Pc problems\αποριες

Έχει μπαταριούλα το ρολόι του υπολογιστή;;;

http://dide-d-ath.att.sch.gr/keplinet/index.php?option=com_content&view=article&id=17:o-&catid=30:2013-01-09-10-52-44

*εκτός αν εχεις κάποιο άλλο θέμα

Σ’ ευχαριστώ πολύ crimson idol!!:)Ούτε που το ήξερα ότι υπάρχει τέτοια μπαταρία…Θα πάω στο Πλαίσιο αύριο μάλλον για αλλαγή…:!:

περιμενε γιατι ο hope εχει αλλη αποψη.!!!

Δεν ξέρω κάτι άλλο εγώ. Ο crimson_idol σίγουρα γνωρίζει καλύτερα από εμένα :slight_smile:

ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ [B]ΤΕΡΜΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΕΜΕ![/B] :lol:

πες ρε βλαμμενε μην τρεχει τζαμπα

Εντάξει το μόνο που είπα είναι ότι αυτή η μπαταρία είναι δύσκολο να αλλαχτεί και μπορεί να μην ξέρουν να το κάνουν στο πλαίσιο.

1. ο χρονος που χανεται ειναι καθε φορα ο ιδιος; Παιζει να εχει πειραχτει το Time zone στα settings του Υπολογιστη και 2.παιζει να ειναι τιποτα malware κτλ που να επηρεαζουν…

:lol::lol::lol:

πες του ρε ηλιθιε οτι μπορει να ειναι αλλο θεμα οπως το να αλλαξαν καποιες ρυθμισεις

Το PC το εχεις κανα πενταρι χρονια ή ειναι καινουργιο;

Σχεδόν 5 χρόνια το έχω , Παντελή…
Τον έσβησα για λίγο παραπάνω από 2 ώρες πριν απο λίγο και δεν υπήρξε πρόβλημα με το ρολόι…

Να ρωτήσω κάτι…

Στο youtube μου εμφανίζονται τα γράμματα των videos, τα views κτλ σε άσπρο χρώμα, όταν είναι άσπρο και το background και δεν μπορώ να διακρίνω τις πληροφορίες.

Εντωμεταξύ το εξωτερικό skin του youtube είναι μαύρο.

Χρησιμοποιώ modzilla. Μπορεί κανείς να βοηθήσει;

Μηπως εχεις ενεργοποιησει καποιο απο τα “Θεματα Υψηλων αντιθεσεων”;

BTW ξερω οτι γινομαι λιγο αρχιδακος αλλα mozilla ειναι η εταιρια, o browser λεγεται firefox.

Μοzilla browser υπηρχε πολλα χρονια πριν, ηταν ο προκατοχος της φωφης.

Καινουργια συνδεση φορθνετ σε σπιτι απο σημερα. Καινουργιο ρουτερ. Μπαινω απο το κινητο και ολα κομπλε. Οταν παω να μπω απο το λαπτοπ, ενω βρισκει ολα τα τριγυρω wifi δεν βρισκει αυτο το συγκεκριμενο. Wtf???

δοκιμασε να αλλαξεις την ονομασια του δικτυου σε κατι αλλο και επισης δες μηπως εκπεμπει σε 802.11 b+g+n και το λαπτοπ σου δεν αναγνωριζει το n (οποτε θελει αλλαγη σε 802.11 b+g).Κατι αλλο που θα μπορουσε να φταιει ειναι το καναλι που εκπεμπει το ρουτερ οποτε ψαξε το και αυτο.

Θα το κάνω αυτό με την αλλαγή του ονόματος, αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό γιατί είναι ένα απλό Forthnet-201324.

Τα υπόλοιπα που λες δεν έχω ιδέα τι είναι ή πώς γίνονται, αλλά θα τα ψάξω. Thanks πάντως.

ποιο ρουτερ ακριβως ειναι;Αν θελεις στειλε μου πμ μηπως το ξερω και μπορω να σου δωσω οδηγιες κατευθειαν…Πολλες φορες το ασυρματο δικτυο κολλαει και με την απλή αλλαγη ονοματος το προβλημα λυνεται!

Ολα τα ρουτερ εχουν καποιο ευρος σε συχνοτητες που εκπεμπουν και αναλογως την συσκευη λειτουργουν καλυτερα σε κατι συγκεκριμενο.Πχ τα κινητα Sony λειτουργουν καλυτερα στο καναλι 11…

Τa 802.11 ειναι πρωτοκολλα ασυρματης συνδεσης

Thanks Storm. Τελικά δοκίμασα πολλά κανάλια και όντως το 11 ήταν αυτό που έκανε τη δουλειά.
Για την ιστορία, το ρουτερ ήταν technicolor.

αφου λυθηκε το προβλημα,κομπλε!