Πόσο κόστισε όλο το σεταπ; Ζήλεψα πολυ τωρα. Υπέροχο.
Γύρω στα 1100€ χοντρικά.
- 475 η Gaggia E24
- 330 ο μύλος DF64
- 280 το Gaggimate Pro kit
Καλή απόλαυση. Να βρεις και την ποικιλία που σου κάνει τώρα.
Εδέησα και σαβούρωσα από το Ringo Kalamaki Pub, το κεμπάμπ προβατίνα σε τυλιχτό μαζί με χοιρινό καλαμάκι σκέτο για το ξεκάρφωμα.
Οκ, θα σαβουρώσω όλο τον κατάλογο λογικά. Αδιανόητα γαμηστερά και τα 2, αλλά έχω μια μεγάλη αδυναμία στην πρατίνα κι εκεί εστιάζω περισσότερο.
“Ποιος το πέταξε ρε;” Ξεκαρδιστικό! ![]()
Εν τω μεταξύ απευθύνεται στο κοινό και πίσω παίζει κανονικά το playback. Πληρώνουν δηλαδή για να ακούσουν ένα τύπο που όλο του το λάιβ είναι lip sync.
Καλά ήταν όσο κράτησε…
Αυτός ο μήνας είναι αφιερωμένος στους Sinister και Sodom. Και από κλασικά, Black Sabbath, Dio και η συνέχεια των Saxon. ![]()
Σκεφτομαι εδω και καιρο να φτιαξω ενα setup με Sage Bambino - βλεπω απο τη λιστα σου οτι ο μυλος ειναι κοντα στα λεφτα της μηχανης … ειναι τοσο σημαντικος ??
Πολλοί θα σου πουν ότι ο μύλος είναι το πιο σημαντικό στο setup, όπως και η πρώτη ύλη, ο καφές. Για εμένα τα δύο αυτά μαζί με την καφετιέρα είναι άριστα συνδεδεμένα μεταξύ τους όσον αφορά το τελικό προϊόν.
Έχει κανείς σανίδα SUP;
Έχει να προτείνει κάτι - μάρκα, μοντέλο κτλ - και κάνα tip;
Έχω σταμπάρει ένα Aqua Marina Fusion 10’10”
(long story short, όχι ότι αφορά κανέναν βέβαια αλλά βαριέμαι να δουλέψω → θα γίνω τεσπά νονός σε ένα κοπελάκι σύντομα και μου είπαν να μου πάρουν ένα δώρο οι γονείς του → είπα θέλω ένα lego (βασικά είπα να τσοντάρω και γω λίγα, να πάρω τον Τιτανικό) → είπε εμμέσως (πλην σαφώς) η κυρά μου μετά πως θα μου το βάλει στο κ@λο γιατί έχω λέει “γεμίσει το σπίτι με αηδίες” → οπότε κατέληξα σε SUP, γιατί πριν κάνα χρόνο είχα καβατζώσει ένα από γνωστό μάχιμο φορουμίτη και πέρασα γα-μα-τα, καλοκαίρι στο νησί έρχεται, θα είμαι και ασφαλής από τους φονικούς λαγοκέφαλους πάνω του κτλ κτλ)
Επίσης, όποιος κοροϊδέψει TOY Γ-Α-Μ-Α-Ω ότι έχει και δεν έχει

Με αυτο το train of thought κατεληξες στο SUP?
για να γεμίσεις την αποθήκη με αηδίες;;;
τέλεια τα SUP για να παθεις εγκαυμα πέμπτου βαθμου, ενόσω ποζάρεις σαν την Οικονομάκου.
Εχουμε ενα καλο στο χωριο - θα στειλω μαρκα αν περιμενεις δεκα μερες.
Προσεξε κιλα και παρε εξτρα καλωδιο που δενει στο ποδι - εμας δεν μας ειχαν στο πακετο και ακομα σιχτιριζω
![]()
Minas Tirith λίγο άχαρο από κοντά - προτιμώ το Barad-Dur, αν και με σχεδόν 3000 κομμάτια λιγότερα.
Tιτανικός και Millenium Falcon άχαστα τα επόμενο χρόνια - προς το παρόν, παρήγγειλα τον ΕΤ που ανακοίνωσαν προχτές (γαμάτο design και built) τον Moon Rocket του TinTin από τα Destination Moon και Explorers on the Moon (και ελπίζω σύντομα το book nook του Sherlock Holmes)
Καλησπέρα. Ξέρει κάποιο τσακαλάκι εδώ μέσα για αυτοκίνητα και συγκεκριμένα για Diesel; Έχω κάποιες απορίες για ένα μεταχειρισμένο. Το παρακάτω αυτοκίνητο λέτε να αξίζει για αγορά; Ακούγονται πολλά για κλάσεις ρίπων, για αλλαγές σε επίπεδο ΕΕ σε βάθος χρόνου, αλλά και για προβλήματα στον κινητήρα αν δεν κάνεις τον υπερσιβηρικό κάθε χρόνο. Έχετε γνώμες;
Δεν ειμαι γνωστης, αλλα θα μπω στη συζητηση γιατι με ενδιαφερει το θεμα.
Ειναι λιγο περιεργη η υποθεση των diesel, με βαση οτι εχω διαβασει θεωρητικα τα κατασκευασμενα με τα πιο νεα προτυπα μπορει να μην εχουν κανενα προβλημα να κυκλοφορουν για μια δεκαετια ή παραπανω, αλλα ποτε δεν ξερεις τι ξημερωνει, ειδικα στην Ελλαδα.
Σαν καταναλωση, σιγουρα η πλειονοτητα συμφερει πολυ σε σχεση με παρομοια μοντελα βενζινης.
(το λινκ βγαζει σε ενα αρθρο)
σωστός, έψαχνα αρκετή ώρα μέχρι να ποστάρω και κόπιαρα λάθος. Εδώ:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/52599694-volkswagen-golf