Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Αγοράζει κανείς αυθεντικές εμφανίσεις ομάδων;

Πήγα να αγοράσω τις προηγούμενες μέρες από κατάστημα adidas και από cosmos sport και παρατήρησα ότι βγάζοντας το αντικλεπτικο που ήταν καρφιτσωμενο στη λαιμοκοψη, αυτό άφηνε μια τρυπα που λόγω του υφάσματος φάνηκε (δεν είναι απλό μακό πχ) και φοβάμαι μην ανοίξει κ άλλο σε κάποιο πλύσιμο κλπ…

Στη μια ειδικά επειδή μάλλον το βάλανε ή το βγάλανε κάπως αγαρμπα είναι αρκετά έντονη.

Τι θα μπορούσα να κάνω; Το αγνοώ και it is what it is;

Τουλάχιστον στο adidas ήταν μια πολύ εξυπηρετικη υπάλληλος στο ταμείο που με παρότρυνε να την παραγγείλω online μήπως έρθει απευθείας από αποθήκη και δεν έχει μπει αντικλεπτικο.

First world problems… :joy:

Πάρε το ονλαιν όπως σου είπε. Δεν αφήνουν τρύπες τα αντικλεπτικα συνήθως, κάποιος θα έκανε μλκ. Δεν νομίζω ότι ανοίγουν στο μέλλον με τη χρήση, αλλά κάνε παραγγελία και θα είσαι οκ. Από αποθήκη δεν θα έχει αντικλεπτικό

1 Like

πολλές παραγγελίες όμως εξυπηρετούνται από αποθέματα καταστήματος.

Στα ρούχα που είναι βαμβακερά πχ και έχει πόρους το ύφασμα, δεν φαίνονται γιατί βοηθάει η ύφανση. Σε άλλα ρούχα τοποθετούνται σε ραφές. τεσπα…

1 Like

Τελευταια φορα που πηρα αυθεντικη εμφανιση, ηταν του σακιλ ονηλ, κ την ειχα παρει απο το κοντινεντ στον Αλιμο… τοτε δεν ειχαν αντικλεπτικα, κ οντως, δεν ειχε τρυπα

1 Like

Orlando magic ή Lakers?

Ματζικαρα

2 Likes

είχα φόρμες και καπέλο.

Summary

από ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΛΑΡΙΣΑΣ. δεν είχε αντικλεπτικό

Αρα ουτε κ τρυπα!

1 Like

Oι FFDP μια χαρά heavy είναι (και έχουν και κάποιες πολύ καλές συνθέσεις).

Έπρεπε να είχαν βάλει μπλουζάκι Sleep Token.

https://www.facebook.com/photo?fbid=1598482394971432&set=a.235926174560401

image

Summary

image

5 Likes

ΠΟΙΟΣ ΝΟΛΑΝ
Αυτά είναι έπη

3 Likes

Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω…αλλά θα σταθώ σε κάτι. Το μουσικό χαλί δεν είναι ξεκάθαρα απο σποτάκι ροζ γραμμής? :laughing:
(Ναί, έχω δει πολύ τηλεόραση στα 90s)

2 Likes

Σχόλιο μύστη: Γιατί βάλατε αισθησιακό background, θα μας γαμήσετε κιόλας;

After all, ζούμε ή δεν ζούμε στην καλύτερη χώρα του κόσμου;

4 Likes

Καείτε ελεύθερα.
Υ.Γ. Δεν εχω χειρότερο απ το να διαλέγω αγαπημένο τραγούδι μπάντας/καλλιτέχνη που γουστάρω. Παρόλα αυτα είναι κάπως φαν η διαδικασία…:sweat_smile:

13 Likes

έπος!

2 Likes

Φανταστικό! Thanks!!!

2 Likes

1 Like

1 Like

6 Likes