Σχετικά άσχετος με αυτοκίνητα, αλλά αρκετά σχετικός ώστε με το που είδα το λινκ μου ξέφυγε ένα “λολ μλκ τι γκολφ”
Για γίνε πιο ασαφής ![]()
2 μηχανικοί που έχω πάει και μπορώ να πω ότι τους εμπιστεύομαι :“Μακριά απο VW”.
Βέβαια πάντα στο αυτοκίνητο είναι τι θα σου τύχει, αλλά αυτό που έχω καταλάβει, είναι ότι με Golf θα γίνεις φίλος με τον όποιο μηχανικό.
Πετάγομαι κι εγώ ως άσχετος για να πω απλά ότι έχω την ακριβώς αντίθετη εντύπωση για τα VW και δη τα Golf, ότι δηλαδή είναι από τα αμάξια που δεν βγάζουν πολλά προβλήματα. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω.
Μήπως δεν ήθελαν να πάρεις VW για να μη σε χάσουν από πελάτη;

Ότι και να επαιρνα εκεί θα πήγαινα, δεν τιθεται τέτοιο θέμα. Ήταν απλά άποψη τους(ο ένας από τους 2 ήταν και στην VW). Αλλά whatever, ο καθένας έχει τις εμπειρίες του.
Ναι αλλά άμα πάρεις αμάξι που θα χρειάζεται συνεργείο μια φορά στα 3 χρόνια δεν είναι το ίδιο με το να του πηγαίνεις το Fiat κάθε εξάμηνο… Χαβαλέ κάνω πάντως, δεν έχω καμία ιδέα για να απαντήσω σοβαρά.
Το μόνο που έχω να προτείνω στον @ManosOrff είναι να απευθυνθεί μάλλον στο φόρουμ του 4troxoi ή κάτι τέτοιο, Ή, ακόμα καλύτερα, στην πλησιέστερη πιάτσα ταξί. Γιατί αν υπάρχει μια κοινωνική ομάδα που έχει μελετήσει σε βάθος ποια αμάξια είναι ταυτόχρονα οικονομικά και “σκυλιά”, αυτοί είναι οι ταρίφες. Εγώ αυτό είχα κάνει και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το Skoda μου. ![]()
Πετάγομαι να παρατηρήσω ότι Σκόντα και Φολκσβάγκεν βγαίνουν ουσιαστικά από το ίδιο εργοστάσιο
Λοιπόν, ακούγεται ειλικρινά pro tip αυτό!
Και κορέα (νότια)
Δικός μου (Honda).
Japan…Mono!!! ![]()
Και μιας και έδωσα για Γ2 στα αγγλικά, θα ήθελα να ξεκινήσω μια άλλη ξένη γλώσσα. Η λογική μου λέει Ισπανικά, η καρδιά όμως Ιταλικά. Παλαιότερα είχα κάνει μια απόπειρα, αλλά τα παράτησα.
Καλά αποτελέσματα! Γενικώς, Ιταλικά και Ισπανικά είναι πολύ κοντινά, οπότε αν μάθεις τη μία, η μεταπήδηση στην άλλη αργότερα δεν θα είναι τόσο δύσκολη. Ιταλικά τα σπάνε!
Ιταλικά έχω κάνει, αλλά δεν θυμάμαι και πολλά, οπότε απ’ ό,τι και να αρχίσω το ίδιο θα είναι.
Για αρχή σκεφτόμουν duolingo + self-study βιβλίο.
Σ’ ευχαριστώ πολύ!
Οσοι πηγαινετε για μπανιο προς λαυριο σουνιο κερατεα κτλ, εχετε το νου σας στη λαυριου μετα τα καλυβια στο σημειο που το οριο παει στα 80 για μπλοκα.
Σημερα εφαγα ενα ωραιο μπιλιετακι, ευτυχως ομως επεσα σε καλο(!!) μπατσο κ τη γλιτωσα με το κατωτατο.
Θυμήθηκα κριτική στο Hammer όπου ο συντάκτης μιλώντας για έναν δίσκο σχολίασε: “φτηνή παραγωγή σαν κορεάτικο αυτοκίνητο”!
Δεν έχω άποψη, πάνε και χρόνια, αλλά απεικονίζει με σαφήνεια μια διαδεδομένη εντύπωση!
Εντάξει τώρα, συντάκτης του Hammer έχει άποψη για αυτοκίνητα; Εδώ ούτε για τη μέταλ δεν έχει σοβαρή άποψη ![]()
Εδώ και πολλά χρόνια Hyundai και Κia έχουν αξιόπιστα και πολύ καλά αυτοκίνητα, ανταγωνίζονται στα ίσα τα ιαπωνικά, δεν συζητάμε για ευρωπαϊκά…
Ιδανικό για μένα, το προηγούμενο ήταν Hyundai και το έχω στην καρδιά μου. Αλλά εγώ ρωτάω για συγκεκριμένο αμάξι και μου λέτε για όλα τα άλλα ![]()
Τι γίνεται; Ούτε να τσακωθεί δεν μπορεί κανείς πια ήσυχα;
Καείτε ελεύθερα