Είναι πρόβλημα των υπότιτλων νομίζω. Όποτε είχα τέτοιο θέμα κατέβαζα άλλους υπότιτλους και ήταν κομπλέ.
vlc player?
Μιας και αναφερθηκε το θεμα θελω να μου προτεινετε καποιον player για μουσικη και καποιον για ταινιες.
Προς το παρον χρησιμοποιω το windows media player για μουσικη και ειμαι ευχαριστημενος αλλα ευχαριστημενος ημουν και με το vlc στις ταινιες μεχρι που ειδα ποσα παραπανω σου προσφερει ο bs player (ευκολο συγχρονισμο, κατεβασμα και καλυτερη σκιαγραφηση υποτιτλων κλπ). Οποτε οσοι χρησιμοποιειτε winamp, gom, km τι παραπανω προσφερουν;
foobar2000 από μένα.
αυτό είναι σαν το songbird?
το foobar2000 έχω ακούσει και από άλλους ότι είναι καλό και ελαφρύ
μπραβο παιδια για τις προτασεις σας.
[SPOILER]ITUNES ΠΟΥΛΟ[/SPOILER]
+1 και απο μενα για foobar
και για ταινιες kmplayer8)
ναι ομως πειτε και τι παραπανω προσφερουν αυτα
media player ψάχνεις ή πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας?
media player
E, όλα τα ίδιο πράμα κάνουν. Απλά κάποια λίγο καλύτερα από τα άλλα.
Εγώ χρησιμοποιώ km για video και winamp για μουσική, αν και δοκίμασα και το clementine και μου άρεσε.
εδωσα και ενα παραδειγμα για το vlc που ολοι το θεωρουν το καλυτερο μεχρι να χρησιμοποιησουν bs ή καποιον αλλον.
Διαβασα πχ για το clementine οτι εχει ιδια ενταση σε ολα τα τραγουδια. Να μια δυνατοτητα που δεν την ειχα σκεφτει καν.
με το clementine ενθουσιαστικα γιατι αντι να περνας καθε φορα τα τραγουδια στο media player θετεις εναν οι περισσοτερους φακελους ως φακελους συγχρονισμου κι ετσι ο,τι μουσικη βαζεις μεσα σε αυτους εμφανιζετε στα μπαμ στο library.Επισης περασα στο clementine κι εγω δε ξερω ποσα gb μουσικης σε 4 λεπτα ενω το ιδιο στο itunes πηρε κανα μισαωρο.Eπισης φτιαχνεις πολυ ευκολα playlists.
ξερω οτι με τη free εκδοση του kmplayer βγαζει την αναλυση hd στα video
ενω στον bs θες την pro εκδοση για αυτη τη δυναντοτητα
διορθωστε με αν κανω λαθος
α λες για αυτό σε μένα να κολλάει το bs όταν παίζω hd βίντεο? το kmplayer κατεβάζει/συγχρονίζει υπότιτλους όπως το bs?
να κατεβαζει οχι
να συγχρονιζει ναι αλλα δεν θυμαμαι πως
το πολυ πολυ κατεβαζεις υποτιτλους με το bs
και μετα το παιζεις με το km
αυτο κανω εγω:)
εγώ κατεβάζω υπότιτλους με BS και αναπαράγω με το Media Player Classic.
αλλά καμιά φορά βρίσκει υπότιτλους που δεν είναι πολύ καλά συγχρονισμένοι και με το BS γίνεται απίστευτα εύκολα!
θα δοκιμάσω και το km. θενξ!
και με το gom player μπορείς να συγχρονίσεις υπότιτλους με τα “<” και “>” και μπορείς να συγχρονίσεις και το audio αν καμιά φορά δεν είναι συγχρονισμένο. Και εγώ της ίδιας τακτικής είμαι πάντως. κατεβάζω υπότιτλους με το bs και αναπαράγω με το gom. Η αλήθεια είναι πάντως πως το km δεν με βόλεψε :-k
KMPlayer με έχει βολέψει χρόνια τώρα…υπότιτλους κατεβάζω με 2 κλικ δεν χρειάζεται να το κάνει και αυτό ο player
Αν είναι ασυγχρόνιστοι(αρκετά σπάνιο) τους φτιάχνεις με τα [ ]
Μουσική με winamp που είναι βολικό και έχει διάφορα skins, plugins να το φτιάξεις όπως γουστάρεις