Party rocking.gr@Hard Rock Cafe, 18/10

Xαίρομαι που περάσατε καλά πάντα τέτοια και πάντα να περνάτε όπως γουστάρετε

Mule allman υιέ μου Σάκη άντε ρε κανονίστε να πάμε και μεις στο επόμενο

άντε ρε συνγέροντα κάνε το υπερατλαντικό να σε δούμε και σένα:p

εσυ μακιντος ζηλευεις μου φαινεται που δεν ειχες…:stuck_out_tongue:
νταβι αν ηταν κατα του σπαμ τοτε επρεπε να γεμισουμε τον φριντομ σε ολη την μπλουζα.χεχε

Ναι.Γιατι είναι γκέυ και σε γενικές γραμμές του αρέσουν τα ροζ κορδελάκια.Άλλωστε το δήλωσε και στο παρτυ

μηπως εχουμε τραβηξει τη δηλωση σε βιντεακι??

ομοιοπαθούσα γκερλ μου!! Ευτυχώς που υπάρχουν κ οι ψηφιακές… σας έχουμε ΟΛΟΥΣ καταγεγραμμένους… χε χε χε8)

:lol: Δυστυχώς όχι.Δεν υπάρχουν ντοκουμέντα.Απ την στιγμή που το είπα όμως ΕΓΩ…ισχύει.αυτά

Αυτο δε λεει τιποτα δεσποινις.Αμα δεν υπαρχουν αποδειξεις τιποτα δεν ισχυει(λιγο ακομα και θ’ανοιξουμε μεσημεριανη εκπομπη).:smiley:

Τη Lunatic και την corpsete μου τις έδειξε κι εμένα ο Εllanor αλλά δεν τους μίλησα, ντρεπόμουνα :oops:

έλα ρε!κρίμα ε…είμαστε πολύ φιλικές.Μην κοιτάς τι γράφω εδώ.Από κοντά είμαι μια γλυκιά μπουκίτσα…ρώτα και θα σου πουν

Σε είδα, δίπλα σας ήμουν , μια ψηλή με μαύρο πουκάμισο ήμουν, ένα νεαρό αγόρι και μια κοπελιά, τριάδα ήμασταν

δεν ξέρω…δε σε είδα,αλλά εσύ που με είδες έπρεπε να μου μιλήσεις…την επόμενη φορά ε?

Υπόσχομαι!!

Ξαναλεω…καρτελακι την επομενη φορα με avatar/username…:stuck_out_tongue:

Εγω ημουν με μια μωβ “sex, goals and rock’ n’ roll” μπλουζα παντως:)

good girl:)

8α σου λεγα εσενα!!:stuck_out_tongue:

φώτος απο Rangel και Kourou αναμένουμε!

ε αυτό λέω και γω!!!που είναι οι φωτός οεο?

βρηκα ιδεα!τι καρτελακια και μουφες?μπουζακια θα βγαλουμε με τα νικ μας πισω.σαν αυτα που βγαζαμε στις 5ημερες…χεεχε!και μπροστα θα λεει rocking.gr ……ρε μου…ια :lol::lol::lol:

χαχχαχαχαχ yeah man!

εγω πηγα αλλα για λιγο.οπως ειπα και πιο πριν καθησα μιση ωρα και τα εικοσι λεπτα προσπαθουσα να παραγγειλω.