Ε, σε κάθε συναυλία να τραγουδάει όλος ο κόσμος τα τραγούδια που έχει γράψει αυτός που σε 'διωξε από την πρώτη σου μπάντα και στα δικά σου βουβαμάρα… εμένα πάντως θα με επηρέαζε κάπως.
Oπως τα λεει ο Moon ειναι.Χθες ηταν φοβερα,ο Di Anno απροβλεπτος σαν τυπος,αλλα ροκας τρελος και με τσαμπουκα.Παιδια πειτε κι αλλα για τους Lizardia γιατι ειναι ντροπαλοι και δεν προβαλλονται πολυ.Πες τα του ρε Deckard,ολοι το ξερουμε οτι σπερνουνκαι το διαπιστωσαμε ξανα χθες.Αντε εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να τους τα λεω!!!
ντροπαλοι :oops: θα βγούμε με πανό στους δρόμους τότε την άλλη φορά πριν παίξουμε!!
Τωρα να απαντησω?
ΑΠΑΝΤΑ ΡΕ!
Lizardia rules φορεβα!!!
Τερμα το off topic τωρα.
get a room !
αυτό ήθελα να ακούσω! Τώρα μπορώ να φάω το δείπνο μου ήρεμος…
Οχι μωρέ και στους Maiden τα ίδια έκανε για αυτό τον έδιωξαν αλλά θα έφευγε και μόνος του, δεν την πάλευε γενικα. Ειναι αυτακαταστροφικός και καμμένος δυστυχώς. Δεν είναι θέμα post-Maiden. Γενικά έχει μία δική του αρρωστημένη φιλοσοφία. Και που κάνει tour o ανθρωπος επιτυχία είναι πάντως. Δυστυχώς η coca τον έχει καταστρέψει…
Σε λιγες ωρες ειναι το live, αντε να δουμε… Γουσταρω τρελα το setlist παντως…:vibrate:
καλα να περασετε ρε
Λοιπον έφτασα! :D:D Πολύ ωραία!!!
Για πείτε εντυπώσεις!!
[SIZE=“5”]DI’ANNO. DI’ANNO, DI’ANNO, DI’ANNO…[/SIZE]
κι’ας μην του αρεσε να το φωναζουμε γιατι δεν ειναι ροκ σταρ, οπως ελεγε…
πολυ καλο το live, καλοι κ οι convixion (αν κ οσοι ειμασταν μπροστα φαγαμε λιγο ξυλο) αλλα ολοι περιμεναμε (κ περιμεναμε…) να δουμε το di’anno ο οποιος ειχε πολυ ενεργεια κ ορεξη… στα τραγουδια των maiden εγινε πανικος(ανταπεδωσα κ το ξυλο που εφαγα στην αρχη …:p) αλλα κ στα δικα του υπηρχε ανταποκριση απο το κοινο…
κορυφαια στιγμη ,για μενα, το killers (μαγαλη αγαπη)…
πολυ stagediving ειχε κ καποια στιγμη ειπε ο di’anno οτι οποιος τον χτυπησει στο γονατο θα τον σκοτωσει…:lol:
στα αρνητικα η καθυστερηση, βγηκε στις δωδεκα παρα τεταρτο…
Γυρισα και εγω τωρα και εμεινα ευχαριστημενος, περασα πολυ καλα… Αν και η φωνη του ηταν μετρια, ειχε ορεξη και γουσταρε… Καποια κομματια τα ειπε γαματα, με κορυφαια τα Phantom Of The Opera και Killers, αλλα και αλλα οπως το Remember Tomorrow, Iron Maiden… Καποια αλλα δεν τα ειπε καλα, ισως να μην τον βοηθαει η φωνη του πλεον… Χειροτερη ηταν η εκτελεση στο Murders In The Rue Morgue που το ετρεξε πολυ και το βιασε λιγο το κομματι και στο δικο του Marshall Lockjaw, που κανονικα ειναι κομματαρα… Ειπε και τις ατακες του, εκανε τον χαβαλε του και ελεγε συνεχεια οτι δεν ειναι ροκ σταρ… Κορυφη και η ατακα που ειπε οτι η Amstel ειναι σαν κατουρο…:lol::lol: Η γενικη εικονα που μου εμεινε ειναι ψυχη… Ακομα και με οσα εχει περασει λογω του χαρακτηρα και των επιλογων του, εχει ακομα ψυχη και στο live ηταν φανερο αυτο… Γουσταρα πολυ γενικα, χτυπηθηκαμε, ιδρωσαμε, ουρλιαζαμε και το highlight ηταν στο τελευταιο κομματι το Iron Maiden που πηγε πολυς κοσμος μπροστα και εγω μεσα σε αυτους και το τραγουδαγε εχοντας γειρει λιγο το μικροφωνο προς τον κοσμο που τραγουδαγε και αυτος… Και μου εμεινε και ενα συναισθημα θλιψης, σκεπτομενος τα οσα θα μπορουσε να ειχε καταφερει στην προσωπικη του καριερα, αν εκανε τις σωστες επιλογες…
Οπως και να εχει [SIZE=“3”]DI’ANNO, DI’ANNO, DI’ANNO[/SIZE]…
Highlight το phantom of the opera:metal: Κ δεν ηταν καθολου αρνητικος με μας,ισα ισα που κ αυτογραφα κ φωτο εβγαζε,αν και ειναι πολυ γερος γι’αυτα οπως μου ειπε:p
Δεν εχω παρα να συμφωνησω με τον ειδικο. :lol:
Eγώ ήμουν από εκείνους που πήγαν με κρύα καρδιά που λένε και περίμενα τα χειρότερα. Κάτι όμως το ότι δεν τον είχα ξαναδεί , κάτι το ότι με τράβηξαν κάτι φίλοι , κατηφόρησα στον “καταπληκτικό” χώρο του Rodeo.
Βασικά είχε πάρα πολύ κόσμο , σίγουρα πολύ περισσότερο απ’όσο προσωπικά περίμενα να δω. Αφού λοιπόν μπήκα και έκανα ένα τουλάχιστον αστείο deal στο bar για μπύρες(όσοι ήταν εκεί καταλαβαίνουν) βγήκαν οι Conviction.
Οι Conviction λοιπόν παίζουν αυτό που πολύς κόσμος ονομάζει “true” και κάποιοι άλλοι κακοήθεις σαν εμένα ονομάζουν στρουμφο-metal. Οπότε καλύτερα θα είναι να τους κρίνει κάποιος πιο εξοικειωμένος με το είδος τους. Απλά για τον τραγουδιστή τους έχω να πω πως το “πηγαίο” χιούμορ του με έκανε να λησμονήσω τα ανέκδοτα του Ευρυπιώτη στον Αnt1. Όπως και να έχει βέβαια οι φίλοι τους έδειξαν να περνάνε καλά και φαντάζομαι οτι στο τέλος της μέρας που λένε αυτό είναι που μετράει.
Ο DiAnno τώρα δεν έχω ιδέα σε ποιο κόσμο βρίσκεται πάντως σίγουρα όχι στον ίδιο με τους περισσότερους από εμάς. Και είναι πραγματικά κρίμα γιατί όταν αποφάσιζε να τραγουδήσει ήταν από σχετικά καλός μέχρι πολύ καλός. Όταν άνοιγε το γαμώ-στομά του όμως πέταγε τη μια μαλακία πίσω από την άλλη.
Γενικά λοιπόν ούτε κρύο ούτε ζέστη. Απλά ένα ok βραδάκι Παρασκευής.
σόρυ , για να καταλάβω πήγες να ακούσεις μουσική ή να κρίνεις το πόσο πλακατζίδες είναι οι frontmen ? 8)
Η συναυλία δεν έχει και την έννοια της εικόνας μέσα της? Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις?
νομίζω πως μεγαλύτερη βαρύτητα έχει η μουσική … τώρα αν εσύ πήγες να σχολιάσεις το στρουμφοχωριό και το πόσο κατεστραμένος είναι ο ΝΤΙΑΝΟ άλλο θέμα … κ εγώ μαζί σου , έχω ακούσει κ κτ φήμες για τη σεξουαλική ζωή του ντράμερ αν θες να κουτσομπολέψουμε … :–