Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Καλά δεν θα γίνει από την μια μέρα στην άλλη. Πάντως χρόνο με τον χρόνο γεννιούνται ολο και περισσότερα μωρά χωρίς φρονιμίτες

Μόλις με πήραν τηλ (από το 6931575933) για προσφορά ρεύματος και κανονικά θα το έκλεινα αμέσως, αλλά με αποκάλεσε με το όνομά μου και τα πήρα. Για πείτε αν ξέρει κάποιος, τι κινήσεις κάνουμε; Πάω κατευθείαν σε δικηγόρο;

σιγουρα πας στην προστασία καταναλωτή

επίσης σε καθε παρομοια φαση, να τους λες , αφου σου εχουν πει οτι θελουν, οτι η κληση σας καταγραφεται - θα φρικαρουν εντελως

Δε με νοιάζει να φρικάρουν, να πάρω αποζημίωση θέλω

Νομιζω οτι προβλεπεται αποζημιωση για αυτο μόνο αν έχεις υποστεί ζημιά.

  1. Κάθε πρόσωπο το οποίο υπέστη υλική ή μη υλική ζημία ως αποτέλεσμα παραβίασης του παρόντος κανονισμού δικαιούται αποζημίωση από τον υπεύθυνο επεξεργασίας ή τον εκτελούντα την επεξεργασία για τη ζημία που υπέστη.

Βέβαια, δεν ειμαι δικηγορος γι’ αυτο σιγουρα θα συμβουλευτεις καποιον. Ωστοσο, θεωρω δεδομενο ενα προστιμο στην εταιρια ή στον διαχειριστη των δεδομενων σου.

Απο την αλλη πλευρα, κατι μου λεει οτι σιγουρα θα εχεις τικαρει ενα κουτακι καπου που θα λεει “συναινω στην επεξεργασια των προσωπικων μου δεδομενων” και καπως ετσι αρχιζει το γαϊτανακι.

Θα πω ότι με παραπλανούν με τα τιμολόγια του ρεύματος, την άκουσα την προσφορά και δεν ήταν η πιο συμφέρουσα

Πραγματικά όχι :stuck_out_tongue:

Κάνω αυτή τη διαδικασία ευλαβικά εδώ και τόσα χρόνια, και επιπλέον δε δίνω το τηλ μου πουθενά πέρα από τράπεζες, ααδε, ενέργεια, νερό, cosmote. Από κάπου διέρρευσαν και τα πήραν, είναι πραγματικό τρελό ότι ήξεραν το όνομα μου

1 Like

Εγώ τους το έδωσα, σόρρυ Νικ

1 Like

Δεν ανέφερα νωρίτερα ότι εννοούσα πως τικαρες ένα κουτάκι σε κάποιο συμβόλαιο. Ειδικά πριν μερικά χρόνια δεν είχες επιλογή για “δεν συναινω”, ήταν by default.

Σε κάθε περίπτωση, καλή επιτυχία. Μακάρι να τα καταφέρεις. Αυτές είναι νίκες που όλοι χρειαζόμαστε.

Κι εμένα με παίρνουν διάφορα νούμερα που είτε τους το κλείνω στα μούτρα είτε τα μπλοκάρω. Πάντως αν ρωτήσεις έναν από αυτούς που σε παίρνουν τρεις το μεσημέρι πού βρήκε το τηλέφωνό σου, θα δεις πόσο θα του κοπεί η φόρα. Διαφορετικά, εάν απαντήσετε και σας πρήζουν, κάντε ότι χάθηκε το σήμα και δεν τους ακούτε ή κλείστε το τηλέφωνο όσο μιλάτε εσείς, για να νομίζουν ότι κόπηκε η γραμμή.

Η πιο απλα πειτε οτι εργάζεστε σε ανταγωνιστικη τους εταιρεία :stuck_out_tongue:

1 Like

Πόσοι από εσάς έχετε κάνει καθαρισμό δοντιών στο κατοικίδιό σας; Με έπιασε εκνευρισμός.

Αν εννοείς να το πάμε σε επαγγελματία, τότε δεν μπορώ να απαντήσω. Αν εννοείς να του έχουμε καθαρίσει προσωπικά τα δόντια, τότε μπορώ να δώσω εικόνα από τις μάχες μας.

2 Likes

Χαχα, φαντάζομαι. Ο δικός μας είναι μικρούλης, αλλά θαυματουργός, και για να φάει παρακαλετό θέλει.
Όχι, στον κτηνίατρο.

1 Like

Επιτέλους και μια πολίτης που δεν γκρινιάζει όλη την ώρα.

Αστερια :stuck_out_tongue:

2 Likes

Εκτος απο low quality meme, ο τυπος που το εφτιαξε ουτε καν ορθογραφια δεν ξερει.

Ισως να μπορουσε εστω να γραψει σωστα αν δεν ηταν στο κινητο του ολη την ωρα στο σχολειο :stuck_out_tongue:

1 Like

Έχει κανείς κάποια πρόταση για κεφαλή/βελόνα πικάπ? Χρησιμοποιώ την Nagaoka Mp 110 και είμαι ευχαριστημένος από τον ήχο αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω κ κάτι άλλο. Υπόψιν ότι τα ηχεία μου Klipsch 600 είναι ήδη αρκετά bright.

Λοιπόν η περιπέτεια με τον οδοντίατρο έχει συνέχεια…
Πηγα να τσεκάρει το θέμα με τον φρονιμίτη και αφού μου ξεκαθάρισε οτι στο πολύ κοντινό μέλλον πρέπει να κάνω την επέμβαση-εξαγωγή, αυτο που την προβλημάτησε ηταν ενα άλλο χαλασμένο δόντι που το είδαμε μόνο μεσω της πανοραμικής που κάναμε και τελικά χρειάζεται απονεύρωση… εννοείται οτι στο άκουσμα κ μόνο έχω χάσει τα μισά μου χρόνια, αλλά επειδη δεν γινόταν να το καθυστερήσω ξεκινησα με την μία. 3 συνεδριες συνολικά. Οκ στην πρώτη δεν κατάλαβα τπτ με αναισθησία αλλα απότι κατάλαβα στην δεύτερη θα έχει πάρτυ…για να δούμε.

1 Like

Έχω 3 απονευρώσεις, σε καμία δεν πόνεσα ή ζορίστηκα - πέραν του ότι είσαι μια ώρα με το στόμα ανοικτό και κάπως κουράζεσαι μοιραία + την ταλαίπα να πας 2 φορές για την απονεύρωση και 1 για το τελικό σφράγισμα.
έτσι όπως είναι η φάση με τις αναισθησίες πλέον, πάρα πολύ δύσκολο έως απίθανο να νιώσεις το παραμικρό σε τέτοιες επεμβάσεις (απονεύρωση, φρονιμίτη, σφράγισμα κτλ).
Μη μασάς (κυριολεκτικά κ μεταφορικά :stuck_out_tongue: )

4 Likes

Αργά ή γρήγορα δεν τον αποφεύγει κανείς τον οδοντίατρο. Η εξαγωγή φρονιμίτη δεν είναι τίποτα με την αναισθησία, μόνο με τους έγκλειστους φρονιμίτες ταλαιπωρείσαι λίγο με τα ράμματα. Δεν έχω πονέσει ποτέ σε οδοντίατρο σε εξαγωγή ή σφράγισμα, μόνο ελάχιστα δυο φορές στον καθαρισμό των δοντιών.

1 Like