The banana conspiracy που είχε πει και μια ( μεγάλη ) ψυχή
Η περούκα αρπάζει εύκολα. Θα δανειστώ τα λόγια του νομπελίστα δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου “Νίκο τσιαμτσίκα, σε τι κόσμο φέραμε τα παιδιά μας?”
Σηκώνεσαι 6 το πρωί οδηγάς 45 λεπτα για να φτάσεις στην δουλειά , ξεσκίζεσαι ένα 8ωρο κάνοντας ακόμα πράγματα που είναι εκτός αρμοδιοτήτων και στο τέλος σου λένε “δεν ήσουν πολυ δραστήριος σήμερα. Συμβαίνει κάτι σπίτι? Πρεπει να αφήνουμε πίσω τα προσωπικά…κτλ κτλ”
Γυρνάς σπίτι και βλεπεις το αφεντικό σου στις ειδήσεις να αγοράζει μια μπανάνα 6.2 εκ.
Θυμάσαι αυτομάτως πρίν ενα μήνα που ζήτησες μια μικρή αυξηση να σου λένε:
“H Εταιρεία σκοπεύει να κανει κάποιες σημαντικές επενδύσεις σε λίγες βδομάδες και κρατάμε το μπάτζετ όσο πιο σφιχτά γίνεται. Ξερουμε ότι έχεις αρρωστο παιδί άλλα αυτή την στιγμή είναι αδύνατον, ξέρεις πως θα σε βοηθήσουμε με όποιον άλλο τρόπο μπορούμε. Είμαστε μία οικογένεια εδώ στο γραφείο, το ξέρεις!”
"Πωωω ξεχασα πως θα χαλάσει!!! Χαχααχαχα!! Δε πειράζει θα την φάω. Ναι ρε! Τα φρούτα χαλάνε.NTA! Χαχαχαχα. "
Εκλογικό πρόγραμμα Εωσφόρου:
“Each and every one would die at my hand
Choking in warm ponds of blood”
Νομίζω πως τον αδικείται… Τα μίντια δημιουργούν μια εικόνα διαστρευλωμενη…
Μια παχιά το πρωί βοηθάει πάντως
3η μέρα γαστρεντεριτιδας και 1 βήμα πιο κοντά στην απελπισία.
1η φορά το περνάω κ θεωρώ είναι ότι χειρότερο σε ίωση.
Θα δεις Μάνταλο να παίρνει διπλάρα την Κυριακή στο ντέρμπι και όλα θα φτιάξουν! Πέρα από πλάκα, περαστικά να είναι και γρήγορα!
Ευχαριστώ πολύ! Να σου πω κάτι… Μου χει φερθεί πολύ σκληρά η ζωή αυτές τις μέρες. Μου αξίζει λιγη χαρά! Οπότε το ελπίζω!
Περαστικά! Δυστυχώς φέτος υπάρχει επιδημία γαστρεντερίτιδας, με βασική φωλιά τα σχολεία!
Ευχαριστώ! Παιδιά δεν έχω, όμως δουλεύω σε μαγαζί που μπαινοβγαινει κόσμος. Αν κ μπορει να το πάθεις επίσης μέσω κάποιου τροφίμου. Ότι και να ήταν, ούτε στον εχθρό μου.
Είχε έρθει ο αδελφός με γαστρεντερίτιδα κάποια Χριστούγεννα και ένω όλοι με προειδοποιούσαν να μείνω μακριά , εγώ τους αγνόησα γιατί πρώτον δεν είχα κολλησει ποτέ ξανα και το θεωρούσα μια απλη ιωση και δεύτερον τον έβλεπα να μην δυκολεύεται πολύ ( ήταν προς το τέλος της η ιωση!).
Μετά τον 5ο συνεχόμενο εμετό κατάλαβα πως είχα κάνει τρομερά λαθνασμένη εκτίμηση!
Περασα το ρεβεγιόν στο κρεβάτι κουλουριασμένος.
(Δεν ήξερα επίσης πως όταν σε πιανει ΔΕΝ ΠΙΝΕΙΣ ΝΕΡΟ γιατί δεν σταματά ο εμετός ποτε. Εγω έλεγα έχασα ύγρα άρα πρεπει να πιώ! ΛΑΘΟΣ)
Αυτή η ίωση είναι ο Σατανας.
Περαστικά Vicky.
Θέλει να ενυδατώνεσαι γιατί όντως χάνεις υγρά (λόγω εμετού ή διάρροιας), αλλά με μέτρο κ όχι με πολύ νερό.
Σ’ευχαριστω πολύ. Ευτυχώς νιώθω πολύ καλύτερα σήμερα.
Πρέπει όντως να είναι δυνατός ο ιός που κυκλοφορεί. Εγώ κόλλησα πριν δύο εβδομάδες και ενώ είχα περάσει και παλιότερα γαστρεντερίτιδα αλλά μόνο διάρροιες, αυτή τη φορά και εμετούς είχα και πυρετό έκανα. Θα συμβούλευα να “στρώσετε” το στομάχι (Primperan ίσως) πριν αρχίσετε να πίνετε λίγο νεράκι και φάτε καμιά (μισή) φρυγανίτσα. Εν τω μεταξύ σε όποιον το λεγα, όλοι είχαν κάποιον στο περιβάλλον τους που κόλλησε πρόσφατα! Περαστικά!
Έφτασα 39 πυρετό. Που τόσο πρέπει να είχα να κάνω απ όταν πήγαινα ακόμα σχολείο. Κ γενικά δεν μπορώ να πω ότι αρρωσταίνω κ εύκολα. Ε αυτή τη φορά με ξετιναξε!
Ευχαριστώ για τα περαστικά!
Περαστικά, Βικούλα!
Ευχαριστώ κορίτσι μου! Είμαι καλά σήμερα.
Ταυτίστηκα! Έτσι ακριβώς έτρεχα κ εγώ στην τουαλέτα καθε τόσο!
Έγινες ηρωίδα όμως;;
Αν πιάνεται ότι το άντεξα κ το ξεπέρασα τελικά…
Θέλει κ αυτό τον ηρωισμό του😋