Ναι και μετά να έχουμε vegan brain. No thanks…
btw αξίζει να διαβάσετε το άρθρο, γιατί κάποιοι νομίζουν ότι μόνο η B12 είναι που υπάρχει σε μικρότερο βαθμό στους vegans
Ναι και μετά να έχουμε vegan brain. No thanks…
btw αξίζει να διαβάσετε το άρθρο, γιατί κάποιοι νομίζουν ότι μόνο η B12 είναι που υπάρχει σε μικρότερο βαθμό στους vegans
Αγόρια ιππότες, κορίτσια μαύρες κότες.
Παράκληση μη βγαίνετε και εξαπλωνεστε πέρα από αυτό το thread. Έχουμε βάλει στεγανά για safe χρήση του φόρουμ
Χάλασε και το ρόκινγκ. Άκου εκεί 18ος ο στεφανάκος
Εδώ Dream Theater με Portnoy και δεν μπήκε 3άδα ως διοργανωτής…
Που τον ειδες 18ο
;;
sprints πουθενά ρε αθεόφοβοι;;;
Που σχολιάζουμε τις λίστες να κράξω;;; ![]()
φτιαξε τοπικ
Ε αφού τον ρίχνετε τόσο τον ανεβάζω εγώ
δε θέλω και τόσο πολύ να κράξω
![]()
εδώ σε πιάσανε οι ντροπές, όταν μιλάς για ΑΕΚ δεν κρατιέσαι…
είναι έτοιμο το τοπικ
Ξεκίνησε το εορταστικό… σερί μέχρι τα Χριστούγεννα, χρόνια πολλά στους Νίκους και τις Νικολέττες που σήμερα έχουν την γιορτή τους!
Το είχα δει πρόσφατα.
Ίσως τα καλύτερα πλάνα που έχω δει από Έβερεστ ever!
Απίθανο βίντεο, όσο για τον τύπο τι να πρωτοπεις…
Μετά τα 8000 μέτρα υποτίθεται ότι δεν επιζεί κανείς χωρίς φιάλη οξυγόνου. Αυτός αποτελεί εξαίρεση;
Κανείς δεν επιζεί αλλά δεν πεθαίνεις και αμέσως. Είναι τόσο αραιό το οξυγόνο που δεν επαρκεί για τη σωστή λειτουργία των οργάνων και του εγκεφάλου και αν κάτσεις αρκετά (τύπου δύο μέρες κ μάλλον λέω πολλές) δεν γλιτώνεις. Αν όμως έχεις εγκλιματιστεί καλά κ φροντίσεις να μείνεις μόνο κάποιες ώρες σε αυτό το υψόμετρο είναι εφικτό. Βέβαια όλες οι κινήσεις είναι πιο δύσκολες κ επίσης όπως πεθαίνει ο εγκέφαλος αρχίζεις να το χάνεις κ να κάνεις λάθη που μπορούν να σε σκοτώσουν μια ώρα αρχύτερα. Αυτό είναι που καθιστά τον άθλο του man τόσο εξωπραγματικό. Γιατί ενώ κυριολεκτικά πέθαινε κ έχανε το μυαλό του είπε να βάλει τα πέδιλα και να κατέβει από όλα τα ακραία σημεία που βλέπουμε στο βίντεο. Αξίζει να δείτε κ το ντοκιμαντέρ με τον ύψιστο άθλο του στο Κ2 όπου επίσης κατέβηκε με σκι χωρίς οξυγόνο.