Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Συγχαρητηρια κι απο εδω! Το φορουμ ειναι περηφανο για σενα στην ολοτητα του. Οποτε ναι, να την χαρεις την μερα σου οσο μπορεις. Δεν γνωριζω το παραμικρο για τις ισορροπιες στην οικογενεια σου (και εννοειται it’s your business) αλλα αν μπορεσεις να τους πιασεις 5-10 λεπτα και να τους πεις “κοιταχτε να δειτε, θελω να χαρω αυτην την μερα, και δε θελω καμια αρνητικοτητα, θα ερθετε να με καμαρωσετε και θα πειτε κι ενα τραγουδι” με δικα σου λογια :stuck_out_tongue: , ισως και να καταλαβουν οτι οντως προκειται για κατι που δεν επιτρεπεται να στο χαλασουν. Απο κει και περα, περηφανη και ευτυχισμενη Αντιγοναρα εκεινη την μερα και οπως λεει κι ο James “we don’t give a shit”.

8 Likes

Σας ευχαριστώ πολύ, θα βάλω τα δυνατά μου! Εντάξει, ξέρω ότι ίσως δεν πρέπει να εκτείνομαι σε οικογενειακά ζητήματα, αλλά καμιά φορά με βοηθάει να τα μοιράζομαι. Δεν περιμένω κάποια σπουδαία συμβουλή, απλώς αποφορτίζομαι λίγο. Οι γονείς μου είναι καλοί άνθρωποι, αλλά κάποιες φορές χάνεται η επικοινωνία, ή, τέλος πάντων, καθίσταται πολύ δύσκολη υπόθεση, είναι ο δικός τους τρόπος να εκτονώνονται.

12 Likes

Welcome to 90% of Greek parents :stuck_out_tongue:

8 Likes

Έλα ντε! :grinning:

1 Like

Θερμά συγχαρητήρια για το μεταπτυχιακο :muscle: :metal:

4 Likes

Αντιγόνη, στην ορκωμοσία για το πτυχίο μου είχε έρθει μόνο η μαμά μου, γιατί ο μπαμπάς μου είχε κινητικά προβλήματα. Παρόλα αυτά δεν το χάρηκε λιγότερο. Θέλω να πω ότι ακόμα κι όταν πρακτικά δεν μπορείς να τους έχεις όλους παρόντες, είμαι βέβαιη ότι χαίρονται για σένα. Ελπίζω να τα καταφέρουν όλοι βέβαια. Όπως και να 'χει, να χαρείς αυτή τη μέρα!

Να πω κι εγώ τον πόνο μου, κατάφερα επιτέλους να κερδίσω μία υπόθεση στη δουλειά μου, μετά από μήνες που το κυνηγούσα, κι έχω φθαρεί τόσο ψυχολογικά, που ακόμα δεν μπορώ να το χαρώ. Φοβάμαι μη γίνει κάτι και ακυρωθεί η απόφαση να επιστρέψω στην παλιά μου θέση.

11 Likes

Καλησπέρα κ πάλι. Η ωρα του κλασσικού μηνύματος.
Κατεβαινω το Σάββατο για maiden, θα μείνω Άλιμο, που τρώω καλο κρέας εκεί; Μπριζολες κ τέτοια. Οχι τουριστικο.

Αν μπορείτε να μετακινηθείτε, το Ρεμούτσικο στο Μπραχάμι (aka Άγιος Δημήτριος) είναι μια λύση.

Κι ο Ρουμελιωτης στη Γλυφαδα λεει

Και ο μπαρμπα-Μήτσος στον Άγιο Δημήτριο.

Θα ειμαστε με αμαξι. Φτανουμε αθηνα νωρις το μεσημερι. Μολις τακτοποιηθούμε με ξονοδοχειο στον Αλιμο , παμε για φαι καφε και μετά στο λαιβ.
Κατεβαινω με παρεα κρεατοφαγων με σκοπο μπριζολαρες κ τετοια φαση. Οποτε ψαχνουμε κατι καλό.

Πάμε έναν Καλοφαγά στα Βριλήσσια πριν το live να γουστάρουμε :sweat_smile:

1 Like

Να πατε στον Brave Νεο Κοσμο να φατε Blood Brizoles

Νέο Κόσμο πάμε Καλαμακερί που το έχει φίλος.

Στέλιος στον Άλιμο επί της Λεωφόρου Ιωνίας

Κυρ Αριστο, αλλα για κεμπαπ και καθε ειδους σουβλα. Στο Παλαιο Φαληρο. Ισως θελει να κλεισετε κιολας.

Διακόπτουμε την συζήτηση περί κρεατοφαγίας και σχετικών μαγαζιών, για να ευχηθούμε χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες, μεγάλη και αγαπημένη γιορτή σήμερα!

10 Likes

Ευχαριστουμε! :smile:

3 Likes

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ

ΥΓ Χρόνια πολλά για χθες σε όλους τους εορτάζοντες! Να είστε πάντα καλά! :heart:

1 Like

Μεταφερω την συζητηση εδω @mixalis_purple για να μην φαω κραξιμο απο μονομεηντενζ.

Μπορει να ισχυουν οσα λες otto…

Με την ιδια λογικη ομως, Μελισσαρα εχουμε τον Προφητη Ηλια για θεα ολοκληρης της Αθηνας μεχρι τον Πειραια με πιτογυρα και μπυρες, ενα σωρο αλσακια και δαση, τα περισσοτερα νοσοκομεια ανα κατοικο στην Ελλαδα, ενα σωρο λοφους, και το κυριοτερο, μας εχουν τιμησει οι Metallica δινοντας το ονομα της πολης μας στο τελευταιο τους τραγουδι απο το πρωτο τους αλμπουμ :sunglasses:

Τι εχουν τα Βριλησσια? Μια εξοδο στην Αττικη οδο, ενα κλειστο γυμναστηριο, μερικες ταβερνες και κανα δυο ωραιες πλατειες, πφφτ

5 Likes