καλή είναι ρε παιδιά δεν αντιλέγω. απλά βάζω προτεραιότητες με δεδομένο ότι δεν ψήνομαι και τρελά να δω Di Anno. απλά θα πήγαινα για τη φάση.
πχ Uli Jon Roth που γούσταρα τρελά έσκασα 18άρι
καλή είναι ρε παιδιά δεν αντιλέγω. απλά βάζω προτεραιότητες με δεδομένο ότι δεν ψήνομαι και τρελά να δω Di Anno. απλά θα πήγαινα για τη φάση.
πχ Uli Jon Roth που γούσταρα τρελά έσκασα 18άρι
IΩΑΝΝΙΝΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ : BOXX
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ : KYΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ :TWINHEADS M.C. CLUB
Αγορασα προχθες εισιτηριο Νο. 0357 απο το No Remorse. Εν τω μεταξυ γιατι στην κεντρικη του rocking στο προγραμμα των συναυλιων εχει σαν σημειο προπωλησης μονο το ticketarena.gr? Στο οποιο ticketarena εχει και εισιτηρια με 10 ευρω αλλα κραταει αλλο 1,60 ως προμηθεια, οποτε δεν εχει νοημα, πηρα με 12 απο το No Remorse.
πηρα το Νο. 78 σημερα απο τα 100 πρωτα εισητηρια μιας και εδωσα 10?! Οποιος ερθει στο Block 33 ας φερει 2 ζευγαρια γαντια και μια μπάλα ποδοσφαιρου να παιξουμε λιγάκι!
χαχα.Αθηνα παντος θα εχει κοντα στα 500 ατομα μπορει και παραπανω.και μετα λενε για τι δε πανε πανω να παιξουνε οι μπαντες.
Για Σέρρες
[SPOILER][/SPOILER]
το σετλιστ ειναι γτμ…[-X
farewell tour ειναι ρε πουστη μου, φτιαχ’το λιγο…
Μήπως είναι farewell αλά Σκόρπιονς;
το σετ θα ειναι αλλο εδω.θα παιχτει ο πρωτος δισκος των maiden με τη σειρα τα τραγουδια.
Τα τραγούδια δεν θα παιχτούν με τη σειρά. Θα παιχτεί όλο το Iron Maiden, 5-6 από το Killers, σίγουρα το Blitzkrieg Bop και ίσως ακόμα μία punk διασκευή (για δικά του κομμάτια δε ξέρω)
λιγοι και καλοι καλυτερα!!!
ναι! και να μπει μεσα ο διοργανωτης και να μην ξαναερθει μπαντα στην Θεσσαλονικη! και το καλοκαιρι να γκρινιαζουμε γτ δεν ερχονται οι Μεηντεν! :roll:
οπως και να εχει γαματα θα περασουμε οποιος δεν ερθει θα χασει…
Ανακοινώθηκαν οι ώρες που θα εμφανιστούν τα συγκροτήματα στη συναυλία του PAUL DI ANNO στις 30 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.
Doors open: 19.40
Hattie Green :20:00 - 20.30
Maidenance: 20:40 - 21: 30
Sorrowful Angels : 21:45 - 22:15
Paul Di Anno: 22.30 - 23:45
#-o 1 κ 15???
Τοση μπυρα αντεχει, μετα λιποθυμαει :D!
Jack
εχουμε κανα νεο απο πατρα;;
Μου φαινεται πολυ λιγο το 1 ωρα και 15 λεπτα, ας ειναι ομως η φωνη σε καλα επιπεδα (οσο γινεται) και δεν πειραζει, θα ακουσουμε ολοκληρο το ντεμπουτο ρε γαμωτο…
Πολυ καλα σημερα. Η φωνη μια χαρα. Ειχε και αρκετο κοσμο.