Pc problems\αποριες

:lol::lol::lol:

και θυμόμουν πως κάποιος ρώτησε κάτι σχετικό πρόσφατα αλλά βαριόμουνα να ψάχνω τις σελίδες. Αν και από ότι είδα ούτε εσύ πήρες απάντηση

ρε σεις, εσείς που λέγαμε πριν λίγες μέρες για αναπαραγωγή πολυμέσων. κατέβασα το kmplayer και στη αναπαραγωγή μου βγάζει μια μπάρα στο πλάι που λέει popular movies, top apps και τέτοια. ξέρει κανείς πως γίνεται να τη βγάλω?? ακόμα και όταν το έχω full screen υπάρχει!!

Βασικά καλύτερα να πας στο site και να κατεβάσεις μια προηγούμενη έκδοση του km, οι τελευταίες είναι τραγικές, αυτή που λες εγώ αναγκάστηκα να την βγάλω αφού και η μπάρα σου σπάει τα αρχίδια (έχει ένα βελάκι πάντως που αν πατήσεις την απομακρύνει) αλλά και σε πολλά video κολλούσε όταν τα προχωρούσα λίγο μπροστά.

ψάξε για αυτή και αργότερα στα options βγάλε την επιλογή για αυτόματο update.

version 3.6.0.87 KMP Plus

ωραίος! το βρήκα το βελάκι. θα ψάξω και για την έκδοση. ευχαριστώ ρε Dead!

όλοι παίρνουν απάντηση στα προβλήματά τους, εγώ κι ο Dead πάλι είμαστε σε φάση patient bear :frowning:

Update τους drivers για το wireless ή ξήλωμα και ξανα απο πανω περασμα.

Μια ερώτηση παρακαλω.

Στο πισί του αδερφού μου κάηκε η κάρτα ήχου. Η μητρική του είναι [U][B]αυτή[/B][/U] (ναι, είναι λίγο παλιό το πισι). Μπορεί να αλλαχτεί η κάρτα ή θα πρέπει να αλλάξει όλη τη μητρική; ή μήπως λέω μαλακίες; (γιατί δεν το κατέχω και πολύ το άθλημα)

Εγώ πάντως βρήκα λύση στο πρόβλημα του router αλλάζοντας κανάλι

Πας στη σελίδα του router-> wireless-> Configure αλλάζεις το Channel Selection σε manual και βάζεις ένα άλλο κανάλι. Problem solved.

Πού και πόσο;:stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol::lol:

ένα λαθάκι κάναμε ντε :stuck_out_tongue:

Πως μπορω να μετατρέψω .mpc + FLAC αρχεια σε mp3 ?

Για μετατροπή flac αρχείων σε mp3,θα σου πρότεινα το
Free Audio Converter [SIZE=“2”][SIZE=“1”]γιατί είναι το μόνο που έχω χρησιμοποιήσε[/SIZE][/SIZE]:stuck_out_tongue:
http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-Audio-Converter.htm#.UkSnF4Z7I-A
Μια χαρά κάνει τη δουλειά του πάντως.
Δεν ξέρω εάν υποστηρίζει mpc (??) αρχεία όμως.

Free Audio Converter supports all popular audio file formats.
It converts between aac, ac3, aiff, ape, flac, m4a, m4b, mka, mp3, ogg, ra, tta, wav, wma, and more…

Ναι θα αγοράσεις μια PCI κάρτα ήχου, κανά 20ευρω βαριά. Την βάζεις και είσαι κόκορας.

Ωραία. Ευχαριστώ :slight_smile:

Το πανεπιστήμιο μας δίνει δωρεάν Ιντερνετ. Παίρνουμε καλώδιο, βάζουμε τους κωδικούς μας και όλα όμορφα. Από χθες η σύνδεση μου, μου βγάζει ένα θαυμαστικό και δεν έχω Ιντερνετ. Γράφει ότι : Your computer appears to be correctly configured, but the device or resource (DNS server) is not responding"

Έκανα ένα IP configuration από cmd αλλά δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα, απ’ότι κατάλαβα. Πρέπει να βάλω άλλο server? Θα έχω θέμα με το πανεπιστήμιο, ή λύνεται πιο απλά?

συγχρονιζει το ρουτερ;αν ναι παιζει να υπαρχει προβλημα με τους DNS του παροχου σου οποτε μπορεις να βαλεις χειροκινητα της google πχ και να το τσεκαρεις…

Έφτιαξε αλλά τελικά ήταν πιο απλό. Στο IPv4 δεν ήταν τσεκαρισμένη η εντολή obtain DNS server automatically. Αν εμφανίσει πρόβλημα στην πορεία θα δοκιμάσω τους χειροκίνητους της google. Ευχαριστώ.

dbpoweramp

Σήμερα το πρωί που άναψα τον υπολογιστή το ρολόι είχε μείνει πίσω , έδειχνε λάθος ώρα…:?Το απόγευμα που τον άναψα πάλι , ξανά το ίδιο πρόβλημα , είχε μείνει πίσω 2 ώρες περίπου:-kΥπάρχει καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει;;

εχει τελειωσει η μπαταριουλα που εχει