Party rocking.gr@Hard Rock Cafe, 18/10

Κατα τις 12 αν θυμαμαι καλα.Ειδα και παλιουρες, rangel, tolki, kourou

αουτλο αρχηγε ρε φιλε στην πιο περιοπτη θεση ησουν!περιτριγυρισμενος απο γυναικες!με την μια καταλαβα οτι ησουν εσυ!!μακη (απο το macki) ρε σε ειχα για πιο φλωρο!πλακιτσα!χαρηκα που σας ειδα ρε παιδες!

Aν εξαιρεσουμε το τραγικο σερβις με τις μπαργουιμεν που δεν ειχαν ξαναπιασει ποτηρι στη ζωη τους,και την τραγικη ζεστη ολα ηταν κουλ!
Ηπιαμε,χωρεψαμε,ειδαμε παλιους φιλους,γνωρισαμε νεο κοσμο,ειδαμε παραπληγικα και γελουσαμε,ειδαμε ατομα που δεν περιμεναμε να δουμε μπλα μπλα μπλα.
Αντε το επομενο να ειναι πιο μετσαλ.
Ολα κουλ!!!

Παααααααααααααααααντα.:D8)

το επομενο να ειναι μονο nu metal και με |WISE| στα dexxx!!xexe!

Σωστοοοοοοοοος.:wink:

Hταν αρκετα ωραια (ειδικα για ροκ φαση…) Gνωρισα ατομα οπως Anacasa_City, The Hunter, Asoiths & kourou!!! Αντε να ερθει κ το επομενο παρτυ με μεταλ… Αλλα οχι παλι εκει! Πολυ ακριβο κ σχετικα μικρο για να χωρεσει το Rocking.gr

προσωπικά πέρασα εξαιρετικά !

πέρα από τους συνήθεις υπόπτους, γνώρισα κ dimi κ wise

ωραίος χώρος, άνετος αν κ το σέρβις είχε όντως προβλήματα.

ελπίζουμε να περάσατε τόσο καλά κ εσείς ! ακολουθούν κ άλλα rocking.gr θεματικά parties, asap !!!

E, ύστερα απο την επιτυχία του χθεσινού επιβάλλεται να γίνουν κι άλλα τέτοια καλούδια μέσα στη χρονιά… Ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ για παράδειγμα θα ταν ό,τι πρέπει.

Μια χαρα περασαμε, σουπερ μουσικη, μπυρες. αρκετος κοσμος και κεφι + οτι γνωρισα και αλλα παιδια απο το site. Παντα τετοια!

ρε γιαννη εσενα δεν σε ειδα!!!

Ποιόν να πρωτοδείς χθες, έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί την έβρισκε… (ειδικά κατά τις 12). Πολύς κόσμος.

Ρε παιδια που εισασταν ολοι εσεις???Μονο τους παλιους ειδα κ οχι ολους…Γτ δε δωσατε εν στιγμα?Κατι?:frowning:

Εγω παλι μονο για ενα πραμα ξενερωσα.Που δε βρηκα τον Davidian(ειχε φυγει οταν εσκασα).Ελπιζω στο επομενο να τον πετυχω.

περασα και εγω κατα τισ 12’30 αλλα καθισα ενα μισαωρο γιατι ειχα ενα ραντεβου στο alligator.δεν γνωρισα δυστυχως κανενα γιατι απο το μισαωρο τα εικοσι λεπτα προσπαθουσα να παραγγειλω σε κατι απιστευτες barwomen.ο κοσμος ειχε κεφι ηταν ωραια

ρε κουκλα εσυ με την ερντινγκερ οχι με το μπουκαλι ρε ημαρτον.

γιατι σε ειδα εγω? αφου δεν γνωριζομαστε φατσικα, μονο κατα τυχη αν γνωριζομασταν η αν ειχαμε κανα κοινο γνωστο…

Στα επομενα παρτυ με καρτελακι:!:

Παίδες ήρθα και εγώ μια βόλτα απο τις 12 μέχρι τις 2μισι περίπου…μόνο τον machintoch που έχει χαρακτηριστική φάτσα και τον maiden1979 κατάλαβα μέσα στον χαμό αλλά δεν μίλησα σε κανέναν…βασικά περίμενα να δώ μια μπλούζα red sparowes που είπε θα έβαζε ο μάνος για να το σιγουρέψω και να τον βρω αλλά δεν είδα καμμία και νομίζω δεν την έβαλε κιόλας…κατα τα άλλα λόγω ακουσμάτων δεν τρελάθηκα με την μουσική (δεν ακούω και πολύ κλασσίκα πράγματα και έπεσα πάνω σε scorpions whitesnake κτλ) αλλά στηρίζω πάντα όμορφες προσπάθειες…επίσης οι μπύρες ήταν ζεστές!!!:p…ελπίζω να σας γνωρίσω κάπου…στο μέλλον…:roll:

εσενα πως σε κοζαρα??και ηθελα να σε ρωτησω ρε γμτ τι σημαινει το εναλακτικη νερντουπολη αλλα το ξεχασα μαυτα και με κεινα!:slight_smile:

η με μπλουζιτσα l.p.:stuck_out_tongue:

Έτυχε και με πέτυχες βασικά, νομίζω μας σύστησε ο Mackintosh?? Ήταν λιγότερος ο κόσμος εκείνη την ώρα και ήταν ευκολότερο να πετύχεις κανένα συμφορουμίτη τότε! Δε πειράζει, θα υπάρξει κι άλλη φορά όπου και θα πούμε περισσότερα! 8)

Εμενα με θυμασαι?:stuck_out_tongue: