Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Έχει κι άλλες παραστάσεις από Σεπτέμβριο. Το έχω διαβάσει κι εγώ ότι θα κλείσει, αλλά λογικά μετά τις τελευταίες (που είναι Οκτώβριο).

Οποιες παραστασεις (συναυλιες εχει νομιζω) ειναι προγραμματισμενες, θα γινουν κανονικα. Απλως οι θεατρικες και οι οπερες, τελος.

Και θέατρο έχει.

Το ερώτημα ήταν από του χρόνου τι θα κάνουν. Μάλλον θα τις κάνουν τις αντίστοιχες συναυλίες κλπ σε κάποιο άλλο χώρο.

Προσωπικά βέβαια το ομολογώ πως ως πλέον ~γέροντας κάτι πάθαινε η μέση μου χωρίς κάπου να ακουμπήσει στο Ηρώδειο.

Ειχα παει την Τεταρτη στον Ριγολεττο (πολυ καλη παρασταση, εξαιρετικα σκηνικα και φωνες, μαζι με τον μαεστρο), εκαιγε το μαρμαρο. Η μεση μου ειναι ηδη προβληματικη, κανενα θεατρο αυτου του τυπου δεν με ενθουσιαζει. Αλλα δεν μετανιωσα λεπτο, ειδικα γνωριζοντας οτι δεν θα ξαναμπω εκει για καμια πενταετια (σιγα μην κανουν 3 χρονια).

Προφανως το Φεστιβαλ Αθηνων και ολα τα σχετικα θα πανε αλλου. Ετοιμαζομαι ηδη για Μηδεια του χρονου στην Επιδαυρο, αφου η ΕΛΣ θα την ανεβασει εκει (αντι Ηρωδειου). Ε, καπως ετσι θα κινηθουν φανταζομαι και οι αλλες παραγωγες. Για συναυλιες το κοβω να πηγαινουν σε περιφερειακα θεατρα, ή σε τυπου Γαλατσι.

2 Likes

Μπουγατσα εντ φραπε

Προτεκτοράτο με πολλούς νταβατζήδες.

6 Likes

Κολλητος φιλος ηταν αυτος που ενημερωσε το λιμενικο.

Μου ειπε οτι κανενας απο το πληρωμα δεν εκανε τιποτα, μονοι τους βρηκαν τα σωσιβια, καλεσαν το λιμενικο, και ουσιαστικα σωθηκαν μονοι τους. Πλοιαρχος αφαντος και οταν τελικα εκανε την απολογια του, δηλωσε πως ειχε προβλημα το πηδαλιο, πραγμα που οι πραγματογνωμονες λενε πως δεν ισχυει.

Τραγικα πραγματα. Ενα απλο φερρυ (το οποιο εχω παρει κι εγω

Καθε μερα ισχυει ολο και περισσοτερο το “ειστε τυχεροι που ζειτε” σε αυτην την χωρα.

5 Likes

25 χρόνια παίρνω αυτό το δρομολόγιο. Διακοπές, Πάσχα, τριήμερα, σαββατοκύριακα. Κάθε χρόνο… Το μόνο που ξέρουν καλά είναι να αυξάνουν τις τιμές χωρίς τη παραμικρή βελτίωση στη ποιότητα ή έστω ένα καλύτερο καράβι. Αλλά για ποια ποιότητα μιλάω…;;;; Αποδείχτηκε ότι ούτε ασφάλεια υπάρχει ούτε σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών.

Από τύχη ζούμε

1 Like

Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες. Σας ευχαριστούμε, είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε.

17 Likes

26 Likes

Pretty accurate

3 Likes

Αν είχε και κάτι για ατομική ευθύνη θα άγγιζε το τέλειο

12 Likes

Πέθανα

7 Likes

Ο πελετιδης φταιει και ο 19χρονος κλασμενος.

2 Likes

Ο 19χρονος σίγουρα.
Ισόβια μόνο είναι η δίκαιη ποινή, να μην ξαναδούν τον ήλιο αυτά τα σκουλήκια.

2 Likes

Ποτέ δεν διψούσα για sold-out gigs, αλλά μου λείπει η ενεργός συναυλιακή και η επαφή με τα σπασμένα μπουκάλια μπύρας στο πάτωμα.

Φτωχομπινέδες που δεν πήγατε διακοπές κρατήστε το ηλιοβασίλεμα του σκερτσου στο μυαλό σας και στρωθειτε στη δουλειά να τον θρεψετε και φετος

10 Likes

Μια ευχή για το κόσμο κάνει ο άνθρωπος, μην πέσετε να τον φάτε. Υπομονή του χρόνου θα είναι όλα καλύτερα και θα πάνε! Ο Άκης μας, απλά νοιάζεται…

Ο Σκέρτσος ένα ποστ έκανε (σιχαμένο ποστ, σύμφωνοι).

Στην Αγγλία ψάχνουν να βρουν πού βρήκε τόσα λεφτά η Νο2 της κυβέρνησης. Δουλεύει ο φτωχός λαός για να έχει αυτή υπερ-λουξ σπιταρώνες.

Αυτοί είναι οι μη φασίστες, η κυβέρνηση της εργατικής τάξης, λολ.