Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Με έσυραν :smirk: και ήταν και η πρώτη και τελευταία 45 λεπτή συναυλία που πήγα ποτε. Μπορεί να έπαιξαν και περισσότερο, δεν θυμάμαι και πολλά, με έσυραν :smirk:

Έπαιξαν 1 ώρα και 20 λεπτά αλλά οκ.

Εγώ ήμουν με κορίτσι οπότε πέρασα υπέροχα , ασε που λατρεύω φωνάρα Amy

Κι εγώ υπέροχα πέρασα αλλά λόγω του κοριτσιού (που με έσυρε). Αυτό που θυμάμαι από αυτή τη συναυλία ήταν το ποσο λίγο έπαιξαν σε σχέση με το μέσο όρο headliner του τότε. Μπορεί εύκολα να έπαιξαν 1 ώρα και 20 λεπτά. Αλλά και πάλι, τότε μου είχε φανεί εξοργιστικά λίγο. Anyway, ποτε δεν μου άρεσαν, οποτε… όλα καλά.

Εμενα η μονη συναυλια που με…εσυραν ηταν madrugada στη σαλονικα. Νταξ κερασμενα ηταν μ αρεσε κ το bloodshot μετα πηγαμε σπιτι της βαλαμε το industrial silence κ εγινε αγαπημενο αλμπουμ.

Χωρις κανεναν λογο η απάντηση

3 Likes

Πέθανα .

Εμένα δε με έχουν συρει ποτέ σε συναυλίες, εγώ τις έχω σύρει όμως σε πολλά πράγματα που δεν ήθελαν να είναι εκεί εμφανώς :smiling_face_with_tear:

Το έχω πληρώσει όμως καθώς η πρώην με είχε συρει πάμπολλες φορές σε επιδείξεις μοντέρνου χορού. Interpretive dancing κι έτσι , ήθελα να αυτοκτονήσω

2 Likes

image

5 Likes

Αν ειναι αυτο που κατάλαβα για τον μοντερνο χορο ευχαριστως θα πήγαινα. Νομιζω ειναι κατι που μ αρεσει.

Να βλεπω ε;

1 Like

Έκανα μία απόπειρα να ταξινομήσω τις σκέψεις μου, αν και πιστεύω ότι κάποια πράγματα θα τα ξεχάσω/κάνω λάθος (SvenN, για καποιον ακυρο λογο εκανα reply στο μνμ σου :stuck_out_tongue:)

First Concert - Candlemass 15-12-1989
Last Concert - Jag Panzer 2023
Next Concert - Steve Vai / εκτος αν με προλαβει κατι αλλο
Worst Concert - Code Orange / support στους SOAD 2017, αν δεν υπήρχαν ποτέ θα πανηγύριζα (από full concert μαλλον GnR 1993, βλαστημήσαμε)
Loudest Concert - Απο χάλι ήχο Faith No More 2010 / από ένταση κάποιο Manowar, διότι all men play on ten
Best Concert - AC/DC / κι άλλες 5-6, διότι κάθε μία από αυτές τις συναυλίες είχε ένα “κάτι”
Saw the Most - Uriah Heep / μάλλον πρέπει να έχουν και κλειδί για το σπίτι μου
Most Surprising - Iggy Pop 2019 / ήθελα να τον δω επειδή δεν είχε συμβεί ποτέ, μου έπεσε το σαγόνι
Happy I Got to See - System of a Down / κι αλλες 9-10 μπαντες
Wish I Could Have Seen - Motorhead / μια φορα ακομη :cry:

Δεν έχει πουθενά τα “Rush 2004, 2007, 2011, 2013” διότι αυτά δεν ήταν συναυλίες, ήταν μυσταγωγίες.

Disclaimer: τα μισά από τα παραπάνω μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, πού είναι οι Steppenwolf, Savatage, Dio, Ozzy, Twisted Sister, Black Sabbath, Gamma Ray, Helloween, Tool, Therion, Uli και άλλα 50 ονόματα που δεν χώρεσαν;

10 Likes

:cry:

2 Likes

Λίγο στο πόδι, αλλά για πάμε:

1. First concert - Metallica, Ριζούπολη, 12.06.1999

2. Last concert - Diviner, Reflection, Tidal Dreams, Κύτταρο, 01.11.2019 (βλ. σημείο 5)

3. Next concert - ;

4. Worst concert - Kamelot, Gagarin, 10.11.2017 (λόγω του «αρπακτικού» της χαρακτήρα, σκάρτη μία ώρα καθαρής μουσικής)

5. Loudest concert - Βλ. σημείο 2. Ντροπή του ήχου (τα είχα πει και τότε στο «Διάφορες συναυλίες χωρίς topic»). Πήγα με επιβαρυμένη ακοή από έτερες συναυλίες των προηγούμενων ημερών και κόντεψα να αποκτήσω μόνιμο πρόβλημα. Ό,τι χειρότερο (στην εμφάνιση των Diviner). Από τότε απέκτησα τεράστιο φόβο.

Fates Warning, Gagarin, 12.02.2017: Ντροπή του ήχου #2. Επικίνδυνη κατάσταση, σε οριακά, μη-ανεκτά επίπεδα.

1. Best concert - Primordial, An, 24.11.2012
    Saxon, Gagarin, 07.12.2003
    Anathema, Ρόδον, 26.01.2002
    Roger Waters, Terra Vibe, 18.06.2006

2. Saw the most - Saxon, Universe217, Mother of Millions (από 4 φορές)

3. Most surprising - Jinjer, Piraeus 117, 22.09.2017

4. Happy I got to see - Sentenced, Gagarin, 24.11.2002

5. Wish I could have seen - Rush, Dio, Twisted Sister, Motörhead

5 Likes

Και sentenced όμως αρπαχτή το λες εκείνο το λάιβ. Επίσης καμια ώρα μόνο και μέσα σε αυτή διασκευή trooper

1 Like

Δεν θα διαφωνήσω, καθώς υπάρχουν και τα σχετικά τεκμήρια.

Απλά, σε αυτήν την κατηγορία θεώρησα πως βάζουμε ό,τι έχουμε δει και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδούμε ποτέ μελλοντικά. Και ως γνωστόν (; ), η λατρεία μου για τους Sentenced θαρρώ πως είναι φανερή.

1 Like

Για πείτε χωρίς να δείτε.

Εγώ λέω Messi, Adriano, Salah, Podolski, Giroud, Robben, Van Der Vaart

1 Like

Messi, Rivaldo, Sallah, Podolski, Robben, Van Persie

Γάλλος δε μου έρχεται.

1 Like

Rivaldo αποκλείεται μετά το 2000 να έβαλε τόσα πολλά γκολ, ενώ και το δικό μου Adriano είναι κακό γιατί σιγά μην έπαιξε 700 ματς… Θέλω να αλλάξω και τον Van Der Vaart, γιατί ξέχασα τον Van Persie γαμώτο αν και θυμάμαι στο τόπικ της Πρέμιερ που λέγαμε πως έχει βάλει πάρα πολλά γκολ με το δεξί κι αυτός

Luis Fabiano;

Άκυρο, πολύ λίγα γκολ. Αλλά σκέφτομαι αριστεροπόδαρους.

Λολ να έβαλε τόσα πολλά γκολ αυτός? Δεν θυμάμαι καν αν ήταν αριστεροπόδαρος ή όχι. Μπορεί να είναι κανένας Βραζιλιάνος που δεν έφυγε ποτέ απ’το πρωτάθλημα και έβαζε για 15 χρόνια 20+ γκολ…Χμμ μπορεί κι ο Hulk να είναι

Μπορεί ναι.

μου φαινεται απιστευτο να μην ειναι ο κριστιανο να πω την αληθεια

μεσσι, ??, σαλαχ, ποντολσκι, γκριζμαν, ρομπεν <-> φαν περσι

2 Likes