Παίζει βίντεο από youtube και με σβηστή την οθόνη;
Αμέ!
Youtube revanced
Επιβεβαιωνω για ολα τα παραπανω. Brave αριστος, παροτι δεν τον χρησιμοποιω, καθαρα επειδη ρουφαω το αιμα απο το κινητο μου ως power user (ετσι νομιζω οτι ειμαι δλδ). Insta και καμποσα messaging apps ειναι τα mainstream για εμενα ΥΤ παίζει να παρακολουθω μια φορα στο μηνα.
@pao1979 dns στο κινητο ε; Δεν εχει νοημα να εξηγησω τους λογους που δεν μπορουσα να το κανω ως περυσι (work related issues), αλλα μετα την αλλαγη δουλειας ειναι εφικτο. Δεν το σκεφτηκα καν, παροτι εχω dns στο σπιτι… Καλο, θενκς.
Αν βρειτε τροπο να διπλασιασω τη διαρκεια της μπαταριας μου, ειμαι ολος αυτια(ς).
Μια επεξήγηση στο τι εστί DSN ως προς την ασφάλεια περιηγήσεων;; Κάποιο λινκ να διαβάσω ;
Δεν θα σου δωσω καποιο λινκ, διοτι δεν βρηκα καποιο προχειρο, αλλα ειναι λιγο common sense. Πρωτα πρεπει να καταλαβεις οτι το dns δεν ειναι κατι που το βαζεις σαν -ας πουμε- add on στον υπολογιστη σου. Εν συντομια (και ας με διορθωσουν οι γνωστες) -ας πούμε ότι- το dns ειναι ο “τηλεφωνικος καταλογος” του ιντερνέ, η ΙΡ με την οποια αναγνωριζεται η διευθυνση σου. Ποιος εισαι δλδ εσυ σαν χρηστης, αλλα και ποια συνδεση υπαρχει πισω απο το address www.rocking.gr.
Ο παροχος σου εχει ηδη ενα dns server (πολλους, αλλα δεν εχει σημασια) για να κανει διαχειριση των δεδομενων που ζητας. Ετσι εσυ χρησιμοποιείς το dns που εχει ηδη περασει αυτοματα ο παροχος στην γραμμη σου. Ε, απο εκει κι επειτα ειναι απλο: υπαρχουν εναλλακτικοι dns εκει εξω, που επιτρεπουν να κανεις πραγματα τα οποια ισως ο παροχος σου δεν επιτρεπει. Καποιοι σερβερ ειναι απολυτως ασφαλεις, καποιοι ισως ειναι υποπτοι. Εμεις παμε με αυτους που ξερουμε.
Εγώ παιδιά πάντως έχω Opera που έχει ενσωματωμένο adblock πάνω.
…όμως στο rocking τις έχω αφήσει, και πατάω που και που καμία για support. Είναι σίγουρο πως το φόρουμ αν και “παραμελημένο” τρώει τους περισσότερους πόρους, κάποιος το συντηρεί και σίγουρα μπαίνω κάθε μέρα άρα θέλω να συνεχίσει να λειτουργεί
Σημερα η πιστα στην Αθηνα ηταν πως θα πας στη δουλεια σου χωρις φαναρια, μετρο και προαστιακο…
Η εμπειρια το πρωι να διασχιζεις ολο το δαχτυλιδι του Μαρουσιου χωρις φαναρι ηταν πολυ meta.
Ως ex-rocking, επιβεβαιωνω και ευχαριστω εκ μερος των παιδιων
Σε νιωθω. Δεν επαιξα αυτη την πιστα, αλλα ειχα καλη πιστα την προηγουμενη Πεμπτη. Καθοδος απο Κηφισο προς νοτια προαστια μετα τη δουλεια, παιχνιδι Ολυμπιακου στο Καραϊσκακης και τρακαρισμα με ακινητοποιημενο οχημα απεναντι απο τα ΚΤΕΛ. 1 ωρα και 25 λεπτα για 24-25 χλμ., μεση ταχυτητα (αν θυμαμαι καλα) τα 14 χλμ την ωρα. Εχω κανει και ενα ωραιο “1 ωρα και 50 λεπτα” για 31 χλμ απο την προηγουμενη δουλεια μου, στην ιδια πιστα Κηφισου.
Βάζεις αυτό και ξενοιάζεις
Ενδιαφέρον!
δεν σε προβληματιζει οτι ενας καλος σαμαριτης εχει φτιαξει κατι τετοιο, που θα παρει προσβαση στο προσωπικο σου wifi ?
Open source είναι και εχω δει κ λιγο τον κώδικα, έχουν συγκεκριμένη φιλοσοφια αυτα τα adblocking tools, οπότε για το συγκεκριμένο δεν με προβληματίζει όχι.