Χα χα, δατ γουωζ μι, γιες! :lol:
Είπα να κοινοποιήσω και τον δικό μου καταιγισμό απο photos…
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/album.php?aid=63475&id=617849046
Πραγματικά το party τα έσπαγε γιατί ήρθατε όλοι με τρελό κέφι παιδιά και είναι πραγματικά εντυπωσιακό οτι έμοιαζε πραγματικά να είμαστε όλοι μια παρέα…
Αυτό δεν γίνεται έυκολα…
Το Rocking ενώνει…
Ρε με μας που δεν εχουμε φεισμπουκ τι γίνεται?
Συμφωνω με το απο πανω.Να μαζευτουν ολες οι φωτο σε ενα .rar και ραπισεαρ για μας που δεν εχουμε facebook
Να μαζευτούμε R&R, να συνδικαλιστούμε και να απαιτήσουμε περισσότερο blues rock/classic rock :p:lol:
Όταν o Daz διασχίσει τον Ατλαντικό μέχρι και Wizard έρχομαι για να τα πιούμε παρέα! 8)
xexexe!!το εμαθα…παρεακι με γιαννη ε?μας τα ειχατε πρηξει εκει στα σκαλια!!τη μια καθοσασταν την αλλη περναγατε…:lol::lol:
Ama mou peis ti mousiki paizei kiolas. Ama exei Journey count me in
Journey, talisman, Gotthard, AOR, you name it! 8)
Σίγουρα η μουσική εκεί αρέσει περισσότερο σε εσένα παρά σε εμένα και την R&R, για αυτό το έγραψα αυτό!
δεν την κανετε κανα σαββατο για ALLIGATOR,ειμαι εκει στανταρ
Oraia kai tsekaroume kai kanena jazzadiko meta an yparxei :lol:
Bαζει και λιγο thrash,αλλα μην μασάς…
Να συνδικαλιστούμε να συνδικαλιστούμε για τα blues όλα να τα κάνουμε :p:p:p
Μωρέ έλα συ και θα βρούμε που θα πάμε και όσο για το τι θα ακούσουμε άστο πάνω μας και δεν θα χάσεις
Ωραια ητανε…αν κ απο ενα σημειο κ επειτα ηταν καπως ‘‘χαλαρη’’ η μουσικη.Επισης θα προτιμουσα να ακουσω κομματια που δεν τα χω ακουσει τοοοοοοοοσες φορες.Αλλα γουστα ειναι αυτα.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι παραπονιεστε ολοι για το σερβις!!!Προσωπικα δεν ειχα τετοιο προβλημα!Ο καλος κ χρυσος φιλος ellanor,προσφερθηκε να παει να μου παρει ursus απ το μπαρ:p:)Μετα απο κει πηγα σ’ενα ελληναδικο στον Κορυδαλλο κ ορκιζομαι πως δεν περασα το ιδιο καλα!!!
Ορίστε, καταντήσαμε και σέρβις τώρα… [-X
Say what??? 8O
Ε χμ…μεταξυ μας…ξερεις τωρα…η παρεα…ας μην το πουμε παραεξω…
Δεν κατέχω… :-k
Για πες που είναι και τι παίζει.
Αυτές είναι μουσικές για liveάδικα: Aθηνά Live πρώτη επιλογή, Παράφωνο, αλλά και τα half note -Guru έχουν φέρονουν καλύτερους καλλιτέχνες φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. 8)
Daz στο Baked Potato πας ποτέ;
το ALLIGATOR ειναι λ.αλεξανδρας 54 ,παρειστικο μπαρ και μουσικη αναλογα με τα κεφια του dj.απο heavy metal μεχρι grateful dead:bow2::bow2::bow2:τα κερασματα απο τον φιλιππα πανε αβερτα,και γενικως αμα πας 2-3 φορες εχει μαθει ολο το μαγαζι.ο μεσος ορος τςν ηλικιων ειναι μεγαλος
Kαλό ακούγεται!
Θα φροντίσω να έρθω.
Λόγω θέσης μάλλον με βολέυει να πάω μετά από κανένα live.
Δεν ήξερα πως υπάρχει μπαρ στην Αθήνα που να παίζει Dead… 8)
αααααα.εσενα σε ειδα.ημουν απεναντι σου.εγω φοραγα μπλουζακι drink em all
Περιεργο! Αν και το σλογκαν ειναι απ τα αγαπημενα μου διαχρονικα, δε θυμαμαι ρε γμτ να το προσεξα :-k#-o
Μα ποσο στην κοσμαρα μου ειμαι?