Ναι, θα δυσκολευομουν. Χθες βραδυ το εφτιαξα, αλλα το εφαγα με βοηθεια απο τη συζυγο. Αλλα βασικα εγω
Ελπιζω με τη δουλεια τις επομενες μερες να ειμαι πιο αργος στο “καλο”.
Εκλαψα ![]()
Εγω πονεσα.
Γευστικα, σχεδον τελειο. Αισθητικα, θελει δουλιτσα. Βασικα, πρεπει να φτιαξω τις αναλογιες, ο τυπος το παρακανε. Λιγοτερη αναλογια κρεμα γαλακτος/κρεμας τυριου διοτι το αποτελεσμα ειναι σαν αφρος, δεν εσφιξε οσο θα επρεπε. Υπεροχη γευση, αλλα πιο “cream” και λιγοτερο “cheese” στο -cake. Καλα τα ελεγε ο αλλος στα σχολια της συνταγης, την ψυλιαστηκα αλλα ειπα οτι δεν μπορει να κανουν ολοι λαθος (σποιλερ: μπορει). Μικροτερες ποσοτητες επισης, για να μην περισσευει υλικο και να μην κανω τοσο χοντρη την ταρτα.
Κανω πειραματα με το topping. Εβαλα νωριτερα λωτο, ωριμο. ΜΑΓΕΙΑ. Εβαλα χθες γλυκο κουταλιου κυδωνι. So-so, δεν ειχε ξινιλα. Δεν ανοιξα το βυσσινο, ξερουμε πώς θα ειναι ομως (σποιλερ: τελειο). Αυριο νεες δοκιμες. Θελω να φτιαξω μια σος μυρτιλλου, αλλα ειναι τοση δουλεια οση και η lemon curd, κατι που σημαινει “χρονος που δεν εχω”. Την επομενη φορα (εβδομαδα; ισως…) που θα το φτιαξω, για να εχω και ωρα μπροστα μου.
Προχωραμε ολοταχως… ![]()
Σ’ ωραίος, ρε Τζον! Δώσε στον λαό σου λίγο τσιιιζ κέηκ! (και φωτογραφίες φτάνουν προς ώρας)
Φοβαμαι οτι αν δωσω φωτο με τα toppings που δοκιμαζω, θα υπαρξουν λαϊκα δικαστηρια. Ο kbil περιμενει στη γωνια με δικρανο και πυρσο.
Μαζευει τη συμμορια τωρα

Να σας πω. Ξερει κανεις κανα καλο μαγαζι, site κτλ που να κανει καλα μπλουζακια κατα παραγγελια; Θελω να κανω ενα δικης μου εμπνευσης Solitude Aeturnus μπλουζακι. Μια ζωγραφια δηλαδη κ το λογοτυπο. Οχι κατι πολυ εξεζητημενο
Θα ραφτείς για το λάιβ?
![]()
Χρόνια θελω ενα καλο μπλουζακι Solitude που να χει λιγο βιβλικο τονο. Αφου δεν βρισκω ειπα τωρα που ρχονται να το κανω μονος
Αυτός ο γερμανος κανει πολύ καλή δουλειά
Ποιο σας φαινεται καλυτερο; Νομιζω το κοκκινο ειναι ευκολο να το φορας γενικα, αλλα το ασπρο πιο κοντα στο υφος των Σολιτιουντ
το κοκκινο, αλλά θέλω να σε δω και με μαγιό
Για να ριξω τις προσδοκιες δεν ειναι τα δικα μου μπρατσα αυτα ![]()

το έπιασε ο μύστης…
Κορίτσια, που είστε; Κορίτσια, S.O.S.! ![]()

Τι εγινε καλέ? ![]()