Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Και ο χειμωνας δεν παιζεται, απλως με αλλη εννοια :stuck_out_tongue:

2 Likes

αυτό…

1 Like

Πωπω έχεις γίνει snowflake (διπλής σημασίας) :stuck_out_tongue:

3 Likes

χρειάζομαι μια βοήθεια σχετικά με το Tidal αν μπορεί κάποιος.
προσπαθεί να με καλέσει μια φίλη στο family της αλλά της χτυπάει error στο mail μου.
και επίσης αν πάω εγώ να κάνω μόνος μου subscription μου δίνει κάτι τρελά πακέτα…

Δεν έχω ιδέα από tidal αλλά αυτές οι τιμές είναι εξωφρενικές. Βρήκα αυτό. Μήπως έχεις ενεργό κανα VPN που σε βγάζει στην Αργεντινή; Ούτε από VPN ξέρω, αλλά ίσως θα εξηγούσε και γιατί εμφανίζεται το πρόβλημα με το email σου; Αμφίβολο, αλλά όπως και νά 'χει, αν είναι όντως πέσος, δεν χρειάζεσαι καμία πρόσκληση, 380AR$ αντιστοιχούν σε 0,22€.

Σε ποια χώρα έχει account η φιλη;
Αυτό είναι σίγουρα απο VPN - και ειναι τοπικό νόμισμα.
Εγώ που το χω Νιγηρία (:smirk: ) - εχω family κ ειναι κανενα 3ευρο το μήνα

1 Like

Ελλάδα… είμαστε νουμπάδες και πάμε χωρίς VPN. εντωμεταξύ σίγουρα δεν έχω VPN :stuck_out_tongue:
δεν ξέρω πως προέκυψε αυτή η χώρα. μήπως κρίμα τα 3€ το μήνα γιατί θα έδινα λιγότερα μόνος μου;; χαχαχα

Χωρις VPN αποκλείεται να σου βγάζει αυτές τις τιμές. Aυτές είναι για Ελλάδα.
Δοκίμασε να το τρέξεις και από άλλο browser, μήπως έχεις κάποιο addon και κάνει τίποτα περίεργα.

Να ρωτησω εσας τους νιγηριανους - οταν προσπαθησα και γω να κανω κατι τετοιες τρελες με το NBA League Pass και πηγαινα μεσω Τουρκιας ή Ινδιας, στην πιστωτικη μετα παντα ετρωγα Χ γιατι δεν ηταν τοπικη.

Και δοκιμασα με διαφορες καρτες - τυπου Ρεβολουτ κλπ…

3 Likes

αχαχαχαχαχα, πέθανα ρε συ, αχαχαχαχαχαχα :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:

εγραφα σε αλλο θρεντ οτι και με τα στρημιν, ουτε εγω ειδα φως

Κάποιοι έχουν πιο αυστηρους ελεγχους, αναλογα την πλατφόρμα. Υπάρχουν και πατέντες με δωροκάρτες πχ

edit: θα επανερθω για nba pass

1 Like

https://nbabite.pro/ εδω για ΝΒΑ

Έχω αυτόν τον χαζό εδώ και ένα τέταρτο που του πετάω ένα χαρτάκι και μου το φέρνει πίσω για να το ξαναπετάξω. Στο μεταξύ μόνος του το άρχισε αυτό πριν λίγες μέρες. Ωραίος τύπος. Κάπως με ξεκουράζουν οι άτιμες (έχω άλλη μία) μετά τη δουλειά.

24 Likes

Να τα χαίρεσαι! Ο δικός μου υποφέρει από σοβαρή αρθρίτιδα και περπατάει με το ζόρι, κάθε μέρα παυσίπονο και αντιφλεγμονώδες, δυστυχώς μας είπαν ότι δεν παίρνει θεραπεία - μόνο χειρουργείο.

Δεν ολοκλήρωσα ποτέ τoν συλλογισμό μου:
Κουτσή μάνα: :white_check_mark:
Κουτσή κόρη: :white_check_mark:
Κουτσός σκύλος: :white_check_mark:
Κουτσός πατέρας: loading…

5 Likes

Κότες λειράτες.

Εδώ και 3 μέρες 4-5 ζευγάρια άνω των 40 έχουν σηκώσει στον αέρα το ξενοδοχείο. Φασαρία, πιώμα, μουσική μέχρι τις 6 το πρωί, όταν τους κάνεις παρατήρηση είναι σα να μην υπάρχεις κτλ.

Με το που ήρθα χθες και λίγο μετά τις 23:00 έσκασε ένας κλαρίνος να ζητήσει παγάκια. Του κάνω, μόνο αν μπουν όλοι στα δωμάτιά τους και σταματήσει η φασαρία θα σου δώσω. Του έδωσα κατά τις 00:30. Τόσο ζώα.

Σήμερα, φτάνω και μετά από 10 λεπτά με την συνδρομή μιας ελληνίδας πελάτισσας καλέσαμε Αστυνομία. Μόλις τους είδαν έκαναν πως δεν ήξεραν αγγλικά. Κότες. Όταν ζήτησαν διαβατήρια, τους είπαν περιμένετε λίγο. Κότες.

Στην δεύτερη κλήση για διατάραξη ησυχίας, παίζει Αυτόφωρο. Έγινε και δεύτερη κλήση λίγα λεπτά μετά κι εκείνη την στιγμή έφευγαν για έξοδο οπότε δεν προχώρησε κάτι.

Τους περιμένω να γυρίσουν. Και να μου ζητήσουν παγάκια.

Κότες.

7 Likes

ένα χαλαρό σαββατόβραδο στο Όσλο…

Άλλοι πάνε σαββατοβραδο στους leprous, αλλοι απλως δοκιμάζουν το απωθημένο τους.

Ενω ειναι ευκολο γλυκο, δεν ειχα πετυχει ποτε το τσιζκεικ επειδη η λοξα μου ειναι να το κανω american cheesecake. Χθες το απογευμα ομως με καβαλησε ο διαολος και ειπα να φτιαξω την απλη συνταγη.

Το “προβλημα” ηταν διπλο: μικροτερο τσερκι (δικο μου προβλημα), περισσοτερα γραμμαρια στη συνταγη που μου αρεσε (προβλημα του ζαχαροπλαστη). Το αποτελεσμα ηταν να φτιαξω ενα κανονικο τσιζκεικ και να βγω εξω για εξτρα μπισκοτα, ωστε να αξιοποιησω τα 400 γρ. κρεμας που μου ειχαν μεινει. Επαιζε να τη φαω με το κουταλι, αλλα συγκρατηθηκα.

Δεξια το κλασικο γλυκο. Αν εχω χρονο αποψε, θα φτιαξω ενα lemon curd και θα το κανω lemon cheesecake, που γαμει. Αλλιως ειτε φρουτα για ταχυτητα, ειτε ενα γλυκο κουταλιου βυσσινο που εχουμε στο ντουλαπι για εξτρα θερμιδες. Καθε κομματι ειναι περιπου 350 θερμιδες, χωρις καν να βαλω απο πανω κατι. Επειδη τον ηπιαμε πανηγυρικα, θα κανω πειραματα τις επομενες φορες, αν και δεν ξερω ποσο μπορω να το ριξω με τετοια υλικα που εχει.

Αριστερα το “περισσευμα”, που ισως ηταν και καλυτερο τελικα. Στρωση digestive μπισκοτων, μιση κρεμα (καπου στα 180 γρ.) που περισσεψε, μια μπανανα ψιλοκομμενη, δευτερη στρωση μπισκοτων, η αλλη μιση κρεμα και απο πανω 2-3 καθαρισμενα μανταρινια. Προσπαθησα να αποφυγω τυχον κουκουτσια. Μια δοση ξυσμα πορτοκαλιου και εφυγε πανω απο το μισο ηδη.

14 Likes

Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά το “original American cheesecake” δεν είναι με τίποτα από πάνω; Δηλαδή μόνο κρέμα και μπισκότο;

Για το ψησιμο ναι. Αλλιως αν βαλεις κατι απο πανω, θα χαλασει. Μετα ομως βαζoυν ενα sourcherry και απογειωνεται. Δεν ξερω ομως αν ειναι το οριτζιναλ ετσι, νομιζω πως ναι.

Ρωτάω επειδή κάπου είχα δει ότι το να βάζεις πάνω στο τσίζκεϊκ <κάποιο κόκκινο φρούτο τέλος πάντων> είναι ευρωπαϊκή πρακτική (και γι’ αυτό άλλωστε έχει κυριαρχήσει και στα μέρη μας) και ότι στη Νέα Υόρκη ειδικά ή δεν βάζουν τίποτα ή απλά περιχύνουν υγρή σοκολάτα ή καραμέλα στο σερβίρισμα. Τέλος πάντων, δεν είναι σημαντικό.

Δε λέτε “βύσσινο” στο χωριό σου, ε; :rofl:

5 Likes