Pc problems\αποριες

οντως με το winamp ισχυει
τον χρησιμοποιουσα για ενα διαστημα και ειχα πεταξει ενα σωρο skins(motorhead,metallica μεχρι και skin με το nokia xpress music 5800 ειχα βαλει)
το βαρεθηκα και ηθελα κατι πιο απλο:roll:

Πως κανουμε ρηπορτ ενα σαητ.
Το google μαλακιες βγαζει.

Να κάνεις ριπορτ ένα σαιτ που?

ξαφνικά από χθες μου βγαίνουν διαφημίσεις στο youtube και σε κάποια άλλα site ενώ έχω το adblocker. τι παίζει?

σε εμενα δεν βγαζει κατι…μηπως να εψαχνες για αναβαθμιση του adblock;

λες ε? στο rocking πχ ή στο facebook δεν έχω πρόβλημα και φαίνεται και στο εικονίδιο του adblocker πόσες διαφημίσεις έχει μπλοκάρει. στο youtube μου πέταξε διαφήμιση πριν το βίντεο και στο sport24 βλέπω την πλαινή διαφήμιση που δεν την έβλεπα παλιά. δεν μου βγάζει παντού δηλαδή

με τι περιηγητη εισαι;εγω συνηθως με firefox,δοκιμασα και με chrome που εχω το addblock και δεν φαινεται να εχει ουτε εκεινος προβλημα…

με chrome. βρήκα μια προσθήκη του adblock που είναι και συγκεκριμένα για το youtube. και νομίζω πως δουλεύει. στο sport24 ακόμα μου βγάζει την πλαινή διαφήμιση της wind. εκτός αν το έχουν βάλει σαν φόντο στο site και δεν μπορεί να το αναγνωρίζει το adblock

Τσεκαρε με καμια αλλη list που εχει το adblock για τις διαφημισεις.

Επιισης, το αντμπλοκ στον κρομ σε σχεση με του φφ ειναι λιγο γιατονπουτσοκαβαλα

Στον μεν firefox κοβει τελειως τις διαφημσεις χωρις να τις φορτωσει καν, ενω νομιζω στον chrome φορτωνουν αλα μετα τις κρυβει.

mixalis, [B]αυτο εδω[/B] το εχεις υποψη σου? Και [B]εδω[/B] σχετικα με τις προεπιλεγμενες ρυθμισεις του adblock, που μπορει να αποεπιλεξεις.

[SPOILER]Aλλα γιατι σε ενοχλουν τοσο τα ads? Εδω μεχρι και το ιδιο το adblock κανει εκστρατεια με διαφημισεις για να μαζεψει λεφτα προκειμενου να απαλλαξει το διαδικτυο απο τις διαφημισεις. Ads make the web go round! :p[/SPOILER]

:lol::lol::lol:

*οτι λεει ο Mackintosh. εχει διαφορά του chrome με του ff

https://campaign.getadblock.com/adblock-it-s-time-to-spread-the-word

[SPOILER]ωχ, ρε crimson, give me a break, που λενε, γμτ![/SPOILER]

Γενικα δεν μπορουσα να βρω να κανω ρηπορτ ενα σαητ για βιαιες εικονες και τετοια.

Αν μιλάμε για σαιτ τύπου blog η fb page κλπ προφανώς το κάνεις ριπορτ στο μητρικό. Αν πρόκειται για κανονικό σαιτ δεν ξέρω αν μπορείς γενικά να κάνεις κάτι.

Blog & FB εχω κανει ναι.Κανονικο σαητ ηταν αλλα δεν βρηκα κατι.Τελος παντων.

Δεν νομίζω ότι γίνεται αφού δεν υπάρχει ρυθμιστική αρχή γενικά για το Internet στο στυλ που υφίσταται στο fb πχ.
Μπορείς να δοκιμάσεις την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αν εμπίπτει στην περίπτωση σου βέβαια.

Σου βγαινουν διαφημησεις η σου βγαινουν εξτρα διαφημησεις?Π.Χ στο youtube σε σημεια της σελιδας που κανονικα δεν εχει διαφημησεις?Αν βγαινουν απλα οι διαφημησεις του youtube μαλλον δε λειτουργει το adblocker.Αν σου βγαζει πολλες εξτρα διαφημησεις σου εχει εγκατασταθει κατι σαν ιος στο browser.Τσεκαρε τα plugins γιατι νομιζω τετοια μορφη ειχε.Επισης δεν μπορω να θυμηθω το ονομα του.Αν ξερεις το ονομα μπαινεις απο το google στο σαιτ “του ιου” και σου εχει οδηγιες για το πως το αφαιρεις.

μου εμφανίζονται οι διαφημίσεις του site. για παράδειγμα μου βγαίνει που και που η διαφήμιση πριν παίξει το βίντεο στο youtube. ή στο sport24 οι διαφήμιση που μπαίνει στα πλάγια και μέχρι τώρα μου είχε άσπρο φόντο, και στο tv therapy έβγαζε τις διαφημίσεις. αλλά δεν μου το κάνει σε όλα τα site. για παράδειγμα στο rocking ή στο fb ξερωγω :-k

Έχω πρόβλημα με το ασύρματο ιντερνετ. Βασικά όχι ακριβώς εγώ αλλά ένας φιλαράκι γείτονας που του έχω δώσει κωδικό για να μπαίνει μέσα. Το χρησιμοποιεί εδώ και καιρό χωρίς πρόβλημα (δεν κατεβάζει γενικά τίποτα περισσότερο ενημέρωση) αλλά από χθες δεν μπορεί να μπει. Βασικά συνδέεται για 2-3 λεπτά και τον πετάει συνεχώς έξω και αυτό γίνεται ακόμα και αν δεν είμαι εγώ στο νετ. Δεν έχει laptop σε παλιο pc έχει με xp και χρησιμοποιεί αυτά τα usb router. Any ideas??

Βασίλη εσύ;!