Ευτυχώς πρόλαβαν το κακό.
σε δεκα χρονια θα θυμαται κανενας τον Durand ?
Το σφύρα καλά το μπλουζάκι το βρήκε ο λεμπρόν?
Ο ένας είναι ο Leflop, τον 2ο ψάχνουμε…
Έναν από.τους τρεις πιο προικισμένους στην επίθεση παίκτες στην ιστορία; νομίζω πως ναι… ![]()
Επαιξε μπάσκετ ο Μόργκαν Φρήμαν κ ο Μάικ Τάισον?
Εύκολο. Κάτσανε και μπροστά-μπροστά.
Lebron ευκολάκι, για 2ος Durant ή Duncan.
LeBron + Russell
Kanenas pantos den vgazei MJ, Magic, Larry, Shaq, Steph, Kareem.
Εγώ από Shaq θα ξεκινούσα και μετά ίσως stef/Durant. Ως λιγότερο καλοί.
Αν υπάρχει νόημα για ατομικές εξισώσεις/ανισώσεις σε ομαδικά αθλήματα που εξελίσσονται σε βάθος δεκαετιών.
We would like to express our deep disappointment with the service we received upon our arrival at your hotel in Athens.
After a long and exhausting flight, we checked into our suite at 4:00 PM. To our surprise, when we tried to take a shower, we discovered there was no hot water – only freezing cold.
We immediately contacted the front desk and were told the issue was being looked into. However, several hours later, when we returned to follow up, a different staff member informed us that there is a general problem with the hot water system and that there is no estimated time for resolution.We were also told that there was nothing the staff could offer us at that time, including a refund that would allow us to move to another hotel.
As of now (12:20 AM), we are still unable to shower – extremely frustrated, disappointed, and feeling that our basic rights as paying guests have been ignored.We paid for a suite and expected to receive at least the minimum standard of hospitality, which was clearly not met.
Therefore, we demand a full refund for our stay, as well as appropriate compensation for the significant inconvenience and emotional distress caused.
If a swift and satisfactory solution is not provided, we will be forced to consider legal action.
Οκ το καταλαβαίνω. Γαμηθήκατε που δεν είχατε ζεστό νερό, αλλά ρε καργιόλια γιατί ψέματα; Αυτό το a different staff member σας είπε πως θα αποζημιωθείτε το πρωί, αλλά όχι τα ήθελες τώρα σε μετρητά. Άσε που έφτιαξε και το πρόβλημα γιατί υδραυλικός και ηλεκτρολόγος ροχάλιζαν. Και τέλος, η απειλή τι φάση; Διαφορετικά τι; Θα κάνετε γενοκτονία και στην Ελλάδα; Σας βαρέθηκε η ψυχή μου ρε κωλόπαιδα.
Ειχαμε καταλαβει την εθνικοτητα απο τις πρωτες 30 λεξεις.
Θελουν να βγαλουν και κερδος, κλαιω.
Διαβαζοντας το μεηλ τους και τα σχολια σου, εναι ικανοι να εννοουν το Τελ Αβιβ - Αθηνα.
Ρε σεις, ο άλλος τις προάλλες ήταν έξω βόλτα και μου έστελνε μηνύματα πως η φίλη του έχει κλειστεί στο ασανσέρ επειδή χάλασε και θέλει αποζημίωση.
Κοιτάω το ασανσέρ, δούλευε κανονικά. Του λέω, τώρα που μιλάμε είναι κλεισμένη μέσα; Ναι, μου λέει. Κάτσε να την βγάλω, του κάνω. Τσιμουδιά.
Την έβγαλα, του λέω, όλα καλά. Τσιμουδιά.
Μετά από κανά μισάωρο γυρίζουν πίσω κι άκουγε τα μπινελίκια της ζωής του από το άλλο του μισό.
Χαχα.
Τα ξενοδοχεία όλο τέτοιες ιστορίες είναι. Εν μέρει γιατί όλοι νομίζουν πως θα σε κατουρήσουν και θα τους πεις και ευχαριστώ ενώ τους παρακαλάς.
Εμένα μου ήρθε ένας με εμφανώς πανάκριβο αμάξι και συνοδεία σε δεύτερο αμάξι έναν φουσκωτό.
Πάει βγάζει όλα τα απαγορευτικά και τους κώνους που είχαμε και αφήνει το αμάξι του διαγόνια πάνω στην είσοδο. Πάνω λίγο στο πεζοδρόμιο.
Έρχεται μέσα για check in. Του λέω "Σας παρακαλώ αν μπορείτε να μετακινήσετε τα…
με κόβει μου λέει “μα είμαστε παλιοί πελάτες”.
“…αμάξια σας γιατί ο χώρος είναι για φόρτωση εκφόρτωση και επιβίβαση αποβίβαση, έχουμε και ανθρώπους με ειδικές ανάγκες”.
Πάει πίσω, μένει μέσα στο αμάξι ένα τέταρτο χωρίς να πάει πουθενά.
Γυρνάει μου λέει… “Εγώ εκεί θα το αφήσω ξέρεις πόσο ακριβό είναι αυτό το αμάξι;;”.
“Δεν ξέρω από αμάξια εγώ κύριε μου”.
“Σίγουρα πιο ακριβό από το φιατάκι που είναι πιο πίσω”.
“Πόσο καιρό όμως έπρεπε να μαζεύετε χρήματα για να το αγοράσετε;;”
“Εγώ ένα έτσι κάνω και αγοράζω τρία τέτοια”.
“Ναι, αυτό περίμενα” του λέω.
“Όπως και να’χει κύριε μου” μου λέει με εκνευρισμό “θα μου δώσετε το κλειδί ή να πάω στο άλλο ξενοδοχείο λίγο πιο κάτω στο τάδε μέρος”
“Δεν έχει ξενοδοχείο εκεί κύριε μου”.
“Δεν θα ήθελα να αναγκαστώ να πω στους φίλους μου να μην ξαναπατήσουν εδώ. Είμαι και πελάτης σας τόσα χρόνια.”
Με βλέπει να γράφω κάτι και συνεχίζει… “χαχα, το ήξερα πως δεν θα με αφήσετε να φύγω”.
Απαντάω…“Λοιπόν, σας έγραψα όλα τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις για όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής. Καλή νύχτα να έχετε.”
Τελικά από ποια χώρα ήταν οι τύποι που ήθελαν και πλήρη επιστροφή χρημάτων (να μείνουν τζάμπα δηλαδή) και επιπλέον αποζημίωση (να βγάλουν και κέρδος);
@potofgold Εγω πάντως μια φορά με έναν Άγγλο που είχαμε αντίστοιχο θέμα στα ενοικιαζόμενα (εμεινε 3 ωρες χωρις ζεστο νερο) - αφου μας τα ζαλισε (κ αφου ηδη του ειχαμε κόψει χρήματα) - του απαντησα
“At this point, i could mail you some litres of hot water”
Απλά κάποιοι άνθρωποι θέλουν να είναι σπαστικοί
Μια ενδιαφέρουσα λίστα γνωστής σελίδας μεταλλικού ξεβλαχέματος σχετικά με δίσκους που -σύμφωνα με αυτήν- ακούσαμε περίπου με το ζόρι και γρήγορα θα ξεχάσουμε
- GHOST “Skeleta”
- PARADISE LOST “Ascension”
- DREAM THEATER “Parasomnia”
- THE HAUNTED “Songs of Last Resort”
- CRADLE OF FILTH “The Screaming of the Valkyries”
- TESTAMENT “Para Bellum”
- MELVINS “Thunderball”
- WARDRUNA “Birna”
- RIVERS OF NIHIL “Rivers of Nihil”
- AVANTASIA “Here Be Dragons”
- ARCHITECTS “The Sky, the Earth & All Between”
- ARCH ENEMY “Blood Dynasty”