Ισως ενας οπαδος του Τραμπ καλυτερα να μην μιλαει για υπερ-λουξ σπιταρωνες αλλων πολιτικων.
Ολα αυτα τα γατακια του γλυκου νερου εχουν υποψη τους ποσα ακινητα εχει ο Ηγετης μας;
Δουλεύει σκληρά η γυναίκα του…
Φαγανε παλι λεφτα με τη σεσουλα οι ακριδες; Περιεργο, πρωτη φορα ξανασυμβαινει.
Τίποτα, ούτε 12 εκατομμύρια, ψιλικατζήδες…
Δεν το είχαμε ξαναπεί πριν κάμποσο καιρό εδώ πέρα?? Που τα κοστολογούσαν 300k ή κάτι τέτοιο?
εδιτ:
Ο στοκος προσπαθει με νυχια και με δοντια να αφησει κατι απο το “εργο” του στο κεντρο για να συνεχισει να μας γαμαει τη ζωη ακομα και τωρα που εχει ξεκουμπιστει . Καλα, για τα Υπουργεια που συνωστιζονται για το πιο θα γλειψει περισσοτερο, ουδεν σχολιον.
Μητσοτάκης μέχρι τέλους!
Τα 22,7 είναι σταγόνα στον ωκεανό σε όσα έχουν φάει την τελευταία 8ετία τα αρπακτικά του κουλη.
Όπως οι 2-3 που μαθεύτηκαν από τους 200 του Μίχου κτλ κτλ…
Για το οποίο αν το έκαναν όπως το λέει μέσα, οι στοιχηματικές ήταν μάλλον συμμέτοχες.
Καταρχάς είμαι 99% σίγουρος πως δεν μπορείς να τραβήξεις χρήματα αν δεν παίξεις ακριβως για το λόγο αυτό, δηλαδή μην κάνεις ξέπλυμα…
Δεύτερον, πριν κάνα χρόνο που στάθηκα κωλοφαρδος, έπαιξα 5 σερί στοιχήματα σε ένα ΣΚ, ξεκίνησα με 5 ευρώ και έφτασα τα 2500. Κάθε φορά πόνταρα προοδευτικά, και έφτασα να παιξω ένα κουπόνι με 1800€ (στην bet365 αυτά). Μόλις το τοποθέτησα το στοίχημα, μου είπε για τα 1100 οκ, για τα υπόλοιπα γίνεται αυτοματοποιημένος έλεγχος (άσχετο που μου το πέρασε σε 1 δευτερόλεπτο). Αρα (και είναι και προφανές και γνωστό), οι στοιχηματικές έχουν τρέλα τμήματα για να ελέγχουν τέτοια πράγματα (τα οποία μάλλον είναι και ρυθμιζόμενα από το νόμο??).
Αν σκεφτεί κάποιος ότι αν όχι όλες αλλά οι περισσότερες αθλητικές δραστηριότητες έχουν χορηγό στοιχηματικές, μπορούμε πολύ εύκολα να υποθέσουμε άλλη μια θεσπέσια τριγωνική συναλλαγή.
Αυτές οι σκέψεις από εμένα, ελπίζω να μη βρεθώ σε κανέναν πάτο της θάλασσας
Γι’ αυτο παιζεις Μπαρτσελονα-Μπαρτσελιωμα με αποδοση 1,05 και τα καθαριζεις κιολας
Η αληθεια ειναι οτι παραειναι αφελες για τις εταιρειες το να επιτρεπεται να γινεται αυτο το πραγμα που περιγραφει το αρθρο.
Δεν επιτρεπεται μωρε. Και επισης, δεν παιζει να πηγε κανεις στο βενζιναδικο και να ειπε “γεμισε το ντεποζιτο, δωσε ενα πακετο τσιγαρα και φερε 50Κ σε paysafe γιατι εχω εμπνευση αποψε”. Διαδρομη χρηματων στο στιλ “βαζω ανωνυμα, παιρνω σε δικη μου καρτα” δεν περναει απο τα συστηματα των εταιριων και των τραπεζων με κανεναν τροπο, ακομη κι αν ο CEO κανει το KYC.
Η κυρια που υπογραφει το αρθρο μαλλον δεν ειναι πολυ σχετικη με το regulation, πιθανως καποιος τη βοηθησε να το γραψει και εδωσε ενα γενικο πλαισιο για να βγει η δουλεια. Προφανως οι μιζες επρεπε να ξεπλυθουν απο το στοιχημα και οι καταθεσεις εγιναν περισσοτερο τυπικα, μεσω καποιας τραπεζας εξωτερικου ή δεν ξερω τι. Προφανως πρεπει να παιξεις Μπαρτσελονα-Μπαρτσελιωμα αλλα δεν θα βρεις 1.05, για να παρεις πισω το κερδος.
Επισης προφανως αυτοι που εχουν μερικα κατοσταρικα χιλιαρικα να ξεπλυνουν, ξερουν οτι θα το κανουν με χασουρα, αλλα τι ειχαμε τι χασαμε. Αυτοι ομως που μπορει να επαιξαν μερικα χιλιαρικα γιατι εφαγαν λιγο χαρτζηλικακι απο δουλιτσες στο υπουργειο, πιθανως εβαλαν paysafe. Και για αυτους ναι, το αρθρο εν μερει επιβεβαιωνεται. Θα ρωτησω κανα-δυο ανθρωπους που ξερω μηπως μαθουμε την πραγματικη ιστορια, εχει πλακα αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα που ακουω για τετοια. Ουτε η τελευταια, αλλωστε ποσα φυντανια που θαυμαζει ο κοσμος ειναι στη μαυρη τρυπα. Κι αν ειναι νομιμοι, ολα οκ, δικαιωμα τους. Αλλα που να δειτε και τους απατεωνες…
Παίζεις στη μία εταιρεία τον άσο 1,95 και στην άλλη το χ2 1,92 πχ. Και καθαρίζεις τα λεφτά με ένα 5% χασουρα. Αν ψάξεις βρίσκεις και μικρότερη διαφορά γκανιοτας, δεν είναι δύσκολο. Άσε που μπορούσαν να εκμεταλλευτούν και προσφορές τύπου 0% γκανιοτα. Δε μιλάμε για πρώιμη πληρωμή που μπορεί να κάτσει να πιάσεις και τα δύο αποτελέσματα.
Το arbitration το κυνηγανε με το τουφεκι οι στοιχηματικες και αμα το υποψιαστουν εχει μπαν χωρις εξηγησεις.
Γενικα, και το ξερω απο μεσα, το μπαν (και ακομα πιο ευκολα το οριο) πεφτει χωρις δευτερη σκεψη αμα θεωρηθει υποπτο το betting pattern σου χωρις να χρειαζονται την παραμικρη αποδειξη. Ανοιγεις καινουριο λογαριασμο και παιζεις 500 ευρω σε Β’ Νιγηριας πχ? Μπαν κατευθειαν χωρις καν να χρειαζεται να αποδειξουν οτι το παιχνιδι εινα μιλημενο.
Αν πιστευετε οτι επετρεψαν δυο εταιριες καταθεση μερικων χιλιαδων ευρω (γιατι εκει ειναι τα μεγαλα ψαρια, οπως εγραψα ηδη), δεχτηκαν 1-2 στοιχηματα με αυτα τα ποσα στην πρωτη καταθεση και η χαμενη (εκει δλδ που κερδισε απο αρμπ ο παικτης) ειπε “δε γαμιεται, δωστα του τα κερδη” χωρις να του ζητησει KYC;
Γκαιζ μου, αν εχει γινει ενα υποτυπωδες screening, το KYC τμημα θα εχει δει οτι προκειται για PEP (Politically Exposed Person), δηλαδη καποιον που εμπλεκεται με υπηρεσιες που δεν εχει δικαιωμα στον στοιχηματισμο. Ειδικα αν εχει πεσει μεγαλο ποσο, θα τον ψαξουν. Κι αν πρεπει να το δωσουν, θα τον ψαξουν ξανα.
Στην προκειμενη περιπτωση μπορει φυσικα να εχουν γινει ενα καρο πραγματα: η εταιρια να εχει KYC στο εξωτερικο, οποτε τραβα βρες ακρη. Να μην εχει risk και να εδωσαν τα λεφτα ετσι. Να επεσε συρμα απο ψηλα για να παρει ο ΡΕΡ τα χρηματα χωρις να ανοιξει ρουθουνι. Να εχει γινει ανθρωπινο λαθος. Κι αλλες 5-10 πιθανες περιπτωσεις. Δεν λεω οτι δεν μπορουν να εχουν συμβει, αυτα αλλα ισως για τα μικρα ψαρια. Για τα μεγαλα ψαρια (και ποσα), ειμαι σιγουρος οτι εχει γινει ελεγχος.
Δεν είναι μόνο ο Κούλης. Είναι και ο Παπαδημούλης απ’ το Σύριζα.
Αλλά το πρόβλημα με την αναπληρώτρια πρωθυπουργό της Αγγλίας δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι είναι φοροφυγάς.
Είναι η ίδια πολιτικός που πριν 8 χρόνια είχε γράψει αυτό (there is always a tweet):
edit (επί του πιεστηρίου):
Αυτο εγινε πιστευω!
Φορολογική επανάσταση μας παρουσιάζουν τα μέτρα Κούλη στη ΔΕΘ.
Εν τω μεταξύ επί Καραμανλή το αφορολόγητο ήταν 12.000. Στην Κύπρο είναι 19.000.
Αλλά έφεραν φορολογική επανάσταση με αυτές τις γελοιότητες με τους 25χρονους και τις λοιπές αρλούμπες.
Γενικά όλοι είναι ανίκανοι αλλά αυτοί εδώ της ΝΔ μάς δουλεύουν συνεχώς μες τα μούτρα μας.
Τουλάχιστον οι άλλοι μπορεί να δώσουν και κανά 13ο μισθό, αυτοί εδώ ούτε καν.