Party rocking.gr@Hard Rock Cafe, 18/10

Χάλια, αίσχος ήταν. Κρίμα.

Για περισσότερα δείτε το spoiler.

[SPOILER]Εύγε παιδιά, μπράβο. Ο χώρος, ο ήχος, η πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου, το κέφι, και οι πολύ καλές επιλογές στη μουσική, όλα συνέβαλαν στο να στεφτεί το πάρτυ απο απόλυτη επιτυχία. Σίγουρα ήταν κάποια σκαλιά πάνω απο το περσινό πάρτυ (και ας μην είχε μέταλ).

Χάρηκα που είδα αγαπημένα πρόσωπα μαζεμένα στον ίδιο χώρο, για τις βλακείες που ανταλλάξαμε, τα ένοχα μυστικά που μοιραστήκαμε, καθώς και για τα 3-4 παιδιά που γνώρισα… (magica, είσαι μια γνήσια ροκού μαμά)

Βέβαια, περίμενα να δω περισσότερους νέους φορουμίτες, κάποιοι ήρθατε αλλά μέσα στον χαμό άντε να μας βρείτε… Πραγματικά, πολύς κόσμος…

Ήθελα να χορέψω ρε γμτ, δυστυχώς η φάση δε κόλλαγε. Ίσα που κουνήθηκα λίγο, έτσι, για τον τύπο. :stuck_out_tongue:

Αυτά, άντε και σε beach party με γυναίκες που θα σερβίρουν μπύρα φορώντας μπικίνι, ενώ η σημαία του Rocking.gr θα ανεμίζει στο καλοκαιρινό αεράκι.

[/SPOILER]

παιδιά να σας πω την playlist θα την ποστάρετε γιατί πραγματικά η επιλογή των τραγουδιών ήταν απίστευτη…
από τισ 9 μέχρι τισ 23:30 που έκατσα τα παιδιά έβαλαν απίστευτα κομμάτια…:smiley:

Now playing: Anathema - Judgement
via FoxyTunes

Ωραία ήταν.
Θα προτιμούσα ένα ολίγον τι διαφορετικό playlist,αν και σε σημεία ήταν πολύ καλό.
Πάντα τέτοια παίδες.

καλα ρε οταν ηρθα επαιζε μονο hardrock η μου φαινεται?
ουτε λιγο μεταλ μετα τη μια?ασε που εχασα και λπ πφφφ!!

Παιδιά εμενα μ αρεσε…η μουσική κυρίως…Μπράβο στους Κοζι ,Μοντε ,Βικ και κάποιους άλλους που δεν τους ξέρω κ τις επιλογες τους…corpsette δεν επαιξε ντεθ κ Πολύ καλά εκανε…:)!Να πώ την αλήθεια περίμενα να παρεκκλίνει λίγο προς τη μεταλ αλλα αυτο δεν εγινε κ εμενα με αρεσε γτ ηταν ροκ παρτυ καθαρά…
Τσι νεοι που ήταν? σχεδόν κανέναν δε γνωρισα???
Χαρηκα που είδα ατομα που ηξερα…εντος κ εκτος φορουμ…:)Ολα κουλ!!!

Αν και κάθησα πραγματικά πολύ λίγο, πέρασα πολύ καλά.
Είδα παλιούς γνωστούς κ γνώρισα και κάποια άτομα.
Πραγματικά ήταν πολύ καλό.:slight_smile:

Ούτε εγώ ήρθα. Προτίμησα Active Member…

…και δεν το μετανιώνω:p:p

εγω απογοητευτηκα γτ εμαθα οτι κανα μισαωρο πριν φτασω εφυγε ο δατς…η ηταν βρωμα?
(στην πρωτη φωτο κανω ταγκ αυτον με την μπλουζα με το νουμερο 8)

Όμορφα ήταν:) Πέρασα πολύ καλά (γι’αυτό και κάθησα ως το τέλος:))
Πολύ ευχάριστο το playlist (βέβαια το κορυφαίο ήταν το τελευταίο τραγούδι:D:p) και καλή ατμόσφαιρα!
Χάρηκα που γνώρισα Montecristo, Potofgold και Tolkki -έστω και λίγο-…(τρελλές μούρες, δε τις ξεχνάς ποτέ:p) και που ξαναειδα και άλλες γνωριμες φάτσες…:slight_smile:
1-2 αρνητικά -που δεν εχουν να κάνουν με το πάρτυ αυτό καθαυτό- τα έχω ηδη διαγραψει. Κράταω μόνο τα καλά της βραδυάς.:smiley:

Κρίμα που δεν ήρθα… Άντε και τα Χριστούγεννα…

Πολύ καλή φάση χθες!:smiley: Πέρασα αρκετά καλά!
Μπράβο, παίδες! Πάντα τέτοια!
Θα μπορούσα να γνωρίσω κάποια άτομα που ξέρω φατσικά, αλλά δεν το έκανα(μλκ μου:oops:)
Την επόμενη φορά 8)

¶ντε την επόμενη φορά το πάρτυ να είναι αμιγώς μέτσαλ(ελπίζω σύντομα:wink:)

Εμάς αργούσαν να μας σερβίρουν ποτό και πήγαμε να πιούμε κάτω και μετά φύγαμε στις 12 για να προλάβουμε το μετρο.
Καλά κι αυτή τι ατυχία να πέσει απεργία αυτή τη μέρα :stuck_out_tongue:

α και τωρα που το θυμηθηκα!τολκι κανονισε την πορεια σου!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αν προσπεράσω το σοκ όταν έμαθα ότι τελειωσε η κίτρινη τεκίλα κατα τις 2, περάσα μια χαρά. Είχε αρκετό κόσμο το πάρτυ, όλα καλααα! Ναζαρεθ ρε!

Ρε παιδιά πολύ φως δεν είχε;;; Για να μην πω για το σέρβις.

Γαματα ηταν χτες μονο αυτο εχω να πω.Χαρηκα που ειδα τους γνωστους(you know who you are δε χρειαζεται να πω) και που γνωρισα Potofgold,Voutiriadou,Thatswhy,Rory26,Skatopsyxh και φυσικα WISE(μια πολυ ευχαριστη εκπληξη).Ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα παιδες.

περασα και γω για μια ωρα περιπου.ωραια ηταν.ειδα πολλα παιδια απο το φορουμ αλλα μιλησα μονο λιγο στον ιφριτ.τους ντραπηκα τους υπολοιπους:p

Ετσι.Μα οποιος με ρωταγε τι πινω και του ελεγε τεκιλα, εκανε την μουρη του λες και ειχε μυρισει σκατα.

Επισης ειδα βεντερ και ροκ, επιναν χυμους στο ισογειο:p

Α και δατς γουαι ειδα.Και Γουαιζ.

ε οχι και χυμους !

ο δατς τι ωρα ηρθε ?