Το έχω αναφέρει ξανά, όσοι έχετε πιτσιρίκια, βρείτε τις πρώτες 3 σεζόν του Μπόμπ Σφουγγαράκη στα ελληνικά και δε θα χάσετε
Eννοειται και Bob έχει παίξει πολύ. Αλλά Bluey είναι φοβερή για πιτσιρίκια. Και όντως ο φόβος είναι η σύγκριση με τον μπαμπά της Bluey, που κάπως σε παρακινεί να ασχολείσαι περισσότερο χωρίς να μπορέσεις ποτέ να μιμηθείς ένα μπλε σκύλο με παιδιά που όλοι μιλούν.
επισης δεν ξερω ποσοι μενετε σε 250 τμ με κηπο…
ΟΚ. Οποτε δεν μένει τίποτα άλλο εκτός των πυρηνικών, με ο,τι συνέπειες επιφέρει η χρήση τους.
«Καλά, και τη μητέρα σου δεν τη λες ακριβώς Τσίλι!»
Μετάφραση.
" Γιατί εγώ αξίζω λιγότερο απο την Μπλου? Αν αξιζα και γω τόσο θα έκανες τα ίδια.
Αρα αξίζω λιγότερο. Με συνέπεια να μην έχω ότι θέλω στην ζωή (γτ περνα απο ΣΕΝΑ αυτό)."
Λύση.
“Δεν χρειάζεσαι κανέναν να σε θεωρεί “Αξιο” , “σημαντικό” κτλ για να είσαι Ασφαλής και να έχεις ΟΤΙ θες. Οταν μεγαλώσεις θα έχεις την απόλυτη ικανοτητα να έχεις ότι θες και να είσαι ασφαλής.
Αξίζεις γιατί υπάρχεις! Η νοημοσύνη που δημιουργεί το συμπαν και την φύση αποφάσησε την υπαρξή σου και αυτή η νοημοσύνη είναι ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ, απο οτι φαίνεται.”
Αυτό σε παιδική μεταφραση.
Ο μικρός τελευταία έχει κολλήσει και με ένα άλλο παιδικό, το λαγουδάκι Μπινγκ. Σουρεαλιστικό λίγο… όπως όλα αυτά με τα ζωάκια χαρακτήρες. Το λαγουδάκι κάνει παρέα με ελεφαντίνα, τα μεγαλώνουν κάτι λούτρινα ζωάκια (ακόμα δεν κατάλαβα τι είδους), αλλά τουλάχιστον περνάνε θετικά μηνύματα.
Ναι και το αλλο που το λενε Σουλα
Έχω τρελαθεί να βάλω την κάρτα στο κινητό, μου λέει θέλει να κάνει verification και να πάρω την τράπεζα, έχω πάρει 2 φορές, τα έχω κάνει όλα και δε δουλεύει τίποτα γαμω
Βλέπω γενικά υπάρχει αυτό το θέμα στο ίντερνετ (ρεβολουτ πάντως μπήκε μια χαρά)… ξέρει κανένας τι μπορεί να παίζει και αν το έχει λύσει;
Στειλε μου αριθμο καρτας, PIN και τριψηφιο security code και ισως μπορω να βοηθησω.
Τι αριστουργήματα ήταν αυτά…και πόσο μέγιστος o Mel Blanc, ο άνθρωπος που έδωσε την φωνή του στους περισσότερους χαρακτήρες.
Κάθε λίγο και λιγάκι βάζω να δω looney tunes, κλάμα…
Μιλάω βέβαια για τα παλιά κλασικά, όχι τις σημερινές αηδιες.
Ενημερώνω αν τύχει σε κανέναν, μάλλον το πρόβλημα λύθηκε και ήταν αυτό που υποψιαζόμουν μετά από πολύ googling, δηλαδή η τράπεζα αναθέτει ένα συγκεκριμένο αριθμό tokens για συσκευές/εφαρμογές (?) που μπορείς να βάλεις την κάρτα σου και αν τον ξεπεράσεις τότε υπάρχει θέμα.
Εικάζω πως επειδή μιλάμε για wallet και θέλει verification μαγκώνει κάπου αλλά δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουργεί. Το σίγουρο είναι πως δεν λειτουργεί σωστά, καθώς στο παλιό μου κινητό δούλευε μια χαρά η κάρτα τόσο καιρό, και όταν προσπαθούσα να δοκιμάσω τα πάντα για να την περάσω στο νέο κινητό (iphone btw, μην τυχόν και σκεφτεί κανείς ότι η ανάθεση του token γίνεται σε google λογαριασμό) την έσβησα την κάρτα από το google pay, και την εφαρμογή της εθνικής και όλα, μπας και ξεκολλήσει, αλλά τίποτα. Το περίεργο όμως είναι πως δοκίμασα να τη βάλω πάλι στο παλιό κινητό και η κάρτα ήθελε ξανά verification με τηλ στην τράπεζα, στο ίδιο κινητό που χρησιμοποιούσα 2 χρόνια (ενώ μέχρι πριν τη σβήσω δούλευε τέλεια), άρα το token είναι γτπ υλοποιημένο από την εθνική. Μετά από 3 τηλ με την τράπεζα, μου έκαναν reset τα tokens καιιιιιιι…
μου είπαν να περιμένω 5-7 εργάσιμες μέρες για να ξαναδοκιμάσω και αν πάλι δε μου βγάζει να κάνω το verification με κωδικό από το app να τους ξαναπάρω τηλ, τι σύγχρονες τράπεζες έχουμε ρε πστ
Σε παρεμφερή νέα, όσοι έχετε Revolut, φορτώνετε από την κάρτα ή το wallet και έχετε και εθνική σας έχω άσχημα νέα γιατί η πτν (η εθνική σε περίπτωση που κάποιος μπερδευτεί), άρχισε να βάζει προμήθεια, καθώς δεν το βλέπει πια σαν τερματικό αλλά σαν κίνηση κεφαλαίων. Από τη μια είναι σωστό γιατί αυτό είναι, αλλά από την άλλη η revolut μου δίνει κοντά 5% επιτόκιο και η εθνική 0.60% και επίσης πρέπει να χαλάσω το 30% των flat εσόδων μου με ηλεκτρονικά μέσα (ελληνικών τραπεζών) για να μη φάω επιπλέον φόρο γαμω το σπίτι τους.
Για τις υπόλοιπες ελληνικές τράπεζες, μην αγχώνεστε όπου να’ ναι θα βάλουν προμήθειες κι αυτές, τι δλδ οι της εθνικής είναι πιο έξυπνοι δεν κατάλαβα
Έχει κανείς προτάσεις για ηλεκτρική σκούπα stick επαναφορτιζόμενη, ΓΤΧΤ για Siemens;
Αν υπάρχει σοβαρό budget διαθέσιμο, είναι ίσως η καλύτερη πρόταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή
Thanks for the reassurance, την είχα σταμπάρει αυτήν από την αρχή (μεταξύ άλλων)
Ασταδιάλα πια με τον κουβά και έχει διαλυθεί η μέση μου
Εδώ βλέπεις τι έβγαλε από δύο χάλια που είχαν στρωθεί πριν 15 μέρες (από καθαριστήριο). Τα ξαναπέρασα την επόμενη, φοβούμενος ότι τα μαδάει αντί να τα καθαρίζει και δεν έβγαλε τίποτα. Εχε υπόψη όμως ότι είναι αρκετά βαριά, 3,5 κιλά οπότε θέλει λίγη εξάσκηση.
Αυτή είναι η καλύτερη εδώ, στο black Friday είχε ίδια τιμή με αυτή που βάλατε αλλά σε δολάρια…
Πάντως άλλη φάση η stick
μλκς 700 ευρώ…
η dyson φτιαχνει και κινητηρες για αεροπλανα νομιζω, στανδαρδ οι κορυφαιες που χρησιμοποιουν ολοι οι επαγγελματιες καθαριστες, ρουφαει και τις αμαρτιες σου, ΑΛΛΑ ναι ακριβη.