Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Manowar επαιξα κ γω, αλλα μουφα το παιχνιδακι… απο into glory ride, sign of the hammer k hail to england δε μου εβγαλε καμια επιλογη, κ απο battle hymns μονο το battle hymn… η πλακα ειναι οτι μου εβγαλε κ το warriors prayer σαν επιλογη… :laughing:

2 Likes

Δοκίμασα κι εγώ αυτή τη χαζομάρα, 2 φορές έπαιξα Metallica (τι άλλο…) και τις 2 φορές βγήκε χαλαρά το Master of puppets. Δεν έβγαζε πολλές επιλογές στα τραγούδια, και σίγουρα όχι αυτά που θα ανταγωνίζονταν στο μυαλό μου το MoP. Boring…

Ένα παράξενο πράγμα σε αυτή τη χώρα. Σε κάθε καταστροφή (χιόνι, φωτιά) εξαφανίζεται ο περιφερειάρχης Αττικής.

Σε παρακαλώ… έκανε ανάρτηση στο φατσοβιβλίο, είναι στη μάχη και όταν επιχειρεί, δεν μιλάει…
:face_with_spiral_eyes:

1 Like

Το κατεβατό το έγραψε από το κινητό στο πεδίο της μάχης άραγε;

1 Like
11 Likes

Είχα ανοίξει το πρωί το link για να το διαβάσω, έμεινε σαν tab. Το διαβασα τωρα.

Μερικα μαγαζια τα θυμαμαι, ήμουν πελάτης, πιθανότατα στα τελειώματά τους και στην παρακμή τους. Θυμήθηκα την Οκτάνα ρε φίλε, το είχα ξεχάσει εντελώς αυτό, πώς περνούν τα χρόνια! Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι πήγα στο πρώτο μου live δύο χρόνια μετά τα εγκαίνια του κλαμπ.

Όμως το Ρόδον το έζησα σαν πελάτης σχεδόν όπως εκείνος, έστω και με τα ποτήρια νερό (οκ, κάπου είχα κι εγώ συνεισφορά στα 200 ευρώ τη βραδιά από ποτά, δεν ήμουν του νερού) των μέταλ συναυλιών και όχι στον βαθμό που εκείνος το έζησε. Σε μία από τις συναυλίες του 1993 των Τρυπών που αναφέρει ήμουν εκεί. Ίσως και σε δύο από την τετράδα, δεν θυμάμαι πια.

Συγκίνηση. Και απορώ πώς κατάφερε να μπει στο σούπερ μάρκετ. Εγώ από τότε που έκλεισε το Ρόδον πέρασα απέξω μόνο όσο είχε λουκέτο. Δεν έχω περάσει ποτέ μπροστά του από τη στιγμή που ξανάνοιξε σαν κατάστημα, μόνο από το απέναντι πεζοδρόμιο της Μάρνη.

Προφανώς δεν το έκανα ενσυνείδητα, αλλά διαβάζοντας το άρθρο είμαι σίγουρος ότι υποσυνείδητα κάποιο ρόλο έχουν παίξει όσα έζησα εκεί μέσα.

8 Likes

Οτι χρωσταμε στην οικογενεια μπομπολα το οτι ειδαμε μερικα απο τα πιο ιστορικα λαηβ στην Ελλαδα, δεν το περιμενα… τρομερη πληροφορια αυτη που δεν τη γνωριζα!

2 Likes

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.

Alpha παίζει πολύ σκληρή μπάλα απόψε. Πριν είχε ΕΛΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΜΕ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ. Και τώρα στα καπάκια ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ.

Στάθης Ψάλτης εξτραβαγκάνζα

5 Likes

Πες μου ότι… :joy: Αποκλείεται !!!

Στο βαπόρι χαζεύεις ό,τι να 'ναι ρε

2 Likes

Εγω ειδα το πρωτο στο σπιτι. Το δευτερο ενταξει, το σκιπαρα λογω δουλειας το πρωι.

Μεγάλη γιορτή σήμερα, χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και ειδικά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες, εντός και εκτός forum!

4 Likes