Χαχαχαχαχα
Μόνο εσύ μου έμεινες, Βίκυυυυ μουυυυ (ένα από τα πιο αγαπημένα μου ονόματα εμπειρικά) ![]()
Χαχαχαχαχα
Μόνο εσύ μου έμεινες, Βίκυυυυ μουυυυ (ένα από τα πιο αγαπημένα μου ονόματα εμπειρικά) ![]()
Πωω… Η χειρότερη μάλλον σου έμεινε γιατί μπαίνω πάντα σε φάσεις που απλά μου αφιερώνω λίγο σκρολ στο κινητό…κ μπορεί να κάνω ώρες ή μέρα μετά να ξαναμπώ. ![]()
Τεσπα…για πες!
Προς τι οι εκπομπές SOS? Εχω χάσει κάτι?
Το πρόβλημα με τους βίγκαν δεν είναι το τι τρώνε. Αδιάφορο τι τρώει ο καθένας. Το θέμα είναι η συμπεριφορά.
Δεν έχω δει ποτέ κρεατοφάγο να πάει πρώτος σε βίγκαν και να του κουνάει το δάχτυλο «γιατί τρως χόρτα». Αντίθετα, οι βίγκαν είναι αυτοί που ασχολούνται μόνιμα με το τι κάνει ο άλλος στο τραπέζι του. Είναι αυτοί που το παίζουν ηθικά ανώτεροι επειδή δεν τρώνε κρέας και σου κάνουν και μάθημα χωρίς να τους το ζητήσεις.
Είναι επίσης αυτοί που πάνε σε burger fest και δημιουργούν φασαρίες. Όπως κάνουν κάτι θρησκόληπτοι που πάνε σε metal συναυλίες και φωνάζουν ότι οι μπάντες είναι σατανιστικές. Κατ’ αντιστοιχία.
Πάμε και στο άλλο: Βία και βανδαλισμοί. Σπασμένες τζαμαρίες, βαψίματα σε κρεοπωλεία, συνθήματα με σπρέι τύπου «Stop speciesism» στην περιουσία του άλλου και άλλα τέτοια. Εκεί πλέον δεν μιλάμε για διατροφή, μιλάμε για ιδεολογία. Ο βιγκανισμός έχει πάψει να είναι απλά επιλογή φαγητού και έχει γίνει κάτι σαν μόδα/δόγμα που κάποιοι προσπαθούν να το επιβάλουν.
Κάποτε υπήρχαν οι χορτοφάγοι. Πριν γίνει ο βιγκανισμός “θρησκεία”. Κανείς δεν είχε θέμα μαζί τους. Ο καθένας έτρωγε ό,τι ήθελε, δεν κήρυττε, δεν προκαλούσε και ήμασταν όλοι μια χαρά.
Με λίγα λόγια: Φάε ό,τι γουστάρεις, αλλά άσε και τον άλλον ήσυχο να κάνει το ίδιο.
Μια χαρά είσαι!
Όλα καλά, κορίτσι! Και εγώ σε 2 τόπικ μπαίνω κυρίως και τα μακροσκελή μουσικά ποστ τα αποθηκεύω ώστε να τα διαβάσω κάποια στιγμή! Παλιά μπαίναμε 5-6 και ζουζουνίζαμε, τώρα έχω μείνει μονάχη και αφελής με τόσους μαντράχαλους χαχαχαχαχαχα… και -ομολογώ- μου έχουν λείψει λίγο οι χαζοκοριτσίστικες κουβέντες μας!
Χώρια που έχω βάσιμες υποψίες ότι οι περισσότεροι είναι και… αξύριστοι! ![]()
Εν τω μεταξύ καλά όλα τα άλλα, όμως γιατί “αφελής” ; Ψάχνω τόσην ώρα τι θα μπορούσες να είχες γράψει και το “διόρθωσε” το autocorrect!
Από τους πιο αντιπαθείς της ΝΔ, μερικές φορές με εκνευρίζει περισσότερο από τον Άδωνη.
Μεγάλο σίχαμα κι αυτός ο γκεμπελίσκος του Μητσοτάκη. Άξιος ο μισθός του…
Η ατάκα που έμεινε ήταν αυτή : Σε περίπτωση που δεν ανακαλέσετε αυτό το οποίο είπα,
Λέει ο βουλευτής στον δημοσιογράφο πως δεν ο δημοσιογράφος δεν έχει ασυλία…Αλλά δεν τον απειλεί όμως…Απλά τον νουθετεί…Άσε που αυτός ο Αβραμίδης είναι βρωμοαναρχοαυτονομοάπλυτος αριστερός που πηγαίνει σε πορείες.
Θα του κλασει μια μαντρα @@ ο Μαρινακης. Ο Αβραμιδης, ισως ο μονος ανθρωπος που κανει πραγματικες ερωτησεις σε εκεινο το δωματιο, εκανε μια απλη ερωτηση. Εγραψα μια μαντρα @@; Λαθος, εναν ωκεανο εννοουσα. Ο Αβραμιδης το ξερει καλα, γι’ αυτο και στα παπαρακια του. Και το συνεχιζει, τουλαχιστον οπως φαινεται στο scripted (γιατι στο βιντεο ισως ειναι διαφορετικος ο τονος της φωνης κλπ). Τσο και λο ευχομαι στο σκουπιδι της Βουλης.
το Ωδείο Ηρώδου Αττικού δεν θα κλείσει πριν από τον Ιούλιο, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορέσει να φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου με νέο καλλιτεχνικό διευθυντή τον Μιχάλη Μαρμαρινό - και όχι μόνο.
Εδώ είμαι κι εγώ, παρότι χάθηκα, από το φόρουμ κι όχι μόνο.
Κάποιες φορές ένα restart γίνεται απαραίτητο, όσο κι αν το αποφεύγεις.
Πολυ ωραία απόδοση - ποια ειναι η κοπελα ; επαθε κατι ;
Η Christina Grimmie μια από τις πρώτες youtubers και παθιασμένη με το τραγούδι… Πυροβολήθηκε στο κεφάλι από έναν μανιακό μετά από συναυλία, την ώρα που υπέγραφε αυτόγραφα και αγκάλιαζε τους φαν της, τον Ιούνιο του '16, σε ηλικία 22 ετών.
Μόλις πρόσφατα την έμαθα, αλλά τη σκέφτομαι συνέχεια. Τύχη και αυτή…
(Το τραγούδι λες και “προφητεύει” το μέλλον της.)
![]()
Ηταν παντου τοτε στις ειδησεις και στα σοσιαλ. Χαλια μαυρα. Φανατισμος σε αρρωστα επιπεδα.
Ο τύπος ήταν άρρωστος, ενώ το κοριτσάκι εντελώς άτυχο που μπήκε στο στόχαστρο.
Γαμώ τους νόμους, γαμώ τα όπλα, τόσα παιδιά έχασαν τις ζωές τους από μακελάρηδες εξαιτίας ενός γελοίου νόμου.
Τι εννοεις εξαιτιας ενος νομου? Γνησια απορια.
Συγγνώμη λάθος διατύπωση.
Ήθελα να πω ότι πρέπει να μπει κάποτε ένα τέλος στην άδεια οπλοκατοχής και χρήσης όπλων από οποιονδήποτε. Στο παράδειγμα του δολοφόνου (και αυτόχειρα) της Grimmie, η αγορά ρεβόλβερ; είχε γίνει από το ίντερνετ.
Ναι ειναι καπως εξωφρενικο θα ελεγα το οτι μπορει ο οποιοσδηποτε απλα να εχει οπλο.