Καλα, στα @@ σου πώς θα φανεις ρε. Ο,τι λεει ο απο κατου.
Με ομορφο τροπο νομιζω οτι τα περισσοτερα λυνονται. Υπαρχουν μλκς που δεν παιρνουν απο λογια, εκει υπαρχουν οι καταγγελιες. Ουτε τσαμπουκαδες, ουτε τπτ. Σε παρομοια φαση, οι απο κατω ενοικιαστες ηρθαν με τον κανακαρη τους, καμια 25αρια-30αρια χρονων. Ο τυπακος στις 12.30 μιλουσε με τους “μπρο” σε ανοιχτη ακροαση στο μπαλκονι. Βγηκα εξω, του ειπα “θεωρεις οτι ειναι η ωρα για να κουβεντα στο μπαλκονι, διοτι εμεις κοιμομαστε;”, απαντησε ενα “τωρα κλεινω (ρε μλκ κωλογερε - απο μεσα του)” και δεν εγινε ποτε ξανα.
“Εσυ εχεις παρκινγκ δικο σου στην πολυκατοικια σου”. Εχουμε χειροτερο, αν και ομολογω οτι δεν πολυασχολουμαι με αυτα: η διπλανη μονοκατοικια εκανε ενα μετρο καταχρηση πεζοδρομιου (φαινεται ξεκαθαρα η γραμμη των κτιριων του τετραγωνου και η δικη του) οταν φτιαχτηκε η δικη μας πολυκατοικια. Ο τοιχος του σπιτιου του ηταν το οριο, εβαλε ενα συρματοπλεγμα ενα μετρο πιο εξω και εχει κανει ενα “κηπακι” με αναρριχωμενα. Τρεις διαφορετικοι τυποι σε “οικογενειακες” πολυκατοικιες εριξαν τσιμεντο στο πεζοδρομιο και ανεβαζουν τα αυτοκινητα πανω, σαν παρκινγκ τους. Ενας εχει βαλει και κοκκινους κωνους για να οριοθετησει τον δρομο που του αναλογει. Ο ιδιος εχει το δευτερο ή τριτο αυτοκινητο του παρκαρισμενο αιωνια μπροστα στην πολυκατοικια μας, ειναι ο ιδιος που εκανε θεμα σε γειτονια με την παραπανω ατακα.
Αυτο το έχουν κάνει σε άλλο στενάκι που πάλι έχω τσακωθεί, καλά μπορεί ο καθένας να καρφώνει τέτοια πράγματα στο δρόμο; Δεν είναι παράνομο;
Ευτυχώς έχω ένα πάρκινγκ και δεν τσακώνομαι και για της συζύγου
Ειχε πλακα πριν πολλα χρονια, ηρθε σπιτι ενας φιλος, εισαγγελεας. Παρκαρε σε σημειο οπου η διπλανη κυρια εβαζε το αυτοκινητο της για να πιανει δυο θεσεις. Το μετακινουσε μην τυχον ο γιοκας ερθει απο τη δουλεια και δεν παρκαρει μπροστα στο σπιτι. Στο μεταξυ ειχε και εχει πολλες θεσεις ακομη γυρω γυρω, σε 4 δρομους λεμε τωρα ε;
Παρκαρει εκει ο δικος μου, βγαινει στο παραθυρο η κυρα και λεει “παρκαρουμε εμεις εδω”. Λεει ο αλλος “δεν ειναι χωρος παρκινγκ”, απαντα η κυρα “θα καλεσω την αστυνομια”. Λεει ο δικος μου “δεν χρειαζεται, ειμαι εισαγγελεας”. Κατεβηκε και το πατζουροφυλλο μαζι με το παραθυρο σε χρονο ρεκορ, ισως εκοψε και την ταινια που το ανεβοκατεβαζει.
το να σου σηκώσει τους υαλοκαθαριστήρες δεν κοστίζει, αν βρω μια γραμμή από κλειδί από τη μία πόρτα μέχρι την άλλη ποιος θα το φτιάξει και πως θα αποδείξω ποιος το έκανε;
Λιγα πραγματα με εξοργιζουν περισσοτερο απο τον ελληναρα που καβαλαει πεζοδρομιο για να παρκαρει εξω απο το σπιτι του και δεν μπορεις να περπατησεις. Αν υπηρχε εφαρμογη για καταγγελιες, οχι να με πληρωνε, να πληρωνα εγω fee για καθε καταγγελια, ολη μερα θα ημουν εξω και θα εκανα αυτο το πραγμα.
Ειδα μια ταινια προσφατα στην ερτ με ενα τυπο ο οποιος ειχε προβλημα με τον γειτονα του (ειχε κ αλλα προβληματα βεβαια ο φουκαρας, οπως ολοι μας αλλωστε)
Εκεινος βρηκε μια λυση, η οποια τωρα που το ξανασκεφτομαι μπορει μεν να ειναι αποτελεσματικη, αλλα δεν θα σου τη προτεινα!
Όσο το σκέφτομαι έχω κόψει το φαγητο από έξω σε τόσο μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια που σχεδόν κοντεύω να ξεχάσω τι γεύση έχει το πιτογυρο. Και όχι δεν είναι λόγω δίαιτας, θα πεθάνω χοντρός και ευτυχισμένος I know that, τα 100 κιλά είναι σχεδόν fix κατάσταση εδώ και χρόνια.
Όταν ήμουν πολύ μικρότερος έχει τύχει από τη μονοκατοικία μου να ενοχλώ διαμέρισμα στη δίπλα πολυκατοικία και να μην το έχω καταλάβει / γνωρίζω. Υπάρχει η περίπτωση να μην το καταλαβαίνει, και γιατί πιθανόν να μην το έχει πάθει απο’σενα. Οπότε να μην έχει περάσει από το μυαλό του πως περνάει ο ήχος έτσι από τους τοίχους κλπ.
Δεν ξέρω. Βέβαια μπορεί απλά να μην τον νοιάζει… “σπίτι μου είναι” κλπ.