Ο Paul Bostaph ξανά στους Slayer

Η μπάντα μόλις ανακοίνωσε ότι καλωσορίζει πίσω στις τάξεις της τον άλλοτε drummer της, Paul Bostaph… Επομένως Lombardo γιοκ. Επίσης βγαίνουν σε περιοδεία με κάποιον άλλο κιθαρίστα ονόματι Gary Holt… Οι αντιδράσεις αναμεικτες…

επιτέλους κ ένα καλό νέο… :smiley:

Ψάξτε και κάνα άλλο θρεντ να το ποστάρουμε κι εκεί το συγκλονιστικό γεγονός.

Κατά τ’ άλλα:

με κάποιον άλλο κιθαρίστα ονόματι Gary Holt…

Γελάει ο κόσμος.

Άστονα μωρέ τον άνθρωπο :lol:!

:lol::lol::lol:

Mε καποιον αλλον, ονοματι Gary Holt λεει :lol: :lol:

…που παιζει σε καποιους Exodus…οι αντιδρασεις αναμεικτες…

Araya - King - Holt - Bostaph

Δεν ειν’ κακό… :-k

Προφανώς μετα τον Jeff ο καθένας μου ακούγεται ως “κάποιος”. Επίσης τσεκαρετε το βρισιδι που ρίχνουν οι fans στη σελίδα της μπάντας στο Facebook για την είδηση αυτή. Εκεί πήγαινε το “αναμεικτες”.

Καλά άσε τα σάπια τώρα, όταν γράφεις “κάποιος Gary Holt” δείχνεις ότι δυστυχώς είσαι ψιλομυρωδιάς από μέταλ, χωρίς παρεξήγηση. Θα έγραφες πότε “κάποιος Mustaine” ή “κάποιος Hammet”;

Οταν έβλεπα live τους Exodus πολλοί εδώ μεσα δεν είχαν γεννηθεί. Ηταν σαρκαστικο το σχόλιο. Κανένας μετα τον Jeff! Τόσο απλά.

Παίζει ήδη δύο χρόνια μαζί τους.

Τον αναπληρωνε. Δεν τον αντικαθιστουσε.

This is funnier than I ever thought.

Κλαίω με μάχη μεταλοφροσύνης…!! :stuck_out_tongue:

Ηταν οντως καλο το “καποιος Gary Holt”… :smiley: Ευχαριστο που θα μεινει για να καλυπτει το κενο του Hanneman γιατι μιλαμε για κιθαριστα που κολλαει απο πολλες αποψεις στους Slayer. Οσο για την επιστροφη Bostaph ξενερωνω γιατι σαφως ηθελα τον Lombardo, αλλα αν υπηρχε ενας που θα δεχομουν να τον αναπληρωσει αν δεν τα εβρισκαν αυτος ηταν ο Bostaph.

Αναμενόμενο ότι ο Μπόσταφ θα επέστρεφε, τι την ήθελαν την ανακοίνωση. Χάσιμο χρόνου. Καλός είναι πάντως αν και περίμενα μετά τον θάνατο τουΤζεφ να αφήσουν τους τσακωμους για το τίποτα.

:lol::lol:

epic thread

δεν ειναι κακος ο Bostaph αλλα δεν νομιζω οτι ηταν η καταλληλη στιγμη να ερθει.
Επρεπε να τα βρουν με το Lombardo.

Τον Dave ούτε τον ρωτήσανε τελικά…