Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

πλέον δεν έχουν ούτε αυτούς.
Α.Ι. γαρ.

1 Like

Αλλα ο φίλος πιο πάνω έσπευσε να το χαρεί - κατι που ηταν εμφανως ΑΙ

Ολη μου η ζωη :sparkling_heart:

45 Likes

Πάντως, αποκλείεται να σας κάνει να… βαριέστε! (Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο καταλληλοτερο τοπικ στο forum, παραδόξως μαλλον όχι!)
Να σας ζήσει!

5 Likes

Να την χαίρεστε την κουκλάρα σας!!

Απλά μου δημιουργήθηκε μια απορία βλέποντας τη φωτογραφία, είδα το μουσικό βιβλίο, θα την κάνετε bilingual τη μικρή;

1 Like

rocking dad mode ON :muscle:

ΝΑ την κανετε bilingual τη μικρή, μην χασετε την ευκαιρία. :heart_eyes:

3 Likes

υπαρχει θρεντ μπαμπαδες του ροκιν; :eyes: :eyes:

8 Likes

Ευτυχως οχι

3 Likes

Μα γιατί? Θα μπορούσαμε να ανταλάσαμε απόψεις όπως: ποιο ποτό είναι καλύτερο για να νεκρώνεσαι και να μην ακούς κλάματα

9 Likes

Η΄ ποιος BM δισκος ειναι καλυτερος μαζι με κλαματα, σε μερικους ψιλοπανε

2 Likes

Ως άτομο που άρχισε τα αγγλικά γύρω στα 10, συμφωνώ ότι όσο μικρότερος ξεκινάς την εκμάθηση μιας δεύτερης γλώσσας (εν προκειμένω, τα ελληνικά) τόσο το καλύτερο…εφόσον η μικρή έχει την πολυτέλεια να μεγαλώνει σε bilingual περιβάλλον.

Και μην παραπονιέστε μπαμπάδες, (τι να πουν και οι μαμάδες!?) Ευτυχώς πλέον συμμετέχουν και οι δυο εξίσου στο μεγάλωμα των πιτσιρικάδων.

1 Like

Το μονο σιγουρο! Δεν εχω βαρεθει ουτε δευτερολεπτο απο την στιγμη που γεννηθηκε, με τον καλυτερο τροπο δηλαδη. Ωρες ωρες θα ηθελα να βαριεμαι λιγο βεβαια :smiling_face_with_tear: Αλλα ευτυχως ειναι υπεροχο το πιτσιρικι, δεν εχει αρρωστησει σχεδον ποτε (ειχε μπουκωμενη μυτη και χαμηλο πυρετο για 2 μερες πριν κανα μηνα, αυτο ηταν, αλλα ουτε παραπονεθηκε), γκρινιαζει ελαχιστα, κοιμαται ολο το βραδυ, τρωει ολο της το φαγητο, και ειναι γενικα χαμογελαστη και χαρουμενη στο 75% του χρονου.

Καλα θα γινοταν αυτοματα με μενα στο σπιτι εκτος αν επελεγα να της μιλαω αγγλικα, που οκ, καποιες φορες το κανω, αλλα προσπαθω συνειδητα να της μιλαω ελληνικα οσο περισσοτερο μπορω. Ε κατι καλοκαιρια στην Ελλαδα, κατι κλησεις με τους παππουδες της και την θεια της στην Ελλαδα, δε θα το αποφυγει να γινει ελληνοαμερικανακι…

2 Likes

Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά φαντάζομαι ότι μόνο σε καλό θα της βγει να σκέφτεται σε δυο γλώσσες από τόσο μικρή ηλικία, κυρίως διανοητικά εννοώ. Τώρα τα υπόλοιπα τα ξέρετε εσείς καλύτερα :stuck_out_tongue:. Σίγουρα πάντως όταν μεγαλώνεις ένα παιδί πρέπει να αποδεχτείς την πραγματικότητα ότι και σε λάθη θα υποπέσεις και δεν θα έχεις τον απόλυτο έλεγχο, και δεν χρειάζεται κιόλας, αρκεί να είστε πάντα έτοιμοι να την ακούσετε με ανοιχτά αυτιά και καρδιά.

Ααα καρδούλες ποσταρα; :heart: :heart: :heart: :heart:

1 Like

Πατουσάκια :heart_eyes:

2 Likes

:joy: :joy:

Μια χαρά! Εχε στο νου σου όμως ότι κατά τον πρώτο χρόνο που θα πάει βρεφικό/παιδικό θα είναι άρρωστη, στην καλύτερη, βδομάδα παρά βδομάδα. Και στον δεύτερο χρόνο πιο αραιά. Κοκ. Εχει να χτίσει και ένα ανοσοποιητικό κύριος!

3 Likes

Εγκέλαδε γαμιέσαι

Έχει δίκιο εδώ η Σαμπρίνα. Τραγικό ότι ψηφίζει ΝΔ αλλά έτερον εκάτερον.

Θα το ρωτήσω εδώ γιατί δεν ξέρω που να το ρωτήσω.

Επειδή είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ από VPN κλπ, τι χρειάζομαι για να μπορέσω να δω Cosmote TV στην Κωνσταντινούπολη;

Cosmote TV έχω, θα παίξει; Θα χρειαστώ VPN; Αν ναι, υπάρχει κάτι φθηνό μιας και θα το χρειαστώ για Πέμπτη και Κυριακή;