Κανένας χρυσαυγιτης άνεργος… Όλοι στα ΜΑΤ. Μπράβο στην κυβέρνηση που βρήκε πως θα τους αξιοποιήσει.
Μόλις το είδα. Μαυρίλα δυστυχώς.
Επειδή δεν το βλέπω να αναδεικνύεται και πολύ…
https://www.imerodromos.gr/tin-kyriaki-stis-7-m-m-sto-metro-panormoy-kai-stin-poreia-stin-presveia-toy-israil-enantia-sti-genoktonia-toy-palaistiniakoy-laoy-spot/
Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας, για το οποίο όπως αναφέρεται, “πρέπει να λογοδοτήσει και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης”, καθώς και τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, της έκθεσης σε κίνδυνο με ενδεχόμενο δόλο, των σωματικών βλαβών, της κακουργηματικής απιστίας κ.ά.
Πριν λίγο ο Κούλης στην ομιλία του στη Βουλή τα έβαλε με τα 4 αυτά κόμματα επειδή τον κατηγορούν για εσχάτη προδοσία. Μίλησε για χυδαία απόπειρα, άθλια πολιτική σκευωρία, ένωση άκρας δεξιάς με άκρα αριστερά, συνεταιρισμό τοξικότητας, εκτροπή του κοινοβουλευτισμού κτλ.
Εγώ ρωτάω το εξής: Γιατί τα υπόλοιπα κόμματα δεν υπέγραψαν την πρόταση;
Κρίμα για αυτούς που και με 32 βουλευτές γίνεται δουλειά (χρειαζόταν απαραίτητα 30 εξ όσων γνωρίζω).
Γιατι και η αντιπολιτευση στην Ελλαδα παιζει παιχνιδια και ειναι γενικα για το ανδρικο μοριο. Πχ. η προταση Πασοκ για κακουργηματικες ευθυνες Καραμανλη ειναι βεβαιο οτι δεν θα υπερψηφιστει λογω συσχετισμων στο κοινοβουλιο, η προσφορα λοιπον του Πασοκ ειναι οτι με την καταψηφιση δεν γινεται να ξαναερθει τετοια προταση. Δηλαδη και φουμαρα πουλανε, και σερβιρουν στην ΝΔ τον δρομο για το οριστικο κλεισιμο της υποθεσης των Τεμπων οσον αφορα τον κυριο υπευθυνο. Και πως θα μπορουσε να κανει αλλωστε το Πασοκ οταν ο προεδρος του εχει στοχευθει απο το predator με οτι σημαινει αυτο…
Ο Πλεύρης υπουργός μετανάστευσης, ο Πλεύρης…
Μόνο αναθέσεις απ ευθείας
Μιλάμε για απίστευτο μπουρδέλο, τρώνε τα λεφτά τα κομματόσκυλα τόσα χρόνια και εγώ ένα σχέδιο βελτίωσης προσπαθώ να κάνω και με γδυσανε κανονικά. Έχω τα πράγματα 4 μήνες στην αυλή μου και δεν έρχονται να τα δουν για να προχωρήσω με το αίτημα πληρωμής, με αποτέλεσμα να πληρώνω τόκο για τα λεφτά της επιδότησης.
Πιάστηκα μαλάκας για να κονομανε τα γραφεία,οι εμπόροι και οι τραπεζες
Είναι επειδή δεν πηγαίνεις στον χασάπη και δεν πίνεις φραπέ
Προσοχή με το συγκεκριμένο YT channel .Είναι της ‘‘πατριωτικής’’ πτέρυγας και δεν ξέρω πόσοι θέλετε να δώσετε views προς τα εκεί.
Ακριβώς.
Πάντως διαβάζουμε in.gr κ τρίβουμε τα μάτια μας.
Ο Λ. Αυγενάκης και ο Μ. Βορίδης ισχυρίζονται ότι είναι αθώοι και ότι δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία εναντίον τους. Βεβαίως δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, καθώς ο ελληνικός νόμος περί ευθύνης υπουργών, που τους προστατεύει, υποχρέωσε την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να σταματήσει την έρευνα αμέσως μόλις έπεσε πάνω στα ονόματα των πολιτικών και να τα στείλει στη Βουλή για να αποφασίσει αυτή αν θα διερευνηθούν ή όχι. Οπότε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε καμία έρευνα για τους δύο πρώην υπουργούς, παρά τα στοιχεία που βρήκε μπροστά της από τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, καθώς ο ελληνικός νόμος τής το απαγορεύει.
Σε λιγο καιρο Εφημεριδα των Συντακτων by Tiger. Ζουμε απιθανες εποχες
Πω, τι γίνεται ρε;
Παπαδάκης - Πυξ Λαξ 2
Μπορεί και όχι, θα βεβαιωθουμε από Σεπτέμβρη
Νομίζω ότι οι ΠΛ είπαν σε πρόσφατη συνέντευξη ότι επέστρεψαν για τα καλά (no more final concerts).
Οπότε ίσως το αστείο πάει για τους Scorpions!