Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με τον νεαρό που τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε την άτυχη Έμμα στη Θεσσαλονίκη και μόλις προ ημερών έφαγε 16,5 χρόνια κάθειρξη.

Θέλω να δω από αυτά τα 16,5 χρόνια πόσα θα εκτίσει στην πραγματικότητα.

Δε βγάλατε το μαλακισμένο μας; Θα πληρώσετε, αρχιδάκια :clown_face:

10 Likes

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως αναφέρει και ο κύριος Δούκας, στην αρχική εταιρεία Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ δεν υπήρχε πρόβλεψη να είναι πρόεδρος ο Δήμαρχος Αθηναίων, γεγονός που άλλαξε επί κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, όταν με νόμο που προστέθηκε από την τότε κυβέρνηση, ορίστηκε πρόεδρος ο Κώστας Μπακογιάννης.

Αφού βγήκε ο Μπακογιάννης, η ΝΔ πέρασε νόμο για να είναι μέσα και ο Δήμαρχος Αθηναίων, τώρα το πήρανε πίσω γιατί προφανώς το σκέφτηκαν και δεν είναι πολύ φιλελεύθερο τελικά

6 Likes

Σκεφτείτε επίσης ότι θα γινόταν έλεγχος, όπως συμβαίνει κάθε φορά που αλλάζουν παρατάξεις και μπορεί να έβγαιναν τπτ μαμούθ και δεινόσαυροι από εκεί. Δεν είναι καιρός για άγχη στους άριστους, γιορτινές μέρες έχουμε και το Γκντανσκ περιμένει.

Ευτυχώς το ανακαλύψανε τώρα και το παίρνουν πίσω, μάλλον δε θα τα είχαν καλά με τη συνείδησή τους να ανακαλύψουν έτσι ξαφνικά ότι κάτι δεν είναι φιλελεύθερο και να εξακολουθήσουν να επιτρέπουν την ισχύ του.

Σε κάτι παραπλήσιο

Στην Αττική, η προμήθεια τέτοιων σπιτιών ανακύκλωσης γίνεται μέσω του -ελεγχόμενου από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη- φορέα διαχείρισης απορριμμάτων της πολυπληθέστερης περιφέρειας της χώρας (ΕΔΣΝΑ: Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής) και διανέμονται στους δήμους.

Ο διαγωνισμός-μαμούθ που είχε υλοποιήσει ο ΕΔΣΝΑ το 2020 προέβλεπε –μεταξύ άλλων εξοπλισμών ανακύκλωσης- την προμήθεια έως 180 (90+90) τέτοιων σπιτιών, με τελικό κόστος (συμπεριλαμβανομένου δικαιώματος προαίρεσης και ΦΠΑ) τα 66.625.000 ευρώ, που μεταφράζεται σε κόστος 372.000 ευρώ/σπιτάκι.

1 Like

Μια μονοκατοικία, πιο λίγο κοστίζει :joy:

2 Likes

Βίλα ανακύκλωσης θα έπρεπε να το λένε, δηλαδή. Αν ήταν έτσι τα σπιτάκια…

Βρείτε εναν διαγωνισμό που να ειναι αξιοπρεπής και κερδίστε μια απευθειας ανάθεση.
Πάντως, ακόμη μεγαλύτερη φαγάνα πέφτει στις μελέτες.

1 Like

4 Likes

Πως τα έχουμε καταφέρει έτσι και κάθε φορά κάνουν μια (ηθελημένη, δε γίνεται να γίνεται το ίδιο πράγμα κάθε φορά) μλκια που στην τελική δεν έχει και κανένα νόημα , και καταφέρνουν να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από αυτά που πρέπει είναι πραγματικά άξιο απορίας.

Ναι, δε διαφωνεί κανένας ότι αυτό που έγινε με τη σημαία, δεν έπρεπε να γίνει, αλλά πραγματικά μας ενδιαφέρει τόσο πολύ για να έχει γίνει τοοοοσο χαμός? Κανονικά δε θα έπρεπε να το γράφουμε στα αρχίδια μας τι κάνει ο κάθε Γεραπετρίτης και τι αποφασίζει? Μιλάμε για τον Γεραπετρίτη, ο οποίος δύο βδομαδες πριν έκανε υποκλίσεις σα γνήσιο σφουγγοκωλάριος σε ΠΘ αλλού κράτους, έπαιρνε εντολές από κάποιον Φουρθιώτη, είχε πει το επικό “αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ θα είχαμε περισσότερους νεκρούς”, ενώ ήταν και ο λαγός που έγινε υπουργός μεταφορών όταν παραιτήθηκε ο Καραμανλής, αλλά δεν ορκίστηκε ποτέ και έτσι δεν είχαμε υπουργό μεταφορών για 5(?) μήνες. Ο Γεραπετρίτης που υποτίθεται είναι και νομικός.

Όλα αυτά ενώ σήμερα ψήφιζαν κάποιο νομοσχέδιο που έκανε γενικά θόρυβο αλλά πιο πολύ από τους γνήσιους πατριώτες, και το οποίο μέσες άκρες λέει ότι μπορούν να χρησιμοποιούν σκλάβους υπανάπτυκτους, χαλαρά και νόμιμα πια (και θα γκρινιάζουν σε λίγα χρόνια οι σερβιτόροι snorkelers ότι με Κούλη βγάζανε γκαφρά στη σεζόν, για τους οποίους σερβιτόρους snorkelers “μαλώναμε” πριν λίγους μήνες εδώ μέσα που δεν μπορούν να πάνε κόντρα στους εργοδότες), αλλά ως συνήθως δεν απασχολεί κανέναν.

Ενιουει, τι θέλω να πω, εμένα μου έκανε άλλη μια φορά εντύπωση το παρακάτω που πέρασε απ’το Twitter μου

Το οποίο μέσες άκρες δείχνει πως γίνεται (επανειλημμένως) η διαδικασία λήψης αποφάσεων για τις ζωές μας, αλλά όχι, εμείς πρέπει να εστιάσουμε όλη μας την προσοχή για το αν ένας καραγκιόζης είπε κάτι για ένα κομμάτι πανί και αν το κατέβασε και αν στοχοποιείται η τέχνη ή ουατεβερ

5 Likes

https://www.news247.gr/politiki/ta-nomothetika-dora-tou-mitsotaki-sta-dika-mas-paidia/
Μόνο 46% αύξηση ;;;;; Ντροπή τους…Πως θα πάρουν τα δώρα στα παιδιά τους αυτοί οι άνθρωποι ;;;;; Πως θα βάλουν κάτι τις στο οικογενειακό τραπέζι ;;;;

2 Likes

Μάλιστα. Στους δικούς τους δίνουν κανονικές αυξήσεις.

Στους δημόσιους υπαλλήλους θα δώσουν αύξηση 40 ευρώ το μήνα. Αστείο ποσό πραγματικά.

Και το πιο φοβερό απ’ όλα είναι ότι θριαμβολογούν ο Χατζηδάκης με την Κεραμέως ότι μετά από 14 χρόνια η ΝΔ κάνει αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους!

Όχι τίποτα άλλο αλλά τα ακούνε αυτά όσοι δεν γνωρίζουν και χάφτουν το παραμύθι της κυβέρνησης. Βασικά μόνο τα μεγαλοστελέχη του Δημοσίου θα πάρουν πραγματικές αυξήσεις.

3 Likes

Βρειτε μου αλλη χωρα που θα δεν θα τον ειχαν πιασει αμεσα και οχι μετα απο 1.5 ωρα … Οτι και να πεις ειναι παλι λιγο…

2 Likes

ε ενταξει και στη δικη μας χωρα σε αλλες περιπτωσεις και θα το ειχαν πιασει και θα τον ειχε πετυχει και καμια σφαιρα κατα λαθος

1 Like

«Το πρόβλημα της ομοφυλοφιλίας τοποθετείται σε στρεβλή βάση. Δεν μπορεί να είναι ανθρώπινο δικαίωμα κάτι που δεν συνάπτεται άρρηκτα με την ανθρώπινη φύση. Η ανθρώπινη φύση ούτε μορφολογία, ούτε φυσιολογία έχει που να παραπέμπει σε μία τέτοια συμπεριφορά», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά, ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ.

Όπως υποστήριξε ο κ.κ. Σεραφείμ., «η ομοφυλοφιλία είναι μία παρέκκλιση από την ανθρώπινη σεξουαλικότητα που είναι κάτι ιερό. Δεν υπάρχει πραγματική ομοφυλοφιλία, είναι μία ηθοποιία. Τα πρόσωπα αυτά μετέρχονται το έτερο φύλο. Δεν είναι δυνατόν μία έννομη τάξη να έρθει και να περιβάλλει με κύρος, όπως ο γάμος που είναι η διαδικασία για το πρωταρχικό κύτταρο της ζωής που είναι η οικογένεια, αυτή την παρέκκλιση».

«Για εμάς η ομοφυλοφιλία είναι μία μεγάλη αμαρτία. Είναι μία παράχρηση του ανθρώπινου σώματος που εμπεριέχει τρομακτικές ασθένειες, όπως καρκίνο και θάνατο», πρόσθεσε.

1500 χρόνια πίσω…

7 Likes

Το κακό δεν είναι οτι ο γνωστός συγκεκριμένος φασιστοτράγος τα λέει αυτά, τον ξέρουμε, αλλά ότι ένας μεγάλος αριθμός ατόμων σε αυτή τη χώρα θα πει ότι καλά τα λέει ο παναγιότατος και μπράβο του…

4 Likes

https://selidodeiktis.edu.gr/2023/12/25/το-σχόλιο-της-δευτέρας-2024-τι-να-κάνετε-μ/?fbclid=IwAR3nxEhSrRDQ3QILdwrabKMwE09VrbDYeidfxRLBamYSrPdRJ2EPO__GNzI

Πέθανε ο 31χρονος αστυνομικός που είχε φάει τη φωτοβολίδα.

1 Like