Mάλλον δεν είναι το κατάλληλο θέμα αλλά μήπως ξέρετε κανά πρόγραμμα που να μπορείς να κατεβάσεις βιντεάκια από τα site του mega/antenna κλπ κλπ;
Με τα VSO Downloader και Replay Media Catcher μπορεις να κατεβασεις οποιοδηποτε βιντεο (και γενικα media files). Εντοπιζουν οποτε κανεις streaming κατι στον browser σου και το κατεβαζουν αυτοματα στο δισκο σου.
Πάλι πρόβλημα έχει η σύνδεσή μου. Πλέον μου λέει ότι δεν έχω σωστό IP configuration και πρόβλημα στο IPv4 και IPv6. Έκανα αρκετά “μαγικά” και σήμερα αλλά δεν τα κατάφερα
Στο site της σχολής έλεγε ότι στο σωστό configuration η ΙΡ μου ξεκινάει με 10, αλλά σ’ εμένα ξεκινάει με 168. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτά, έκανα reset netwoek settings από cmd αλλά και πάλι τίποτα. Έβαλα και χειροκίνητα τις ΙΡ της google αλλά τίποτα πάλι. Δεν έχω ίντερνετ και είμαι στεναχωρημένη. Όποιος με βοηθήσει θα του φέρω βέλγικα σοκολατάκια.
μηπως κατι αλλαξε στο username & password των ρυθμισεων του ρουτερ;
Δεν ξέρω αλλά δε νομίζω να έγινε κάτι τέτοιο. Δεν μας δίνουν ρούτερ απλά συνδέουμε το ethernet στην γραμμή του τηλεφώνου και στο λάπτοπ. Ρώτησα και τα άλλα παιδιά από τη σχολή αλλά μπαίνουν κανονικά όλοι.
δοκιμασες να κανεις ping να δεις τι παιζει;
Δεν παιρνεις IP απο τον ρουτερ της σχολης.
Δοκιμασε να βαλεις με το χερι καρφωτα (αν ξερεις ποιο ειναι το δικτυο της σχολης σου)
Τους πήρα τηλέφωνο και εκτός του ότι δεν μπόρεσαν να με βοηθήσουν, τους ζήτησα ακριβώς αυτό. Να το κάνω manually. Μου είπαν όχι, φέρτο τη Δευτέρα…Αnyway. Μάλλον έτσι θα λυθεί!
Houston we ‘ve got problem.
Θα το έβαζα στο θρεντ με τα προγράμματα αλλά φαντάζει κάπως πιο περίπλοκο.
Το ερώτημα είναι πως μπορώ ν’ αποκτήσω πρόσβαση -κυρίως- στο skype ενώ είναι μπλοκαρισμένο.
Η ιστορία έχει ως εξής:
Η διαδικτυακή λογοκρισία δω πέρα αγγίζει δυσθεώρητα επίπεδα, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να επισκεφτώ κανένα site σχετικό με vpn παρόχους.
Μέχρι πριν λίγους μήνες χρησιμοποιούσα το hotspot shield για να επισκέπτομαι μπλοκαρισμένα site (διαφορετική χώρα από την τωρινή, το skype δεν είχε θέμα).
Γνωρίζοντας τι παίζει στο νέο τόπο διαμονής, υπολόγιζα πως μέσω του hotspot shield, θα βγάλω κάποια άκρη.
Τις πρώτες κανα 2 μέρες σα να κουτσολειτούργησε, οπότε και κατέβασα application ονόματι cyberghost.
Μου μπλοκαρε μέχρι και την πρόσβαση στο ιντερνετ, επομένως το απεγκατέστησα.
Στη συνέχεια πέρασα από σκληρό δίσκο την εφαρμογή του cactus (cactusvpn).
Προσπάθησα να το τρέξω και τίποτα. Ένδειξη “Starter has stopped working”.
Εν τω μεταξύ το hss από σήμερα το πρωί ήταν απεγκατεστημένο. Χθες βράδυ υπήρχε. :dunno:
Αρνείται και αυτό πεισματικά να εγκατασταθεί πάλι.
Σε μία ύστατη προσπάθεια μπήκα εδώ: http://support.microsoft.com/kb/2688326 και ακολούθησα τις οδηγίες του “Let me fix it myself” section.
Πάλι τίποτα.
Μη μπορώντας να βγάλω άκρη άρχισα να σκέφτομαι -πιθανών χαζοειδώς- πως όλα τα παραπάνω συνδέονται, γι’ αυτό και τα αναφέρω.
Υπάρχει σωτηρία?
Σε ποια χωρα βρισκεσαι?
Δεν λειτουργει καν το skype ή δεν εχεις προσβαση στο σαητ?
Το VPN δεν παιζει ή δεν εχεις προσβαση σε σαητ με VPN?
Στο Ομάν είμαι.
Αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι πως δε μπορώ να κάνω login στο skype, Sorry, something went wrong. Please try again.
Αλλά ούτε και στο σάητ του έχω πρόσβαση, όπως και σε πολλά άλλα, vpn related ή μη.

VPNs μέχρι στιγμής κάποια μου λειτουργούν, αλλά γενικά για σερφάρισμα, όχι για skype. Όπως καλή ώρα το tunnelbear από πάνω.
Sorry, something went wrong. blablabla
Η μοναδική φορά που κατάφερα να συνδεθώ ήταν χθες με το ultrasurf, αλλά η σύνδεση αποδείχτηκε “εικονική”.
Μόνο εγώ έβλεπα πως είμαι online.
πφ.
Κοιτα να δεις που κοβουν και vpn sites.
Απο τη στιγμη που δεν εχεις προσβαση ουτε σε αυτα, η λυση σου ειναι να βρεις καποιον Ελλαδα να σηκωσει εναν vpn server στο πατρικο σου ξερω γω, να συνδεεσαι εκει και ολο σου το traffic να περναει και να βγαινει απο Ελλαδα.
Εναλλακτικα μπορεις να ψαχτεις και λιγο με το tor
Το οποιο ομως στο σεφαρισμα κοβει java & javascript.
ξερει κανεις πως μπορω να επαναφερω να μου εμφανιζονται τα links underlined στα search results?
εχω τσεκαρει το κουτι στο options/content/fonts και ειναι τικαρισμενο
παιζει να ειναι virus?
Απο χτες το βραδυ αλλαξε και σε μενα.
Νομιζω ειναι γενικη η αλλαγη στο στησιμο των αποτελεσματων.
βρηκα την απαντηση σε ενα φορουμ
κανεις clear recent history
επιλεγεις everything
και μετα τικαρεις μονο cache και cookies
δουλεψε σε μενα
Η αλήθεια είναι πως τα σχόλια που συνάντησα για τον Tor είτε στο skype community, είτε στο tor forum ήταν αποθαρρυντικά.
Οι μεν υποστηρίζουν πως τους τελευταίους μήνες δε μπορούν να κάνουν login στο skype μέσω tor - το skype μπλοκάρει hidden IPs λόγω της συμμετοχής του στο Prism της NSA (μπάζει λίγο σαν άποψη, αλλά το αντιπαρέρχομαι)-,
οι δε, θεωρούν απαγορευτική τη χρήση skype για τη σταθερότητα και την αξιόπιστη λειτουργία του.
Με τα πολλά το κατέβασα, έβγαλα μια κάποια άκρη, αν και έχασα τη μπάλα στο κομμάτι με τα bridge relays.
Θα το κοιτάξω εν καιρώ, για την ώρα δε δείχνει να με βοηθάει όσο θα θελα.
Εν τω μεταξύ, άλλαξα όλα τα privacy & security settings (i.e. delete browsing history, high security levels etc.)
και η λύση βρέθηκε μέσω μιας 24ωρης trial version του cactus, η οποία λειτούργησε μια χαρά :!:
Δεν είναι freeware, επομένως μένει να βρεθεί πιστωτική (είμαι παραδοσιακός τύπος :oops: )
Σίγουρα όμως φαντάζει πιο εφικτό απ’το να στηθεί σέρβερ στην Ελλάδα και πιο αισιόδοξο απ’το να πηδήξω από το ψηλότερο τζαμί, που ήμουν στα πρόθυρα να το κάνω.
Υπάρχει περίπτωση ένα παιχνίδι να προκαλέσει το σβήσιμο του υπολογιστή; Το έπαθα πριν λίγο. Δεν παρατήρησα πτώση τάσης απλά ενώ έπαιζα έσβησε το pc. Δεν ξέρω καν αν έχει σχέση το παιχνίδι. Συνήθως πάντως όταν τυχαίνει να πέσει η τάση το pc κάνει επανεκκίνηση, εδώ απλά έσβησε (το άναβα χωρίς προβλήματα πάντως). Δεν θυμάμαι να μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο.
πέτα το φίφα14 στα σκουπίδια όσο είναι καιρός