Pc problems\αποριες

Οχι ρε παιδια…απλα αν τα επιλεξει κ τα 4 κανει δεξι κλικ κ “Αποσυμπιεση…” επιλεγεις το μερος που θες να τα κανεις extract ξ ειμαστε οκ…

Αληθεια, Winrar εχεις ή 7zip;

ηταν αυτο που ειπε ο angeldeath,ευχαριστω για την βοηθεια guyz!

Που βρίσκω το recovery partition του φορητού μου? :oops:

Προγραμματάκι για να μετατρέπω ένα locked pdf αρχείο σε κείμενο?

Φρεεδομ γκουγκλαρετο και ολο και κατι θα βρεις.

Εδω το εμεσεν μου ενω ειμαι συνδεδεμενος και εγω βλεπω οτι ειμαι συνδεδεμενος στους αλλους εμφανιζεται οτι ειμαι εκτος συνδεσης. Ξερουμε τι παιζει?

Αsyftaos Syndrome

Α online εισαι? Και νομιζα πως διαβαζες :stuck_out_tongue:

ΑΧαχαχαχααχ :lol:

Κανε ξεinstall και μετα εγκατασταση για να τελειωνεις.

Σου στειλα pm.
Δεν χρειαεται να το “αγορασεις”

προτεινατε ενα αντιβαιρους ωρε γιατι τα χω παιξει. 2 ωρες ψαχνω και ολα ειναι ληγμενα

Το Nod 32 και το kaspersky είναι τα καλύτερα.

Άμα δεν θες να πληρώσεις και να είσαι νόμιμη δοκίμασε το avg, κατέβασε το από εδώ

ωραια! ευχαριστω. μεχρι στιγμης κατεβαζω και δεν εχω προβλημα. αλλα τωρα τα βρηκα σκουρα

Για το avg όντως σωστά μιλάει. Και νόμιμο και αρκετά καλό. Στα πανεπιστήμια που έχω πάει, αυτό έχουν και αξίζει.

Αλλιώς, nod32 και το avg pro(που είναι ακόμα καλύτερο από την free έκδοση):slight_smile:

Το Nod που είχα δοκιμάσει μπου μπλοκάριζε το μσν:-s

Κάτι δεν θα ρύθμισες σωστά, ίσως δεν το άφησες να έχει πρόσβαση στο internet καταλάθως.

avast ρε

και εγώ aβast έχω . πιστεύω πως είναι ότι πρέπει για τον μέσο user .8)

Maybe, θα το κοιτάξω κάποια στιγμή όταν το ξαναβάλω (όταν τελειώσει η συνδρομή του McAfee)

χτες κατέβασα ένα άλμπουμ από rapidshare . το rar είχε κωδικό τον οποίο δν έδινε αυτός που το ανέβασε . έκανα comment στο blog του τύπου κ ζητούσα τον κωδικό .
ακόμη καμία απάντηση . ξέρει κανείς κανα προγραμματάκι να σπάει κωδικούς από rar ? :-k

υπάρχουν αλλά θα κάνουν αιώνες μέχρι να σου βρουν τον κωδικό…μια φορά είχα πάθει και εγώ κάτι τέτοιο, και όταν κατέβασα ένα πρόγραμμα, έλεγε πως θέλει κανά μήνα να το ξεκλειδώσει.
Άμα μπορείς να το βρεις σε torrent αυτό που θες.:wink:

συνηθως οι κωδικοι σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι το link του block…το δοκιμασες;

π.χ http://www.ταδε.block.com ο κωδικος θα ειναι: ταδε.block.com
Ελπιζω να σε βοηθησε καπως αυτο…