Party rocking.gr@Hard Rock Cafe, 18/10

φιλε Τολκι,
παρολο που η μνημη μου ειναι 24ωρη θα επιχειρησω μια συντομη ιστορικη αναδρομη. λοιπον… η φορουμικη μου δραστηριοτητα πρεπει να ξεκινησε πριν 6μηνες. το βαπτισμα το πηρα στο ροκινγκ-αφορμη ηταν η αναφορα στη συναυλια των HOCICO-, μετα ακολουθησε το ινσομνια, το μαιφοουν και τελειωνω με την τελευταια μου δραστηριοτητα σημερα το πρωι με μια κριτικη μου σε μια αισχρη συνταγη για κεικ στο παθφαιντερ.
αυτα.
υποψιαζομαι οτι κυκλοφορει κι αλλη σκ@τ0πσιχοι εκει εξω κ αντιλαμβανεσαι οτι πρεπει ν αφανιστει.
στο τελος πρεπει να μεινει ΜΟΝΟ μια…

στο αμυδρο ενδεχομενο που δεν καταλαβες: οχι δεν ημουν εγω στο irc.:smiley:

Tελικα ησουν εσυ? :-s

χαχαχαχα βασικα καλησπερα σας…οχι ειπαμε!!!
τι νικ ειχε?

Σκατοπσυχη!

μάλλον το καταλαβε με τη μια…αλλα ετσι ειναι ο τολκης…αστειατωρ:cold::lol::lol:

Κάπου εκεί έξω, όλοι έχουμε κάποιον όμοιο μας… τον οποίο και μπορεί να μη γνωρίσουμε ποτέ… ποιός ξέρει, ποιός ξέρει…

εμότικον που καίγεται, και οι φλόγες το έχουν τυλίξει… είμαι υπό την επήρρεια του πάρτυ ακόμα όπως καταλαβαίνεις… all hail και σε σένα skatopsyxi!!! :smiley:

Περιμενω να πεις εδω το ανεκδτοτο με το καροτο που βρισκεις θεικο γιατι εδω που ειμαι εχει τρελη ζεστη:!:

KILL HER KILL HEEER!!!
μπας κ ημουν εγω… ειλικρινα δεν το θυμαμαι γμτ… τι εγραφε? που να θυμασαι κ εσυ…

Μπα δεν θυμαμαι.Αλλα επειδη εχει κυκλοφορισει το νικ αυτο πρωτη η αλλη πρεπει να το αλλαξεις γιατι κατεχει τα πνευματικα δικαιωματα…Κοινως εισαι FAKE!:stuck_out_tongue:

οχι φιλε μου… με φωναζαν ετσι απο μικρη… πως νομιζεις το υιοθετησα…
το νικ αυτο γενηθηκε μαζι μου.:stuck_out_tongue:

Ήσουν κι εσύ στο πάρτυ…Απόδειξη;

ποτοφγκοοολντ!! χελο μαααν!
τι σου ειναι η ψηψιακη τεχνολογια…σπανια βρισκεις φωτο μου μιας κ καιγονταν τα συμβατικα φιλμ!
δηλαδη ειμαι κ βαμπιρ. και κουφαλογο. και σκατοψυχη. …τοσα προσοντα πια???

Ωραία ήταν, Davidian / Manos / Ifrit / Potofgold κτλ cheers!
Επικές αναλύσεις επι αναλύσεων με Angmar για το τελευταίο Testament και το πόσο θεοί είναι οι Porcupine Tree.
Ban στον Cozy γιατί δεν έβαλε τίποτα από Purple και στον Monte γιατί έκανε τον dj για να μην αναλύσουμε τα του πρωταθλήματος.!!!

potofgold το Amenra !!!

Δεν το πήρα ε; Μου το φέρνεις την επόμενη φορά :wink:

Καρδούλες

ποτ έχεις φωτογένεια :stuck_out_tongue:

ο ποτ εχει τα παντα
γιατι ειναι θεος

u said it men:!:

πουυυυυ είναι οι φωτός της Rangel???

Eτοιμασου να δεις τη φατσα σου στο www.lolitas.com