Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Τον Βοριδη δυστυχώς τον ξέρω απλα ηθελα να τον μειώσω πανω στα νευρα μου

I see

Τον κύριο Βοθρίδη ήθελες να μειώσεις ρε αλήτη;

2 Likes

Τα λεμε την Παρασκευή.

18 Likes

Ας είναι η ερχόμενη Παρασκευή η αρχή… να καθαρίσει ο τόπος κάποια στιγμή από τα βοθρολύματα που λιμνάζουν στην εξουσία και στα ΜΜΕ που τη στηρίζουν μέρα-νύχτα.
Δεν τρέφω και μεγάλες ελπίδες βέβαια, δεν έχω αυταπάτες, ειδικά όταν βλέπω και μια σχεδόν αδιαφορία από μερίδα του ευρύτερου περίγυρου.
Σε κάποιες χώρες με τέτοια σκάνδαλα θα είχαμε παραίτηση κυβέρνησης, άμεση παρέμβαση της (ανεξάρτητης) δικαιοσύνης και στο εδώλιο μέχρι και πρωθυπουργό. Εδώ…

1 Like

Απλά να προσέχει ο κόσμος τις προκλήσεις. Με αυτά που διαβάζω και βλέπω θα γίνουν επεισόδια με το ζόρι.

3 Likes

Θα πάτε σε κανένα καφενείο να βάλετε πλάτη για τον Κούλη και τον Άδωνη ή άλλη μια μέρα θα τσουλήσει χωρίς να έχετε κάνει τίποτα σημαντικό;

4 Likes

Τέτοιες μέρες είναι για καφενείο στας Σέρρας. Μόνο αλήθειες

4 Likes

100%, επεισόδια θα προκληθούν με το στανιό για να μπορούν και τα κανάλια να έχουν κάτι να δείξουν και να νοθεύσουν το μήνυμα των συγκεντρώσεων.

9 Likes

Nαι σημερα και χθες ολοι της ΝΔ έλεγαν πως υπαρχει προγραμμα αποστεθεροποίησης της χωρας.
Θα επιβεβαιωθει την Παρασκευη. Μολοτοφ-καδοι φλαμπε κτλ. σε φουλ HD με τέλειες γωνίες πλάνων.

“Αυτή ειναι η εναλλακτική?” Θα λένε το άλλο πρωι.

3 Likes

Είχα μείνει λίγο πίσω σαν πλεμπαίος που είμαι.
Δεν ήξερα ότι η κλιματική αλλαγή είναι πιο σημαντική από το μαζεύεις με φτυάρι το παιδί σου

ΣΟΡΡΥ μάγκες δεν το ήξερα. Ευτυχώς ο καλός μας ο Βορίδης βγαίνει που και μας ενημερώνει.

10 Likes

Δικό του ήταν για να το θεωρεί σημαντικό θέμα;

6 Likes

Παντως επειδη δεδομενα η κυβερνηση εχει βαρβατους επικοινωνιολογους απο πισω, εχει ενδιαφερον πως αλλαζουν το narrative Καθε τοσο.

Εκαναν υπουργικο συμβουλιο πριν δυο βδομαδες, και εφεραν φωτογραφους να διαρρευσουν φωτογραφιες που κλαιγανε ξερωγω.

Μετα ειδαν οτι αυτο δεν βοηθησε, και περασαν στην αντεπιθεση (μεσα σε 1 βδομαδα ολα αυτα), που οι Αδωνις/Βοριδης λεγανε στους ΝΔ να αντιδρουν με οργη.

Τωρα ανησυχουν για τα μαγαζια, και εβαλαν τον Καλυβα να γραφει οτι “γιατι οργιζομαστε για τα Τεμπη και οχι για τα τροχαια, που σκοτωνουν περισσοτερο κοσμο” και οτι οσοι κατεβουν στο Συνταγμα, ειναι με την Πλευση.

Πολλη δουλεια εχει πεσει.

Το χειροτερο (και ενδιαφερον συναμα) ειναι οτι στο αφιερωμα στο News24, οι γονεις των θυματων ειπαν οτι αναμενουν 8 χρονια δικαστηριων, μεχρι να βγει καποια ακρη. Ουτε στον εχθρο μου, οσοι εχουν και αλλα παιδια, θα τους γονατισει οικονομικα και ψυχικα, μεχρι να βγει μια αποφαση οτι δεν φταιει κανεις…

Δεύτερη φορά. Το είχαν ξανακάνει λίγο μετά το δυστύχημα. Ερμηνείες για Όσκαρ.

6 Likes

Οικονομικά σίγουρα. Για το «ψυχικά» που λες, χωρίς προφανώς να είμαι απόλυτος, νομίζω είναι στον άνθρωπο. Εικάζω ότι για κάποιους από αυτούς, ίσως το (θεμιτό και σεβαστό) κίνητρο για δικαιοσύνη, «εκδίκηση» και closure, τους δίνει καύσιμο ώστε να συνεχίσουν να μάχονται κάθε μέρα.

Μακάρι ο αγώνας τους να δικαιωθεί στα δικαστήρια. Αφού μπει εκεί ένα τέλος, νομίζω ότι μετά θα μπορέσουν να θρηνήσουν τα παιδιά τους, όπως θα έπρεπε να είχαν κάνει από την πρώτη στιγμή σε ένα πολιτισμένο κράτος.

2 Likes

οι ίδιοι είπαν πως αυτό συμβαίνει, αλλα πρέπει να αντέξουν 8 χρόνια και παράλληλα να αποσυνδεθούν κάπως από την κατάσταση, για να εχουν και τα αλλα τους παιδια μια καπως κανονικη ζωή. Ελεγε ενας γονιος οτι πχ η εφηβεια της ζωντανης του κορης μπορει να καταστραφει υπο το βαρος του γεγονοτος, και αυτο δεν θα το ηθελε με τιποτα.

Απεξω καλα τα λεμε, αλλα παιδια 8 χρονια, με διαρκεις αναβολες. Και αν δεν γινει κατι αμεσα με την κυβερνηση, εγω εκτιμω οτι θα ξεφουσκωσει η φαση, δεν μας εχω ικανους να ειμαστε στο δρομο καθε μηνα, σαν τους Σερβους.

Θα ερθει το καλοκαιρι, θα δωσουν κανενα επιδομα κ η ζωη θα συνεχιστει

1 Like

Μυθική δικαιολογία του Υπ. Μεταφορών για το Μετρό: «Δεν υπάρχει συνωστισμός, η αποβάθρα είναι μικρή» (vid) | PLUS by gazzetta
Πονάτε ανθέλληνες???

3 Likes

Ποσο καλα τα ειπες ρε Κανακη;

6 Likes

Αυτές τι μέρες, μ’αυτα/αυτούς που βλέπω, συνειδητοποιώ πόσο αλήθεια είναι αυτό που λένε, ότι όλοι είμαστε εν δυνάμει δολοφόνοι, ανάλογα με την περίσταση κ την ψυχολογική κατάσταση που θα βρεθούμε…εμενα σίγουρα μου ξυπνούν άρρωστα δολοφονικά ένστικτα βλέποντας /ακούγοντας τους.

7 Likes

Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι πως έχουν καταφέρει να τα κάνουν τόσο μαντάρα. Πρέπει να τους καλέσουν στο Χαρβαρντ (όπως καλούν διάφορους) για να διδάξουν τι δεν πρέπει να κάνει κάποιος. Να ξέρουν να κάνουν ακριβώς το αντίθετο.

Θα μπορούσαν να είχαν μια στάση ελαφρού mea culpa και κάποιες ουσιώδεις αλλαγές στα τρένα, που να ρίχνουν αρκετά απ’αυτά που έγιναν σε προηγούμενους και ιδιαιτέρως την Ιταλική εταιρία …με ελάχιστη συγκάλυψη και μόνο για το φορτίο αν είναι κάποιος δικός τους από πίσω.

Τώρα δεν τους πιστεύει κανείς πλέον ακόμα και αν δεν κάνουν συγκάλυψη σε κάτι, κάτι να είναι άσχετο εντελώς. π.χ. αυτό με τον γιο της εισαγγελέα μπορεί και να είναι άσχετο.

Το αστείο είναι πως η αντιπολίτευση είναι τόσο άχρηστη (και απ’τη μια έχουμε pasokofication και απ’την άλλη συριζofication) που αν πέσει η Κυβέρνηση αύριο αυτοί πάλι πρώτοι θα βγουν απλά μπορεί να πρέπει να συγκυβερνήσουν με κάποιους απ’τους άλλους δύο.