γι’ αυτό είπαν τίποτα ή θα πέφτουν απ’ τα σύννεφα πάλι?

1 Like

Άλλα πραγματα θα πουνε οι δημοσιογραφοι, άλλα θα πουνε οι παπαγαλοι οπως ο Υπονομου.

1 Like

Τους δυσκολεύουν τους καημένους και αναγκάζονταν να τους βγάζουν ανόητους ή να εμφανίζουν θείες από τη Νιγηρία για να βγαίνουν λάδι, όλα ωραία και νοικοκυρεμένα από δω και πέρα

4 Likes

Αν υπήρχε ανεξάρτητη δικαιοσύνη, τώρα στη φυλακή θα ήταν πάρα πολλοί, και όχι 2-3 πρώην πολιτικοί, που τελικά τη γλίτωναν…

Κάποιος που δεν μασάει τα λόγια του και μεγάλο ρισπέκτ γενικά:

7 Likes

Εδώ μπαίνει αυτό.

6 Likes

Λαλαλα λαλαλα.

6 Likes

Balkan GDPR :joy:

5 Likes

Χωρίς τέλος τα επικίνδυνα περιστατικά στον σιδηρόδρομο - Συρμός του…

Αναρωτιέμαι μήπως έτσι (εγώ θα έλεγα πολύ χειρότερα) ήταν πριν. Απλά τώρα μετά το άλλο που έγινε στα Τέμπη τα ψάχνουμε περισσότερο κλπ και τα ακούμε στις ειδήσεις. Ομολογώ πως προσωπικά παραδόξως αυτό με καθησυχάζει λίγο!

Μου θυμίζει μια συζήτηση μετά από θεατρική παράσταση που είχα δει για τη βια κατά των γυναικών που το μισό+ κοινό νόμιζε πως τότε γινόταν πολύ περισσότερο σχετικά με παλιότερες δεκαετίες π.χ. τα 80s (!) …επειδή τότε άκουγε συνέχεια για γυναικοκτονίες στις ειδήσεις. Μάλιστα έγινε και mini συζήτηση τύπου “γιατί τώρα ρε παιδιά;;”! Την οποία κανείς δεν σταμάτησε και ομολογώ πως εγώ βαριόμουν να μπω στη διαδικασία γιατί αυτό το κοινό είναι ελαφρά δογματικό με τον ιδιαίτερο τρόπο του. Λογική μηδέν σε τρομακτικό επίπεδο.

Βέβαια μπορεί να μην είναι το ίδιο. Εδώ πιθανώς η κρίση, τα μνημόνια, οι ιδιωτικοποιήσεις, απολύσεις κλπ να μας έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο και να είμαστε χειρότερα π.χ. από τα 80s-90s-00s …αλλά και πάλι καλύτερα από τη στιγμή που έγινε το περιστατικό στα Τέμπη.

Γενικά δεν υπάρχει απολύτως ανάγκη να γίνει σύγκριση μεταξύ “πόσο καλύτερα ή χειρότερα είμαστε από πριν 20-30-40” χρόνια και γενικότερα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για σχεδόν κανένα κράτος ώστε ο σιδηρόδρομος να μη δουλεύει άψογα.

Μιλάμε για μια τεχνολογία που στη σύγχρονη μορφή της υπάρχει 200+ χρόνια. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το ότι δεν λειτουργούν όλα άψογα και ασφαλή, ο μόνος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι οι απατεώνες που μας κλέβουν.

7 Likes

Για κλάματα είναι η φάση, αλλά τεσπα

12 Likes

Καινούργιο ξενοδοχείο σου λέει μετά.

1 Like