Ναι αλλα ηταν πολυ εντονο και εδω
Ναι αλλα πουθενα σαν την Χαλκιδικη
Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την φόρτωση της σελίδας του φόρουμ τις τελευταίες μέρες ή μόνο εγώ?
Νομίζω όλοι μας. Εγώ που μπαίνω απ’ το λάπτοπ σέρνεται, σήμερα είναι κάπως καλύτερα βέβαια.
Κ εμένα σήμερα λίγο καλύτερα. Τώρα που είδα τη συζήτηση κ στο σχετικό τοπικ κατάλαβα ότι γενικά από κινητό δεν την πάλεψε κάνεις. Κ εγώ μπαίνω μόνο από κινητό. Τεσπα. Θενξ για την ενημέρωση!
Αυτό είναι ερώτηση γενικώς για το “Βαριεμαι”, όχι για το ιδιο το προβλημα: πώς την παλευετε απο κινητο; Μου το εχουν πει κι αλλοι, το rocking forum μπορω να το χρησιμοποιησω ανετα μονο on the move, αν και σπανια χρειαζομαι να διαβασω κατι που δεν μπορει να περιμενει ξερωγω.
Btw, ισχυει οτι εχει φτιαξει το access απο χθες βραδυ. Οπως και με το αλλο που ειχαμε (uploading photos), μολις γκρινιαξαμε στο φορουμ, δια μαγειας εφτιαξε
Για να είμαι ειλικρινής, τα τελευταία κάποια χρόνια δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου λαπτοπ, κ συγκεκριμένα στο φόρουμ δεν έχω μπει ποτέ απ το λαπτοπ τώρα που το σκέφτομαι, οπότε δεν έχω δει τη διαφορά για να κάνω κ τη σύγκριση.
Φαντάζομαι κ η χρήση που κάνει ο κάθε χρήστης παίζει ρόλο στο κατά πόσο βολεύει το ένα ή το άλλο.
Για να μην παρεξηγηθω κι επειδη δεν το διατυπωσα πολυ σωστα, ξερω πολυ καλα το ποσοστο χρησης κινητου απο τον κοσμο στην συντριπτικη πλειοψηφια του ιντερνέ. Γενικα το φορουμ ειναι καλα στημενο, αλλα εννοουσα οτι το ux/user journey θα επαιρνε βελτιωσεις. Ομως, εχεις δικιο: εξαρταται απο την χρηση που κανει καποιος επισκεπτης, αρα δεν υπαρχει μετρο συγκρισης.
Edit: μολις πηγα να τσεκαρω απο κινητο και ξανακολλησε στην αρχικη. Παρατηρησα ομως οτι αν του δωσεις χρονο, κανενα λεπτο περιπου, φερνει ολα τα δεδομενα κι επειτα τσουλαει κανονικα. Ειναι σαν να θελει χρονο για να ξεκασαρει, αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Ακριβώς αυτό συμβαίνει
Επειδη μπαινω ενιοτε στο φορουμ και απο κινητο, μιας και ειναι καλο το ui για κινητα, εχω παρατηρησει και εγω οτι την τελευταια εβδομαδα εχει αυτο το θεμα το φορουμ, αργει πολυ να φορτωσει, σαν να φορτωνει τα βασικα ui elements και να αργει πολυ να φερει την πληροφορια. Στο Desktop δεν εχω κανενα τετοιο θεμα.
Έχω κάνα 2-3 φίλους που πλέον κάνουν τα πάντα από το κινητό και δεν χρησιμοποιούν υπολογιστή ποτέ πλέον, εκτός αν είναι στην δουλειά φυσικά.
Προσωπικά , όχι απλά δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό, αλλά δεν ανήκει καν στην σφαίρα της φαντασίας μου. Είναι καταπληκτικό το ότι έχουμε πλέον στην διάθεσή μας μια φορητή συσκευή στην οποία μπορεί κανείς να κάνει browsing, να ακούσει μουσική, να δουλέψει ένα εξελοφυλλο, να στείλει ένα email, να δει μια ταινία, και εννοείται πως αν είμαι σε κάποιο τρένο ή λεωφορείο θα το εκμεταλλευτώ στο έπακρον αυτό.
Αλλά το να είμαι στο σπίτι μου και να μπαίνω να κάνω οποιαδήποτε εργασία από το κινητό, το βρίσκω σουρεαλιστικό. Δεν υπάρχει ούτε ένα πράγμα που να μην είναι πιο γρήγορο σε υπολογιστή. Προσωπικά έχω desktop γιατί κάνω και gaming, αλλά και laptop να είχα σιγά μην έμπαινα από το κινητό. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως μπορείτε να το κάνετε μερικοί αυτό
On topic (?) , ευτυχώς που εσύ και ο jonkyr είπατε ότι αν του δώσεις ένα λεπτό (κάπου 2-3 λεπτά για μένα) τότε το app στο κινητό (τουλάχιστον ελπίζω να μπαίνετε από το app του Rocking κι όχι από browser) αρχίζει να δουλεύει κανονικά, γιατί χθες και προχθές μου είχε σπάσει τα νεύρα επειδή δεν άνοιγε και δεν περίμενα να αρχίσει όντως να λειτουργεί μετά από λίγα λεπτά.
Ομοιως. Και γενικως, οπως τα περιγραφεις. Δεν υπαρχει τπτ καλυτερο απο ενα δυνατο desktop pc, με τουλαχιστον 2 οθονες. Και δεν κανω gaming… Ομως αντιλαμβανομαι οτι ο κοσμος βαριεται (βασικο νομιζω), δεν εχει διαθεσιμο χωρο (πιθανο), δεν εχει στη διαθεση του ενα δυνατο πισι (πιθανο), με αποτελεσμα να βολευεται με το κινητο. Κατανοητο, οι συγχρονοι ρυθμοι ειναι εντονοι και πολλοι σκεφτονται “οσο λιγοτερο effort γινεται”.
App ε; Κοιτα τι μαθαινεις μετα απο τοσα χρονια στο ροκιν.
Κατα τυχη το καταλαβα, το αφησα προχθες στην ακρη περιμενοντας να φορτωσει η σελιδα, εκανα κατι αλλο για 2-3 λεπτα κι οταν επεστρεψα, μπηκα. Το δοκιμασα (με αυτο το μοτιβο και με υπομονη) 2-3 φορες το ΣΚ, καταλαβα οτι ετσι παιζει, γι’ αυτο το ανεφερα εδω. Ωστοσο, ειπα συγκεκριμενα “1 λεπτο”, διοτι τοσος ειναι ο χρονος που εχω θεσει για προφυλαξη οθονης. Οταν ξαναμπαινω, αντε 10-20 δευτερολεπτα μετα, σχεδον παντα εχει φορτωσει το φορουμ.
Ποιο app ρε παίδες;;
Πάντως σε μένα το rocking πάει σφεντόνα είτε σε κινητό, είτε σε pc αυτές τις μέρες που διαμαρτύρεστε
Άρα…
… εσείς φταίτε
Ξέχασα έναν ακόμη πολύ σημαντικό λόγο που δεν μπαίνω από κινητο: ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.
Long live adblock.
Adguard σε android κόβει τις διαφημίσεις σε όλο το κινητό και σε ios τις κόβει μόνο στον safari
Με τις διαφημισεις του ΥΤ στην Android TV τι κανουμε? Εχουν ξεφυγει εντελως οι τυποι, εχουμε φτασει σε ενα λεπτο unskippable διαφημισεις, τρελο.
Για κινητό η λύση είναι να έχεις browser τον Brave. Διαφημίσεις πουθενά, ακόμα και στο yt της κόβει και μπορείς άνετα να παίζει ένα βίντεο στο background και εσύ να κάνεις κάτι άλλο παράλληλα.
Στην android tv μπορείς να κατεβάσεις firefox και να βάλεις add-on ή brave που είπε και ο martian;