Είδα πρώτη φορά το squid game.
Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο καλό.
Ατμόσφαιρα, σενάριο, ηθοποιοί, σκηνικά, ανατροπές, εξαιρετικό!
Ηταν παρα παρα πολυ καλο!
Εχουμε και τοπικ για σειρες
Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο απιστευτα ακριβες ειναι αυτο.
Λατρευω Fred Armisen εδω και χρονια, και πλεον προσκυνω ακομα περισσοτερο.
Γυρνα πισω, δεν θα χωρεσετε ολοι.
Δεν θέλω να ξέρω τι τόλμησες να σκεφτείς ;p
δεν εχω ακουσει νοτα αλλα εχει γραψει κομματι για τη μαρινα μας οποτε respect
Περίμενα από κάπου κάτι σαν αΥτΟι ΣκοτΩνουΝε το ΜετΑΛ μαΣ αλλά κουλ !
@bostonflesh δεν ήξερα, δεν τους ξέρω/ξεχωρίζω, απλώς πέρναγα κι έπαθα σοκ
Δεν θελω να ξερω τι με περιμενει αν γραψω αυτο που τολμησα να σκεφτω
Γνωστός για την ιδιαίτερη αισθητική του και τα κοφτερά του flows
Τα ποια;;
ΥΓ. αΥτοΙ ΣκοτΩνουνΕ τΟ ΜετΑλ μΑς
Ποιος μαθηματικος / μαγκας μπορει να με βοηθησει με μια μετατροπη altitude σε incline treadmill ?
Θα τρεξω εναν μικρο “αγωνα” 5Κ, αλλα θελω να μαθω το altitude / elevation απο κατω πως μεταφραζεται στις μοιρες του incline του διαδρομου για οταν κανω προπονηση.
Εδω βρηκα αυτo τo αρθρα αλλα δν ειμαι σιγουρος αν το εκανα καλα.
Θελω βασικα να μαθω πχ το μεγιστο incline που θα πετυχω και πως αυτο μεταφραζεται.
Οποτε πχ για το 2.4 χιλιομετρο που παει κοντα στο 110 πες, του λεω οτι απο το 1ο χλμ μεχρι το 2.4 χλμ , δηλαδη για 1.4 χλμ, το elevation ειναι 110-80=30 και μου βγαζει την εξτρα κλιση 1.22.
Αλλα φανταζομαι οτι στον διαδρομο, απο τη στιγμη που ξεκινας απο 0 , το elevation μετριεται στα 110 μ σωστα? αρα περιπου 4.5 max incline θα συναντησω?
Απο το 1,0χλμ ως το 2,30χλμ περιπου ανεβαινεις 30 υψομετρικα μετρα περιπου , δηλαδη μεση κλιση 2.3%. Στο διαδρομο θα εβαζα λιγο παραπανω βεβαια, πχ 3-4%, γιατι σε σημεια αυτων των 1300 μετρων θα συναντησεις σιγουρα μεγαλυτερες κλισεις.
Καλη επιτυχια!!
Ευχαριστω πολυ! Θα δοκιμασω να αλλαζω τη κλιση οταν τρεχω κοιτωντας παραλληλα την αποσταση σε χλμ για ενα “simulation” καπως.
Αν και αμα αρχισουμε διπλα τις Κυριακες τοτε ουτε προπονηση δε θα χρειαστω