Να 'χει βάλει τόσα γκολ ο Γκριζμάν??
Λογικα θα ειμαι οφφ με τον Γαλλο, και για καποιο λογο δεν μπορω να σκεφτω αλλον Ολλανδο τωρα αλλα πιθανοτατα θα ειναι καποια πολυ προφανης επιλογη α ειδα τις απαντησεις σας, ναι εννοειται ξεχασα Φαν Περσι γιατι ειμαι χαζος
Μιλαει μονο για γκολ με το αριστερο ποδι.
Μεσι, Σαλαχ, Γκριζμαν, Ποντολσκι, Ρομπεν, Φαν Περσι.Ενας βραζιλιανος μού λειπει
Ε ντάξει, 800 γκολ έχει βάλει, να πεις ότι 1 στα 8 είναι με το αριστερό δεν είναι περίεργο. 6/8 με το δεξί, και από 1/8 με το κεφάλι και το αριστερό
Δεν θα μπορουσα καν να ξερω ποσα γκολ εχει βαλει με το αριστερο ο Κριστιανο, αλλα και 1 στα 8 να ειναι , δεν μπαινει στην λιστα αφου ο τελευταιος εχει 128
Τον βρηκα: Χουλκ
Αρα Μεσι, Χουλκ, Σαλαχ, Ποντολσκι, Γκριζμαν, Ρομπεν, Φαν Περσι και εχασα μιση ωρα απο τη ζωη μου με μια ανουσια εμμονικη αναζητηση στατιστικων
Ντάξει μωρέ 1.28 στα 8.
Το είδες ή μαντεψιά? Γιατί το είπαμε παραπάνω
Το τσεκαρα. Το ειχα δει παραπανω, καλη μαντεψια, αλλα δεν το συγκρατησα. Γι’ αυτο μου πηρε τοσην ωρα, τον ξεχασα χαχαχαχα.
Βασικα, αυτος και ο Γαλλος ηταν τα δυο μανικια. Οι αλλοι πεντε ηταν ευκολοι, ο Γερμανος και ο δευτερος Ολλανδος προεκυψαν απλως ως τριτο-τεταρτη επιλογη. Επρεπε να τσεκαρω ποιο ποδι ειχαν, αυτο ηταν ολο.
λοιπον τσεκαρα κι εγω σε τρανσφερμαρκτ
ο κριστιανο εχει περισσοτερα γκολ απο τον χουλκ αν μετρησουμε απλα σουτ με το αριστερο 112 vs 108 αλλα μετα ο βραζιλιανος παιρνει αλλα 92! απο πεναλτι και αλλα 19 απο φαουλ
δεν γραφει αν οντως τα εκτελεσε με το αριστερο ολα αυτα αλλα στο γραφημα ετσι βγαινουν
Επισης μπορει να μιλανε την ιδια γλωσσα, αλλα ο Κριστιανο ειναι Πορτογαλος
παρατηρηση ηταν. κενο το ειχα αφησει στο πρωτο μου ποστ
Εγχώριοι Κλειστοί Χώροι Edition:
-
First concert
ANATHEMA @ Ρόδον, Γενάρης 2002 -
Last concert
THERION/SERPENT NOIR @ Πειραιώς Academy aka #LwrhPaixtaraPareMasTaLefta -
Next concert
Άγνωστο, ίσως CONVERGE, γενικά έχω βαρεθεί πλέον τα λάηβ καθαυτά -
Worst concert
MAYHEM @ Fuzz, 2017 στην De Mysteriis περιοδεία/αρπαχτή -από τα πιο άψυχα/διεκπεραιωτικά πράγματα που έχω δει ποτέ μου -
Loudest concert
Πέρα από SWANS & SUNN O))), ενδεχομένως GODFLESH @ Fuzz, 2017 -σημ. αντιλαμβάνομαι το “loudest” με τη θετική του έννοια -
Best concert
PRIMORDIAL @ SinCity, 2008 (ίσως υπάρχουν ακόμα ντροπιαστικά ντοκουμέντα μου σε κάποια σκοτεινή γωνιά του διαδικτύου)
EYEHATEGOD @ An Club, 2011 (συγκλονιστική εμπειρια, RIP LaCaze)
DEAD CONGREGATION @ Temple, 2018 διήμερο (φουλ συγκίνηση για όλη την διαδρομή τους) -
Saw the most
PRIMORDIAL, DEAD CONGREGATION, EMBRACE OF THORNS και διάφορα άλλα ντόπια -
Most surprising
DREAMLONGDEAD @ Rainbow, 2011 (η πρώτη από τις πολλές φορές που τους παρακολούθησα -δεν πίστευα ότι μια νέα μπάντα στα 10s μπορούσε να βγάλει τέτοιο ατόφιο frost-ικό feeling) -
Happy I got to see
ULI JON ROTH @ Κύτταρο, νομίζω 2013 -
Wish I could have seen
KREATOR/CELTIC FROST (να, μαλάκα )
Τη μέρα των Riverside.
Επαιζε ο Uli, δεν υπηρχε τπτ αλλο εκεινο το βραδυ. Γεια σας.
Επισης, μολις θυμηθηκα την χειροτερη συναυλια μου, χειροτερη κι απο τους GnR: WASP
Riverside 2013 ο καλύτερος ζωντανός ήχος που έχω ακούσει ποτέ σε κλειστό στην Ελλάδα. Και τους είχαμε δει με 16 ευρώ, αν θυμάμαι καλά. Μεγαλύτερη κλοπή εκκλησίας, δύσκολα θα θυμηθώ.
Έκεινο το live των Celtic Frost ήταν απαπα παπα(ονειρωξη) και πολυ καλος ηχος αν θυμαμαι. Μετά βγήκε η παλιογρια ο πετρόζα και δεν ακουγοταν τπτ ως ειθισται!
First Concert - Socrates Drunk the Conium
Last Concert - Cult of Luna
Next Concert - Amenra
Worst Concert - Paradise Lost δε θυμαμαι χρονια, ειχε παιξει κ ακυρωση Σαλονικα προηγουμενως κ οπως ειχε πει μια ψυχη, για καφε να χαμε παει με νικολακη περισσοτερη ωρα θα τον ακουγαμε…
Loudest Concert - Bolt Thrower
Best Concert - Magrudergrind!
Saw the Most - Kreator 7-8 φορες
Most Surprising - Misery Index - Nile An(οδοστρωτηρες κ οι δυο)
Happy I Got to See - Porcupine Tree 2001 Ροδον
Wish I Could Have Seen - Death
Δεν ήμουν σε αυτό το λάιβ καθώς μόλις πριν λίγο καιρό ασχολήθηκα να ακούσω Riverside με την τελευταία δισκάρα τους! Είμαι σίγουρος πως ο ήχος θα ήταν άρτιος.
Από την πλευρά μου λοιπόν να πω πως ο καλύτερος ήχος που έχω ακούσει ποτέ σε κλειστό είναι οι Neurosis στο Fuzz το 2014.
Σίγουρα κάπου κοντά είναι και οι Meshuggah στο Gagarin το 2011.