Party rocking.gr@Hard Rock Cafe, 18/10

Τς, τς, τς… σιγά τα P.R.!! Εκεί στην κιθάρα του Τζόβι κοντά ήμουν σχεδόν όλη την ώρα και ούτε ένα γειά δεν είπες κύριος [-X

Λολίτα είσαι και φαίνεσαι!!!φιόγκε ε φιόγκε:)

Ευχαριστω παρα πολυ δεσποινις κι εγω χαρηκα που σας γνωρισα.

@Red Rum.Σοβαρα,εσυ ησουν?ειδα ενα τυπα με τη περιγραφη που δινεις αλλα που να το περιμενα?κριμα γιατι απ’οτι καταλαβαινω απο το avatar θα τα λεγαμε καλα.Next time.:wink:

Ποστάρετε και άλλες φωτογραφίες ωρέ!!!

Ελεγα να φορεσω το αβαταρ στη μπλουζα (θα με καταλαβαινες 100%), αλλα δεν την εβρισκα #-o Ημουνα με την κοπελα μου κατω μερια κοντα στο τζακετ της μαντονας (μπλιαχ!). Εννοειται οτι θα τα πουμε καλα! Συντομα θ ανεβασω καμια φωτο μου στις φατσες (ουστ ψωνιο), τσεκαρε

Στο facebook του pot υπάρχουν άπειρες :stuck_out_tongue:

Έχει πέσει ο σέρβερ εκεί :stuck_out_tongue:

Κι εγω αμα φοραγα τη We Care a Lot που εχω μπορει να με καταλαβαινες.

Εγω παιδία δεν μπόρεσα να έρθω, και να πώ την αμάρτία μου, σχόλασα αργά εκείνη τη μέρα και βαριούμουν σαν πούστης !:lol:

Απ’οτι έμαθα περάσατε καλα, και υπήρχαν και ωραίες παρουσίες - ναι ξέρεις εσυ, για σένα το λέω - αλλα απότι διάβασα, είναι κρίμα, να υπάρχει η κατάσταση που επικράτει στο μέτρο, ο ένας να κοιτάει τον άλλον και να μην βγάζει κανεις μιλιά! Μήπως την άλλη φορά, να έχομε ταμπελάκια? Κοινώς μία home-made κοντάρδα η κάτι τέτοιο τελος πάντων… :wink:

Τι κατάσταση επικρατεί στο μέτρο; ποιό μέτρο; πίτσα αλ μέτρο; τι είναι μια κοντάρδα; σε ποιά ωραία παρουσία αναφέρεσαι; πως βαριέται ένας πούστης;

ναι αλλα πρέπει να είσαι φίλος του για να τις δεις…άσε που δε ξέρω και το όνομά του

ετοιμάζουμε κάτι συνοδευτικό για το party

stay tuned

we stay

συνοδευτικό? κάνα μεζεδάκι για το ούζο? :stuck_out_tongue:

Για να μην παραπονιούνται οι φίλτατοι rocking dj’s

Eπίσης να πω ότι λυπάμαι που δεν πρόλαβα το playlist του 21’00-23’00, που έσπερνε επίσης, αλλά τεσπά. Αντε στο επόμενο έχουν σειρά οι Angmar, voutiriadou, potofgold, nihilist κλπ!

ελεος και ο φιλιπος μου γνωρισε μονο τον τολκκι??τι να τον κανω τον τολκκι?:p:p:p:lol:

ωπα μηπως ησουν εσυ με το πρασινο σταρακι??εσυ γτ δεν εκανες την πρωτη κινηση?

βρες ενα τροπο να με γνωρισεις…βρες ενα τροπο εχει παει η ωρα τρεις!!

και να μην αναφερω οτι καποιος απο δω μεσα -ονοματα δεν λεμε- με γειωσε οταν του ζητησα να μου δεσει καρφιτσα κατα του ειντς!:(:frowning:

Βάλτε κι άλλες φώτο να δούμε κι εμείς οι κωλυόμενοι τι χάσαμε…

Κατα του καρκινου του μαστου ηταν η καρφιτσα

εγώ νομιζα οτι ηταν κατα του spam…

oxi ήταν κατα της αποψήλωσης του δασους της Τουγκούσκα στη Σιβηρια…Τί λέτε ρεεεεεεεεεεεεεειιι???:lol::lol::lol::lol: