βρε ατιμούτσικο,αφορμή για πόντο δε σου δίνω που να χτυπιέσαι χάμω:)
ε;
:-k:-k
μόλις γύρισα από το party…ήταν πάρα πολύ καλά…:):):), πολύ καλή μουσική, τραγούδια θαμένα εδώ και καιρό…ελπίζω να ποστάρετε το setllist γιατί πραγματικά άξιζε!!!
δυστυχώς δεν γνώρισα κανέναν…
Now playing: Anathema - Destiny Is Dead
via FoxyTunes
μόνο Cozy+ montecristo πρόλαβες στα decks δηλαδή? Έπρεπε να μίλαγες σε όποιον φόραγε μπλούζα rocking (δηλαδή συντάκτης). Θα σε σύστηνε μετά και σε όλους. Δεν πειράζει. Την επόμενη φορά ή σε κάποιο meeting
(κόσμο έχει;)
δεν πρόσεξα μπλούζες, αλλά τους πρόλαβα…ναι και εγώ ελπίζω την επόμενη φορά(μόνο γι’αυτό σπάστικα λίγο,μαλακία δικιά μου)…
ναι είχε πολύ κόσμο που να πω την αλήθεια δεν περίμενα…όσο έκατσα το ευχαριστήθηκα…
Now playing: Anathema - Everything
via FoxyTunes
Πέρασα κι εγώ λίγο από το πάρτι με την παρέα μου κατά τις 9.30, αλλά δεν κάτσαμε καθόλου, είχε πολύ κόσμο και λίγο χώρο κι έτσι ανηφορίσαμε για Εξάρχεια… Τι να κάνω, εγώ θα ήθελα να μείνω λίγο παραπάνω αλλά ας όψονται οι υπόλοιποι…
Ούτε εγώ ήρθα τελικά… Συγνώμη ρε παιδιά, ελπίζω να περάσατε καλά!
Μολις γυρισα.Ωραια ηταν.
καλά ήταν μωρέ…λίγο πιο ντεθ ήθελα…νιχιλιστ μας χρωστάνε ε:)
axxxxx…
βαααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
lol μολις μπηκα σπιτι…το κλεισαμε το χαρντ ροκ…εισαι σιγουρη οτι απευθυνεσαι στον nihilist??γτ εγω αλλα ειδα σημερα απο αυτον…και σιγουρα αυτην την οψη του δεν την ειχα δει.χεχε
παντα τετοια παιδες!
Ε από κοντά είναι καλούλης όπως όλοι οι κάφροι-όπως πολύ σωστά έχει επισημάνει ο freedomofrock-.
καλά ποιος ήσουν εσύ?Γμτ δε γνώρισα σχεδόν κανένα καινούριο:-(
καλα με τον φιλιπ ειμαστε αλλη φαση ρε συ…μλκια που δεν τραβηξα βινετακι…
τι να σου πω για να καταλαβεις ποιος ημουν?
κα8ομουν προς στο τελος στα σκαλια και φορουσα στους ωμους μια μακρυμανικη…καταλαβες?
όχι χαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχα.που να καταλάβω ρε??
xaxax.ε τοτε τι ρωτας???
ουπς…διπλο ποστ…
κουβέντα μωρε…
πως περασες?
καλά ήταν.η μουσική δεν ήταν και πολύ του γούστου μου,τα ποτά ακριβά.Ο χώρος δεν προσφερόταν για μπλα μπλα και γνωριμίες.αλλα δε βαριέσαι.καλά ήταν