Paul Di' Anno Greek Tour 2013

γεματο το kyttaro.χαμος στο ισιωμα.maidenance απο τις καλυτερες εμφανισεις του.κοσμος τραγουδαγε καθε στιχο.οπως και στον dianno που παιζει να ηταν και η καλυτερη εμφαση του τουρ.εκλεισε πολλα στοματα νομιζω.μετα εκατσε και υπεγραφε στο καμαρινι και φοτος .σε οσους πηγαιναν.περισοτερα αυριο.οσοι δεν ηρθαν απλα εχασαν.καποιοι ειχαν φερει εκτος απο τα κλασσικα πανο.και ενα τεραστιο που επιανε ολο το μπαλκονι πανω.

νταξει καλα ητανε…ειχε διαθεση,φωνη κομπλε, I’m gonna kick you in the face σε καποιον που τον εβρεξε, κραξιμο στους maiden, κλασικα πραγματα…

καλυτερη στιγμη του λαιβ το prowler που πραγματικα εγινε της τρελης…

Διαβαζω οσα εχετε γραψει και νιωθω σαν να πηγα σε αλλη συναυλια… Για εμενα ο Di’ Anno ηταν σκετη απογοητευση… Τον ειχα ξαναδει και το 2010 και δεν ειχα τιποτα μεγαλες προσδοκιες αλλα και παλι με απογοητευσε απιστευτα χθες.

Ας τα παρω με την σειρα. Τους Hattie Green δεν τους προλαβα, οταν μπηκα ειχε μολις τελειωσει το set τους. Οι Maidenance που τους εχω ξαναδει ηταν εκπληκτικοι, απεδωσαν εξαισια τις κομματαρες των Iron Maiden με παθος, σεβασμο και αγαπη για αυτο που κανουν. Ειδικη μνεια αξιζει στον τραγουδιστη του σχηματος που ηταν απλα αψογος. Τα 50 λεπτα της εμφανισης τους περασαν νερακι και μας εβαλαν στο καταλληλο mood για τη βραδια. Ανυπομονω να τους ξαναδω.

Ακολουθησαν οι Sorrowful Angels που με ηταν πολυ καλοι με το Gothic Metal τους να δειχνει ξεκαθαρα τις επιρροες τους. Πολυ ωραια κομματια και καλη σκηνικη παρουσια ειδικα απο τον μπασιστα τους που ξεχωριζε. Τα αρνητικα ηταν οτι τα φωνητικα σε καποιες φασεις δεν ακουγοντουσαν οπως επρεπε και μου εκανε κακη εντυπωση η υπαρξη πολλων samples αντι για πληκτρα.

Και πλησιαζε η στιγμη που ολοι στο Κυτταρο περιμεναμε με τον Paul Di’ Anno να βγαινει στην σκηνη εχοντας τους Sorrowful Angels σαν backing band. Ο κοσμος τον αποθεωνε απο την πρωτη στιγμη και ο χαμος ξεκινησε. Στα πρωτα 4 κομματια γουσταρα και η συναυλια ηταν αυτο που περιμενα αλλα απο εκει και περα η πληρης απογοητευση. Αρχικα τα τραγουδια παιζοντουσαν διαφορετικα απο οπως τα εχουμε συνηθισει, πιο γρηγορα. Και αντε αυτο το περιμενα απο τον “πανκη” Di’ Anno. Το βασικοτερο αρνητικο ηταν η φωνη του και ο τροπος που τραγουδουσε τα κομματια. Ετρωγε τους μισους στιχους, αφηνε πολλα σημεια στο κοινο και σε ελαχιστα σημεια τραγουδαγε τα κομματια οπως επρεπε να τα τραγουδαει. Ακυρα “και καλα” growls, κατι “νανανα” αντι στιχων, ολα τα ακουσαμε χθες. Επισης απο το μισαωρο και μετα ο ανθρωπος υπεφερε και ειχε κοκκινησει, οταν τραγουδουσε καποιο γρηγορο σημειο μετα λαχανιαζε, εφτυνε κατω, πηγε 3-4 φορες να πνιγει… Πανωλεθρια. Και το αποκορυφωμα ειναι που τον πηραν υποβασταζομενο λιγο πριν το τελος και στα τελευταια κομματια ηταν καθιστος και βγηκε και ο τραγουδιστης των Hattie Green στο Running Free για βοηθεια. Το setlist ηταν καλο με 3 πολυ δυνατα κομματια απο την προσωπικη του δισκογραφια, το υπεροχο Marshall Lockjaw (που το γαμησε) και το The Beast Arises απο τους Killers οπως και το Children Of Madness απο τους Battlezone. Η κλασικη διασκευη στο Blitzkrieg Bop των Ramones και απο Iron Maiden επαιξε το ντεμπουτο εκτος των Strange World και Iron Maiden και απο το Killers τα Wrathchild, Murders In The Rue Morgue, Genghis Khan, Killers και Purgatory. Πρωτα απο ολα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιχτηκαν τα Strange World και Iron Maiden, οταν λεμε οτι θα παιχτει ολο το ντεμπουτο εννοουμε ολο. Και κατα δευτερον σχεδον ολα τα κομματια τα βιασε πραγματικα… Σε φασεις προσωπικα ενιωθα λες και μας κοροϊδευε. Και κατι που δεν μου εχει ξανασυμβει σε συναυλια, απο μια φαση και μετα παρακαλαγα να τελειωσει. Δεν μπορουσα να αντεξω αυτο τον βιασμο αυτων των κομματιων απο την αγαπημενη μου μπαντα απο εναν τυπο που πλεον δεν το ‘χει και μαλλον δεν το νιωθει και το κανει μονο για τα λεφτα. Οσο για τα σχολια που εκανε για τους Iron Maιden εκτος απο κομπλεξ βγαζουν και μια κακομοιρια… Κριμα για τον Paul Di’ Anno του Live At The Rainbow να εχει καταληξει ετσι, θα τον σεβομουν αμα ειχε αποσυρθει αλλα αυτο ειναι κοροϊδια… Και το 2010 η φωνη του δεν ηταν σε τιποτα καλα επιπεδα αλλα τουλαχιστον τοτε προσπαθουσε πιο πολυ και ειχε περισσοτερο παθος, χτες ηταν για λυπηση.

Ο κοσμος φανηκε να γουσταρει λογω των κομματιων κυριως απο εκει και περα οπως ειπα και στην αρχη δεν ξερω αν ειμαι εγω ο περιεργος αλλα ο Di’ Anno ηταν τραγικος. Πριν το live ειχα σκοπο να βγαλω φωτογραφια μαζι του και ειχα παρει και τους πρωτους 2 δισκους των Maiden για υπογραφη αλλα μετα την συναυλια δεν ειχα καμια ορεξη να δω εναν καλλιτεχνη που ειχε αποτελεσει βασικο μελος της αγαπημενης μου μπαντας και τωρα ειναι σε αυτη την κατασταση. Κοψτα ολα Paul, δεν τα αντεχει αλλο ο οργανισμος σου.

Και κατι ακομα. Εκει στο Κυτταρο γιατι δεν ειχαν εξαερισμο χτες και γιναμε λουτσα? Ακομα και στα κενα μεταξυ των συγκροτηματων ησουν ακινητος και εσταζες απο τον ιδρωτα, ελεος δηλαδη, δεν νιωθουν οι ανθρωποι?

πλάκα-πλάκα , μόλις γύρισα απο το Remedy που είναι δίπλα απο το σπίτι μου και τραγουδούσαμε το prowler και το charlotte μαζί με τον hooligan-o τον Di Anno.

απο το 95 πηγαίνω σε συναυλίες, το σημερινό το θεωρώ προσωπικό highlight

Πρεπει να ηταν καπου στο 93 που τον ειχα δει στο Ροδον αν δεν κανω λαθος μαζι με Metal church , vicious roumors και αλλους και ειχα φαει απιστευτο ξενερωμα. ΔΕΝ υπηρχε περιπτωση να το ξαναδοκιμασω 20 χρονια μετα!

πριν από λίγο τελείωσε και το live Σερρες. Γενικά ωραία κύλησε η βραδιά. Κλασικά μέτριος ήχος λόγω του ακατάλληλου χώρου (αλλά και μοναδικού διαθέσιμου όπως γνωρίζω) αλλά αρκετός κόσμος που γούσταρε κάργα.

Το εψηνα να ανεβαινα Σερρες για Di’Anno αλλα μολις ειδα οτι ο χωρος ειναι ο Ορφεας λεω απο μεσα μου ‘‘δε σφαξαμε’’!50 ευρω βενζινες και κανα 20αρι το ticket για να ακουγεται και να φαινεται αισχος δε δινω!
Κριμα που δεν τον εφεραν Λαρισα,οσο και να γκρινιαζω για το stage ειναι ετη φωτος καλυτερο απο τον Ορφεα.
Κατι εχουν εδω με τους πρωην των Maiden.Και με τον Blaze το 2010 ειχε στραβωσει η φαση.

Ο Ορφέας δυστυχώς είναι πολύ κακός χώρος από κάθε άποψη αλλά επειδή γνωρίζω προσωπικά τον διοργανωτή ξέρω πως ή εκεί η καθόλου οι metal συναυλίες στην πόλη.

Απορια. Μονο σε εμενα φανηκε τραγικη η φωνη και γενικα η αποδοση του Di’ Anno?

Στο Remedy μια μερα μετα ηταν οντως τοσο καλος?

Ε καλά τι φώνη να βγάλει ο άνθρωπος. Εδώ 2 φορές άναβε τσιγάρο στην σκηνή επάνω να πούμε :lol: Για την ιστορία τον είδαμε, δεν ήταν κακός και μόνο η χροιά της φωνής στα παλιά maiden έφτανε και περίσσευε.

Στο Κυτταρο μου φανηκε πολυ κακος και η χροια ηταν εκει μονο σε 3-4 κομματια, τα υπολοιπα τα βιασε πραγματικα… Ποσο πιο σκατα να ηταν δηλαδη, εδω πηγε να πνιγει και δεν την παλευε μια.

δεν τον λες και κακό. είχα πολύ χαμηλές προσδοκίες και αφού “έβγαλε” το purgaratory και το murders, όλα καλά.
αν και πρέπει να έπαιξε κανα 2 τραγούδια λιγότερο απο το Κύτταρο και την Πάτρα.

στα συν , είναι ότι ήταν τελείως παρείστικη φάση .όλοι οι παλιοί (όσοι το μάθαμε) χεβυ-μεταλάδες της πλατείας και απο τους φοίνικες , μαζί με τον τραγουδιστή του Killers και του Iron Maiden.
δεν είχε το feeling συναυλίας , αλλά σαν να συναντάς ένα πολύ παλιό φίλο.

O Παναγιώταρος τραγουδάει Maiden;

στο κυτταρο ειπε οτι δεν ειναι farewell tour αλλα η τελευταια που θα παιξει κομματια απο μειντεν, θα παιζει λεει πιο χεβυ κομματια κ οχι τοσο γκει…#-o τις ελεγε κ στις αλλες συναυλιες αυτες τις παπαριες??

τρολαρε μαλλον

Ναι απ οτι καταλαβα αυτες τις παπαριες τις λεει σε ολες τις συναυλιες και χαιρεται.
Χθες στη Θεσσαλονικη η αποδοση του εμενα μου φανηκε πολυ τιμια και τις τσιριδες τις εβγαζε και δεν εχασε πουθενα τα λογια του οπως ειχα διαβασει εδω μεσα.
Απαραδεκτος βεβαια γιατι με μια ωρα και ενα τεταρτο δεν πας πουθενα. Και εννοειται οτι δεν επαιξε ολοκληρα τα αλμπουμ

…έγινε τελικά στις Σέρρες?..εκεί δεν είχαν παίξει και οι Tankard?:):!:

Καλη αποδοση ειχε ο παππους στην Θεσσαλονικη! Πολυ πιο απογοητευτικο τον περιμενα! αλλα ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞ βγαζει! κυριως για τον Βρασιδα! και οι παντες του φταινε! οι μουσικοι του του φταινε! ο κοσμος του φταει! ο ηχοληπτης του φταει! φτανει ρε Πωλ! κουραζεις! αυτα!

θα συμφωνησω και εγω με τους προηγουμενους…παρα πολυ κομπλεξ…δεν γινεται να εχουν περασει 30 χρονια απο τοτε που το διωξανε απο τους μαιντεν και ακομη να κλαψομου@@ιαζει για αυτο το θεμα…δεν μπορει να γκρινιαζει για την μπαντα και για τον κοσμο…λες και αυτος ειναι ο κυριος περφεκτ…να κραζει το συγκροτημα που τον ανεδειξε…και τελος να κλεινει με ραμονες…και να μην παιζει τουλαχιστον το αιρον μαιντεν…αυτα τα αρνητικα…λιγος κοσμος κατα τα αλλα στο μπλοκ…που ειναι οι χιλιαδες που θα πανε να δουνε μαιντεν??εε??..κατα τα αλλα αρκετα τιμιος…αν και καποια κομματια τα ψιλοσκοτωσε αλλα τον συγχωρουμαι