ήταν πραγματικά πολύ ωραία…ευχαριστούμε για το playlist, αν και άκουσα μόνο το πρώτο και μερικά από το δεύτερο πρέπει να υπόλοιπα να τα έσπασαν…κρίμα τα χριστούγεννα όπως λέτε τώρα και τότε που θα πάει θα σας γνωρίσω…:p:p:p
Παιδια πολυ ωραιο το παρτυ. Εσκασα 10:30 εφυγα κατα τις 1 και. Πολυς κι ωραιος κοσμος, ωραια μουσικη. Δυστυχως οπως ειπαν και πολλοι προλαλησαντες εμεις οι νουμπς που ηρθαμε ηταν λιγο δυσκολο μες στο χαμο να γνωρισουμε κοσμο με αποτελεσμα μονο να κοζαρω - Better luck next time! Εγω καθομουν στην κατω μερια απεναντι απ τα παιδια που βλεπω στις φωτογραφιες που χουν ανεβει. Εψαχνα τον Ellanor (αν πρεπει να πω μονον ενα) αλλα δε τονε βρηκα (κι η μλκ ηταν οτι σχολιασα στην παρεα μου 2-3 φορες που περασε μπροστα μου τι θεος ηταν αυτος με το μπλουζακι με τις λυσσαρες #-o)
Οποιος ειδε ενα μαλλια μουσατο με μπλουζα Sabbath Master of Reality καταλαβε ποιος ειμαι αλλα δε νομιζω να νοιαζει και κανεναν αυτο
Ειχε πολυ πλακα που ολοι κοζαραν ολους!!!:lol::lol::lol:
καλημερα κ απο μενα!
ηταν οντως πολυ ωραιο το παρτυ. στο επομενο ομως να εισηγηθουμε να
α)παιξει κ καμια γκοθο-μπλακ-ινταστριαλ-μουσικη. (οποιος καταλαβε-καταλαβε!)
β)υπαρχει βαρελι χαινεκεν/γκινεςς κ να βαζει ο καθενας την μπυρα μο-νος του. α, κ ενα βαρελι κιτρινη τεκιλα για τον panagiotis γιατι ηπιε ολο το στοκ του μαγαζιου!
voutiriadou-davidian-panagiotis-outlaw-angmar-ellanor HAIL TO THΥ ΜAJESTIES!!!
επισης χαιρετω κ ολα τα νικ που μου συστηθηκαν αλλα ειμαι πολυ ευγενικη και πολυ κουφη για να ζητησω να μου ξανασυστηθουν!!..ναι ναι…ειμαι και κουφαλογο.
αληθεια φωτος που θα βρουμε?
Καλα εσυ τι φοραγες περιπου? Ειδα μια κοριτσοπαρεα διπλα (θυμαμαι μια κοκκινομαλλα) αλλα και κατι αλλες θηλεις, συνοδευομανε ομως! Το κριμα το παιρνω σαν κομπλιμαν? :p:tomato:
κατω…διπλα στο παραθυρο…πάνω σε ενα τραπεζι με αναφτηρες…κατω απο τα σωρουχα της Μαντονας αλλα πηγαινοερχομουνα …(πλήρεις συντεταγμένες:lol::lol:)
βασικα τα niewbies θα επρεπε να ρωτησετε κανεναν συντακτη στα ντεκσ…που ηταν τα γιουζερς…
καλα και μενα αν δεν με συστηνανε κατι παληκαρια δεν θα γνωριζα κανεναν…μονο τον τρισμεγιστο αουτλο που ειναι μορφη!ρε συ ειχα ολοκληρο νιχιλιστ,τι να ρωτησω…?
κατσε τα εσωρουχα της μαντονας που ηταν?τις μποτες της μπριτνευ θυμαμαι…
Οπως εμπαινες, ολο ευθεια προς τα παραθυρα που βλεπαν την εκκλησια.Εκει ηταν λουτανικ, τολκι, ρειντζελ, κορπσετ.Πανω που σε βρηκα εγω ηταν νεγκατιβ κριπ, φριδομ οφ ποπ, νταρκ οφ δε σαν κλπ