Οταν εκαναν ομως το brand heritage, δεν ρωτησαν αν ηθελε να ερθει στον κοσμο. Ειναι υποχρεωμενοι να δωσουν τα καλυτερα, ειναι στανταρακι για τους γονεις (ασχετα αν δεν το προσπαθουν ολοι). Ο διαδοχος δεν ειναι υποχρεωμενος να τρωει το σκατο αιωνια επειδη δεν εγινε σερβιτορος, μπορει να ηθελε και να μην τον αφησαν αλλωστε. “Επειδη το brand…” κλπ κλπ.
Αν το brand δεν ηθελε να μπλεξει με εναν κωλοπαιδαρα γιο που θα παντρευτει μια “δευτεραντζα”, θα χωρισει/πλακωθει/γινει μπαουλο στα ξιδια, ας μην τον εκανε. Δεν υπεγραψε κανεις συμβολαιο για το μελλον. Καλα κανει λοιπον ο μικρος, οπως κι ο αλλος χαραμοφαης ο Γουιλιαμ.
Δεν εχει παει καν 9 το πρωι, και θα χιονιζει σερι για αλλες 24-30 ωρες με βαση την προβλεψη. Ελεγαν για 30 εκατοστα, πιστευω θα το ξεπερασει ανετα. Αυριο κατα 99% δεν παω δουλεια, οποτε ειναι κι αυτο μια θετικη νοτα στην χειροτερη εποχη του χρονου. Ψυχοπαθεις οριακα οσοι γουσταρουν το κρυο.
Ειμαστε ετσι από τέλη Νοεμβρίου εδώ. Ομολογω ότι το τελευταιο κυμα για Αμερική ειναι too much. Στο Σικάγο που έχω συναδέλφους κλείσανε τα σχολεία τη. Παρασκευή, δεν ξέρω για εκεί
Κελσιου προφανως, Fahrenheit χρησιμοποιω μονο οταν συνομιλω με φουκαραδες Αμερικανους που δεν τους διδαξαν το σωστο συστημα Αυτες οι θερμοκρασιες σε Φαρεναητ θα ηταν για εσας εκει πανω και για Αλασκα.
Μετα μην απορεις που τα μυαλα τους εχουν καψει φλατζα και βλεπουν τις δολοφονιες ως αυτοαμυνα… που ζεις? Toronto? Βασικα αποκλειεται, κι αυτο ειναι 7 ωρες απο την Michigan Lake. Δεν εχει καμια μεγαλη πολη κοντα εκει…
Kanata, Ottawa, σε προδωσε το screenshot.
Παω να δω που στο διαολο ειναι αυτο στον χαρτη…
Καλα για την θερμοκρασια σου δεν μπορω να πω κατι οκ. Το πιο κρυο που εχω νιωσει ποτε ηταν -25 κι αυτο ηταν αισθητη, η δικια σου λεει αισθητη -37, πραγματικα ειναι οριακα λες και εισαι στον Αρη. Βλεπω και την προβλεψη για τις επομενες δεκα μερες και απλα τι να πω, πραγματικα νιωθω τυψεις που παραπονιεμαι Αλλα μονο προς εσενα, οι αλλοι ολοι να πανε να $#$%$%.
Οκ το βρηκα στον χαρτη, μηπως εννοεις οτι ο συναδελφος σου παει στην λιμνη του Ονταριο? Η λιμνη του Μισιγκαν ειναι 12 ωρες με αμαξι απο σενα ρε συ.
Χαριτολογωντας το ελεγα, αν ερχομουν θα ερχομουν να σε κερασω 3 μπυρες και να φαμε κανα στεκι. Το οποιο το ψηνω βασικα καποια στιγμη στο μελλον, αρκει να ανεβει η θερμοκρασια τουλαχιστον 60 βαθμους. Απο Καναδα εχω παει μονο στη λιμνη του Νιαγαρα και ομολογω πως ηταν απλα ΤΕΛΕΙΑ η εμπειρια. Αλλα θελω να δω Τοροντο σε καποια βαση και Βανκουβερ στην ζωη μου, δε θα με χαλαγε βεβαια και το Μοντρεαλ.
Φαρεναητ ε. Αλλα και 60 βαθμους Κελσιου να ανεβαινε απο το -37, ευχαριστα θα ηταν
Πιστεψε με, ξερω πολλα για τον Καναδα. Εχετε ολες τις σωστες μοναδες. Καλυτερους ανθρωπους. Καλο υγειονομικο συστημα. Ωραια οικονομια. Ο μονος λογος που δε θα μπορουσα ποτε να ζησω εκει ειναι το σκρηνσοτ που εβαλες με τις θερμοκρασιες.
εντάξει είναι πιο δύσκολα γενικά κι εδώ, ειδικά στο να βρεις δουλειά. Πίστεψε με οι θερμοκρασίες είναι μεν χαμηλές αλλά η οργάνωση καλή που το αντισταθμίζει συν ότι συνηθίζεις. Το φθινόπωρο εδώ πάντως δεν παίζεται, απλά στο λέω.