Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Μπορούμε να στείλουμε τη λύση σε ανώνυμο email

7 Likes

Λύσεις υπάρχουν εντωμεταξύ και πολύ πιο φθηνές και άμεσες, αλλά θα συμφέρουν μόνο τους πολίτες και ποιος τους γ… τώρα τους πολίτες

3 Likes

έχει βγάλει κάποια ωραία βίντεο αυτός. όπως και αυτό

3 Likes

Ισχύει. Είχα πετύχει πρώτα το “Βόρεια Ελλάδα ΧΩΡΙΣ Τρένα” και ρούφηξα όλο το κανάλι σε ένα απόγευμα. Μεγάλη πληγή σε όλη τη χώρα και μεγαλύτερη στην Αθήνα αλλά δεν υπάρχει πολιτική βούληση γιατί δεν συμφέρει τα πρατήρια από τα οποία θησαυρίζουν οι πιο πλούσιες οικογένειες στη χώρα. Άσε που πλουτίζει και το κράτος έτσι χάρη στην έξτρα φορολογία που έχουμε στα καύσιμα, με αποτέλεσμα να έχουμε ίδιες τιμές με τους Ελβετούς (αν όχι υψηλότερες). Αν βάλεις και τα διόδια/εργολάβους νέων δρόμων, τους εμπόρους αυτοκινήτων, τα συνεργεία, τα ελαστικά, τα πάρκινγκ, τα… τα… τα… καταλαβαίνεις ότι πρέπει να γίνει μια μίνι επανάσταση α λα Άμστερνταμ για να αλλάξει αυτό.

3 Likes

Κλείνει το Λεξικοπωλείο (ωραίο συνοικιακό βιβλιοπωλείο) απέναντι από το σπίτι μου πριν λίγο καιρό - μαλακία ολκής.

Κάνουν έργα το καλοκαίρι για νέο μαγαζί.

Έρχομαι πρωί χτες από την άδεια, παρκάρω δίπλα κ βλέπω από μακριά ένα «Φαρμακείο» γραμμένο στη πάλαι ποτέ τέντα που έγραφε “Λεξικοπωλείο” - και μέσα αχνοφαίνεται ένα από αυτά τα κόκκινα stands του depon.
Λέω οκ, apparently ανοίγει φαρμακείο - το κρίμα δεν αλλάζει αλλά οκ, τι να κάνεις.

Το απόγευμα όμως που γυρίζω σπίτι από τη δουλειά, παρατηρώ καλύτερα τη λεζάντα:

….

Λοιπόν, έτσι και είναι καμιά φασέικη καφενειοακογαστρομαλακία πάλι, ΠΟΥ ΜΟΥ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ PROPS ΜΕΣΑ - ε θα τους γαμήσω ε!!!

ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΠΙΑ :bangbang:

11 Likes

ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΘΕΣ.
Μάστιγα.

μήπως όμως είναι κρητικός ο φαρμακοτρίφτης;;

2 Likes

:confounded: :confounded: :confounded:
το κάνεις πολύ χειρότερο
:persevere: :persevere: :persevere:

7 Likes

Αχ, τι τραβάμε πια με αυτά τα ΑΤΣΗΣ και ΑΖΙΑ ΠΕΛΑΖΙΑ και δεν συμμαζεύεται…

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

4 Likes

https://www.indeed.com/viewjob?jk=5b997e8850dfcb98

Σωθηκες.

5 Likes

Rocky Apollo GIFs | Tenor

ας εκνευριστώ λιγότερο τώρα, με το πως ο Φασεϊσμός έχει επεκταθεί, πλην της εστίασης, σε κλάδους που δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μου

9 Likes

θα είναι και σύντεκνος βρε

1 Like

:confounded: :confounded: :confounded:
a man in a white shirt is sitting in a boxing ring with his mouth wide open .

4 Likes

Σταμάτα λέμε ρε Μιχάλη

don’t shoot the messenger

Για αυτο δεν εχω καμια αμφιβολια. Οταν πας να παρεις κανενα ποτακι ντεπονακι, ρωτα πώς προεκυψε το ονομα. Εινα γνωστο οτι ειμαι περιεργος και συλλεγω αχρηστες πληροφοριες, που συνηθως ξεχνω.

1 Like

ντεπονάτσι

10 Likes

Aargh GIFs | Tenor

5 Likes

φιμπονακι :expressionless:

5 Likes

Σαν Κυπριος, σε νοιωθω απολυτα.

1 Like