Εκεί παίζουν όλοι βασικά. Ο μόνος άλλος χώρος είναι το ανοιχτό θεατράκι που προφανώς είναι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες,
Καποια στιγμη νομιζω εκανε και χειρονομια στον ηχοληπτη γιατι μικροφωνιζαν τα μονιτορ:lol::lol:
Γιατί πολύ καλά ήξεραν ότι αυτό που θα έβλεπαν δε θα ήταν maiden. Αντιθέτως πολύ παραπάνω κόσμο από το αναμενόμενο είχε πιστεύω. Μάλλον όλοι είπαν 10 εύρω είναι δε βαριέσαι (όπως και γω).
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δε δίνω λεφτά για di’ anno, και αυτό όχι για την απόδοσή του, καθώς όλοι ξέραμε τι θα δούμε, αλλά εξαιτίας του παλιοχαρακτήρα του και του ότι δε σέβεται τίποτα. Και άμα αυτό ορισμένοι το θεωρούν ως τον ορισμό της αλητείας είναι γελοίο.
Σήμερα Γιάννενα: Κάκιστος ήχος, απίστευτη βαβούρα, οι Angels δυστυχώς δεν το έχουν στις διασκευές των Maiden, πολύ μέτρια παιγμενα τα κομμάτια, ίδιο σετλιστ με τις άλλες πόλεις, ο Ντιάννος προσπαθούσε τίμια, αλλά δεν …
Παραδόξως δεν μίλησε για τους “former buddies” του, πέρα από κάποιες ατάκες για Bruce Dickinson, βρίστηκε κλασικά με έναν τύπο που φώναξε Fear of the dark, μας είπε ότι ακολουθεί περιοδεία σε Ινδία (???) κ Αυστραλία και έφυγε υποβασταζόμενος. Πάλι καλά που βγήκε για encore.
Πάντως πόσο απίστευτα είναι ΟΛΑ τα κομμάτια των δύο πρώτων δίσκων!!!
Ωπα δεν καταλαβα; Και τι εγινε που εκλεινε με Ραμονες δηλαδη; Μας χαλασε κυρια Αθηνα; ε; ε; αντε να ουμε!
χαχαχαχ…σου πα και απο κοντα ποιο ειναι το θεμα μου ας μην επαιζε ραμονες ας επαιζε το αιρον μαιντεν…δεν θα σε χαλνουσε πιστευω:p
Συνεχίζει να δικαιώνει τους Maiden που τον έδιωξαν. Τόσο λόγω απόδοσης, όσο και καταχρήσεων και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς. Τουλάχιστον αν είναι να παίζει Maiden διασκευές επί 30 χρόνια ας το κάνει πιο επαγγελματικά.
Εχω δει και τους Ted Turner’s Wishbone Ash να παίζουν live όλοκληρο το Argus, εκείνοι το έκαναν άψογα τιμώντας πλήρως την ιστορία τους.
Τους Martin Turner’s Wishbone Ash μηπως ;
Αυτο δεν ηταν Maiden ηταν ο Di’ Anno που τραγουδαγε απαισια τα τραγουδια του αρχηγου που τον εκαναν ονομα τον μαλακα και κραζει κιολας…
Ουτε εγω δεν ξαναβλεπω Di’Anno, 2 φορες ηταν αρκετες. Απο εκει και περα εμενα με πειραξε και η αθλια αποδοση, αν δεν μπορεις δεν βγαινεις σε περιοδεια, αυτο ειναι ξεφτιλα.
Θα τον ευχαριστω για παντα για την αποδοση του και την συμβολη του στα 2 πρωτα [B]ΕΠΗ[/B] των Iron Maiden, αλλα ετσι οπως εχει καταντησει με τσαντιζει και με θλιβει ταυτοχρονα.
Εννοειται με πειραξε και μενα η αθλια αποδοση του αλλα ως προς αυτο ειχα παει προετοιμασμενη καθως ειχα δει κανα δυο βιντεακια στο youtube. Αλλα ως προς αυτα που ελεγε, το υφακι του, τις παραξενιες του (τον ηχοληπτη μονο που δε πηγε να τον πλακωσει λες και αν διορθωνοταν το μικροφωνο θα εκανε διαφορα το λαιβ) και γενικοτερα ολα τα κολληματα και τις μαλακιες που κουβαλαει αυτος ο ανθρωπος με αφησαν αφωνη και ακρως εκνευρισμενη μπορω να πω. Γνωμη μου ειναι ας το ληξει τωρα, ο,τι ηταν να δωσει το δωσε.
πάλι καλά που δεν έγραψα και Tina Turner
http://www.rockhard.gr/rockhard/news/8420-paul-di-anno-opera
να και μερικά “γαλλικά” σε οπαδό στη Θεσσ. που φώναξε Bruce …
αμα ο οπαδος πληρωνει εισητηριο σε συναυλια Ντι Αννο για να φωναξει Μπρους και μπουνιδι να φαει καρφι δε μου καιγεται.
Απο τη μία αυτό…αλλά απο την άλλη… δεν έχετε βαρεθεί ρε παιδιά έναν άχρηστο τύπο που το μόνο που κάνει είναι να γίνεται λιώμα και να ζεί σε τέτοια φάση; Εννοώ δεν ξέρω, ο Di’anno για εμένα απλά είναι η σκιά του εαυτού του…
Ο τύπος που δε θα κάνει τον κόπο να κατέβει και να μαυρίσει τον τυπά που φώναξε Bruce Dickinson, και αντί αυτού θα στείλει τους ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ του θέλει να λέγεται ΠΑΝΚ???
Στη σηδιρά παρθένο μέσα! ΤΩΡΑ!
[spoiler]
Martsapso21 16 hours ago
Kala o anthrwpos akoma gamaei. Ton eida sthn Athina kai htan apisteutos. Xilies fores na paizeis kalh mousikh se club me 100-200 atoma para se terastia stadia me ksepesmeno opera-metal, gia mena toulaxiston.
Τελικά, όντως opinions are like assholes, everyone has one.[/spoiler]
#-o Απλα γελοιος.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ! +10000000 :thumbup:
ποσο δικιο παιζει να εχεις… αν και στη συναυλια ισχυριστηκε οτι απο εδω και περα θα παιζει αληθινο χεβι μεταλ