ρε σαλονικιωτες μιλατε… μη ντρεπεστε… το σετλιστ ηταν το ιδιο με αυτο που εχει γραφτει πιο πριν??
σε δυο μερουλες θα τον απολαυσουμε κ εμεις… αν δεν πεσει το ροντεο…:-k
ρε σαλονικιωτες μιλατε… μη ντρεπεστε… το σετλιστ ηταν το ιδιο με αυτο που εχει γραφτει πιο πριν??
σε δυο μερουλες θα τον απολαυσουμε κ εμεις… αν δεν πεσει το ροντεο…:-k
δν μπορώ να περιμένω !
Hταν τελεια!Μας θυμισε τα παλια!Το playlist οπως το ειχαν ανεβασει τα παιδια εδω.Ηταν τελεια,γουσταραμε με την καρδια μας και φυσικα εκανε αναφορα στο χαμο του μεγαλυτερου τραγουδιστη που εβγαλε το παγκοσμιο rock.Θελουμε κι αλλα τετοια ωραια στο Βολο γιατι σημερα το στηριξαμε και δωσαμε βροντερο ‘’‘παρων’’.
Εκτός του ότι αφιέρωσε το Remember tommorow στον Dio, ανέφερε τους Ramones ως την καλύτερη μπάντα όλων των εποχών.
Όμως η κορυφαία ατάκα ήταν: “You don’t have any cocaine here. I could make millions in this country”
ΘΕΟΘΕΟΥΛΑΣ
20 ευρω μαζι με μεγαλη μπυρα εχει στην πατρα η εισοδος πληροφοριακα παιδες τλκ…
εννοείται πως το βράδυ θα είμαστε εκεί.
ένα κομμάτι της ιστορίας των Iron Maiden έρχεται στην πόλη μας (που είναι γεμάτη χαρλεάδες αυτές τις μέρες και επιτέλους δείχνει ενδιαφέρουσα πολη) και δεν μπορούμε να λειπουμε…
να αναφέρω πως πριν πάω στη συναυλία δν περίμενα κ πολλά από τον Ντιανο . απότι είχα ακούσει η φωνή του δν είναι όπως τότε … απλά πήγα για να περάσω καλά κ να ακούσω μερικά από τα αγαπημένα μ τραγούδια λαιβ .
ας τα πάρουμε με τη σειρά .
κόσμο είχε αν κ θα μπορούσαν να έρθουν περισσότεροι … (για δεδομένα βόλου όμως καλά τα πήγαμε).
οι Lizardia π παίξαν στην αρχή παίξαν το doom-stoner τους κ γέμισαν τα αυτιά μας με τις βαριές μελωδίες τους . η αλήθεια είναι πως δν είναι το στυλ μ αλλά τους παραδέχτηκα … τοχουν άσχημα τα παλικάρια . (ο τραγουδιστής με μπλούζα Witchfinder General … 8O )
μετά αναμονή για να βγει ο “καράφλας” …
το θέμα του “νονού” και νάτος !
παιδιά ότι εντύπωση είχα πριν για τον τύπο άλλαξε στο δευτερόλεπτο … η φωνή , ναι , δν είναι η καλύτερη αλλά δν είναι καθόλου άσχημη … τέτοια καύλα , τέτοια πόρωση σαν να τραγουδάει τα τραγούδια για 2-3 φορά … ο τύπος είναι απίστευτος . ένιωθε τα τραγούδια και τα ερμήνευε όλο πάθος !
οι διασκευές στους maiden είναι όλες πολύ πιο γρήγορες ! αυτό το “murders in the rue morgue” … τόσο γρήγορο π δν μπορούσες να πεις το ρεφρέν … να μην μιλήσω για τα δικά του τραγούδια π βαράνε άσχημα ! το σετλιστ είναι όπως ανέβηκε πριν από μερικές μέρες .
μη το σκεφτείτε καν ! δείτε τον !
highlights : ο “νονός” πριν και μετά τον Ντιάνο .
“This song is dedicated to my ex-wife !” “Ma Puta” :lol:
η αφιέρωση του “Remember tomorrow” στον DIO !
η ατάκα για την κοκαϊνη π ανέφερε κ ο Deckard
“I got a new song for you motherfuckers ! Can you see my POKER FACE ?” :lol:
ο κόσμος από κάτω να φωνάζει ΝΤΙΑΝΟ - ΝΤΙΑΝΟ ! και αυτός να απαντάει … " Fuck you dickheads ! this shit is for rock-stars ! " :respect:
και άλλα πολλά π τώρα δν μ έρχονται …
ps. ο μακρυμάλλης κιθαρίστας (μωβ κιθάρα - μαύρη τελε) μ φάνηκε πολύ γνωστός … σαν να τον έχω δει κάπου … ξέρει κανείς τπτ ?
Αν έχω καταλάβει καλά ο χρήστης Moon_Madness είναι ο ντράμερ τους.
Πες τίποτα για την μπάντα βρε άνθρωπε, αφού σπέρνεται.
Εγώ βλέπεις είχα όλη τη καλή διάθεση:p
Χαιρετώ την μεταλλοροκοφορουμοπαρέα του Βόλου (κι όχο μόνο) !! Χθες ήταν πολύ καλά παιδιά, περίμενα λιγότερα για να είμαι ειλικρινής αλλά ο Dianno πραγματικά έσπειρε! Πολύ κέφι και έβγαλε καλή φωνη! Και το συγκρότημά του μια χαρά! Ο άνθρωπος όμως δεν την παλεύει. Πήγα να του μιλήσω και ήταν πολύ αγχωμένος και μέσα στην κακομοιριά! Όλο έλεγε ότι θέλει να πάει να βρεί τους δικούς του, κλαιγόταν σαν παιδάκι με έναν πολύ μίζερο τρόπο…τι να πω…
Ναι φίλε deckard είμαι ο drummer των Lizardia και ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια όπως επίσης και τον diskovolos. δεν έχουμε παίξει πολλές φορές και χθες το καταχαρήκαμε!!! Να είστε καλά παιδιά, ελπίζω να τα πούμε εκτενέστερα από κοντά!!
Τι εννοείς δεν την πάλευε καθολου; Δεν επικοινωνούσε; Αυτόγραφα και τετοια αρνητικος ήταν;
Υπέγραφε αυτόγραφα και έβγαζε και φωτογραφίες αλλά είχε μία στάση του στυλ “αντε τελειώνετε τσογλάνια” και μιλούσε συνέχεια με τον manager για το με πόσους θα έρθει ακόμα σε επαφή! μπορεί να είχε πιεί τον άμπακο ο τύπος ή να μην γούσταρε και πολύ αφού ξέρουμε ότι σαν χαρακτήρας δεν είναι και το καλύτερο παιδί και αυτό ψιλοφάνηκε…
Kαλά εννοείται κομμάτια θα ήταν, οποιος διαβάσει το βιβλίο που έχει γράψει δεν θα πιστεύει στα μάτια του. Εκει εξηγεί για τα ναρκωτικά, τα ποτά τις groupies. Συμφωνα με τα λεγόμενα του σπάνια είναι νορμάλ και έχει καταληφθεί από παράνοια αφού είναι εθισμένος σε πολλά γι’αυτό σε ρώτησα πως αντιδρούσε…
Πάντως άσχετα με όλα αυτά, αξίζει να πάει κάποιος να τον δεί! Αποδίδει καλά για την ηλικία και τις καταχρήσεις του! Περάσαμε πολύ καλά και υπήρχε η αίσθηση οτι είναι κάτι σαν πάρτυ με τρελό κέφι και όχι απλά μία πολύ καλή συναυλία!
Αυτό που αναφέρεις το έχουν πει πολλοί, καλή φάση. Θα τον τιμήσουμε και στην Αθήνα…
καλά γενικά δν νομίζω να υπέγραφε αυτόγραφα , είναι αντι-ροκ σταρ .
αλλά γενικά δν τον είδα κ πολύ καλά. υποβασταζόμενος περπατούσε …
Εγώ πάντως όταν είχε έρθει Καβάλα 2-3 χρόνια πριν και αυτόγραφα και φώτο και τα πάντα όλα πήρα. Θα μου πεις πέρασε καιρός από τότε
ετσι ειναι…
ο Paul Di’Anno εχει στο κεφαλι του πραγματα που δεν του επιτρεπουν να κανει πρόγραμμα πως θα σταθει και πως θα συμπεριφερθεί…
ζηλευω παντως εσας που τον ειδατε…
Πάντως πιστευω ότι του έχει μείνει τρελό απωθημένο που έφυγε απο maiden με κλωτσιές και που η μετέπειτα καριέρα του ήταν αποτυχημένη (τώρα κάτι σας λέω)! Αυτό ΣΙΓΟΥΡΑ τον έχει επηρεάσει και μη σου πω του διαμόρφωσε και τον χαρακτήρα!!